Dodaj do ulubionych

plan na przyszlosc :]

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 00:46
hm ... jesli nasza matura to faktycznie taka proscizna i latwo ja zdac,aby
udowodnic,ze nowa matura jest suuuper, to zapewne trudno sie bedzie dostac na
studia,bo poziom bedzie wyrownany.... dlatego jesli w tym roku nie pojdzie,
to probuje za rok - moze rocznik 87 bedzie mial trudniejsza wiec ja bede
miala wieksze szanse ;)
buahahhaaaaaa zamiast sie uczyc to glupoty wymyslam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: plama Re: plan na przyszlosc :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 00:52
      ej, to wcale nie są głupoty! też o tym myślałam, więc to nie może byc
      głupie ;). im trudniejsza matura tym bardziej zróżnicowane wyniki, a matura
      łatwa, to prawie same wyniki wysokie, małe zróznicowanie. dlatego chciałabym,
      zeby historia była bardzo łatwa, a wos dość trudny. to byłoby dla mnie
      najlepsze rozwiązanie, bo o ile z historii leże, o tyle z wosem problemów
      większych nie mam. a jeśli się nie dostanę, to chyba jednak pójdę na płatne, a
      potem będę się starała poprawić maturę i przenieść na dzienne.
      • Gość: yaku_ona Re: plan na przyszlosc :] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 00:54
        łaaaaa nie mow tak nawet !! ja zdaje wlasnie wos wrrrr boje sie jak cholera :)
        a na platne mnie raczej nie bedzie stac - wyjade do Anglii na rok - podszkole
        jezyk - za rok zrobia trudna mature z angielskiego wiec ja bez niczego dostane
        sie na filologie ;)
        • Gość: plama Re: plan na przyszlosc :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 01:01
          heheheh. ja też nie wiem skąd wezmę pieniądze, bo od rodziców nie chcę-
          zapłacili za kursy, więc głupio by mi było jeszcze od nich wyciagać kasę na
          studia tylko dlatego że uczyć mi się nie chciało. ale nie chcę mieć roku w
          plecy. jeśli nie w polsce, to pojadę na studia do us. ale to jednak tez
          kosztuje, więc już wolałabym studiować w polsce i ewentualnie pracować.
          brrrrrr. mam jednak nadzieję, że pójdzie mi wystarczająco dobrze, zeby jednak
          się dostać.

jeśli matura z historii byłaby łatwa, to nawet nie zależy mi jakoś specjalnie
          na trudnym wosie, więc możemy się jakoś dogadać ;)
          • Gość: yaku_ona Re: plan na przyszlosc :] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 01:03
            spoko - z historii bedzie luzik :) (uff - czyli wos tez ;) )

ja raczej nie mam zbyt wielkich oczekiwan - znam stan mojej wiedzy,a mimo to
            chce sie dostac na dosyc oblegane kierunki - no to raczej sie nie dostane - a
            nie chce skladac papierow na cos, na co sznase mam,ale co mnie nie interesuje
            • Gość: plama Re: plan na przyszlosc :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 01:17
              dokładnie. jestem przykładem ogromnej dysproporcji ambicji do wiedzy, co
              przejawia się wiecznym lenistwem i chęcią dostania się na jedne z najbardziej
              obleganych kierunków. a akurat to, co wydaje mi się interesujące, jest tez
              interesujące dla innych :/, w tym dla tych, którzy się jednak uczą, co mnie
              trochę martwi, choć nie zniechęca.

no widzisz! i się dogadałyśmy co do poziomu przedmiotów. w takim razie decyzją
              dwóch maturzystek- jedynych obecnych na forum "matura" o godzinie 1:16 czasu
              wschodnioeuropejskiego, wniosek o poziomach matur z wosu i historii w roku 2005
              został jednogłośnie przyjęty.
              • Gość: yaku_ona Re: plan na przyszlosc :] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 08:02
                plama spisz jeszcze? zostalam sama na placu boju :(
                a mam plan - skladamy papiery na europeistyke i robimy jakis taki przekret zeby
                od zaraz nas przyjeli (jeszcze mysle jak to zrobic,ale ogolny zarys juz mam;) )
                • Gość: plama Re: plan na przyszlosc :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:49
                  > a mam plan - skladamy papiery na europeistyke i robimy jakis taki przekret
                  zeby
                  > od zaraz nas przyjeli (jeszcze mysle jak to zrobic,ale ogolny zarys juz
                  mam;) )

spoko luz samertajm. może zoraganizujmy olimiadę wiedzy o kulturze
                  europejskiej, nie poinformujemy nikogo, tylko my weźmiemy udział a tym samym
                  wygramy. jako laureatki olimiady europejskiej, na pewno będziemy przyjęte ;)
      • Gość: symfonia grozy Re: plan na przyszlosc :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 09:44
        ja zdaje mate i tez wcale mi nie zalezy, zeby zadania byly takie proste...
        Chcialabym zeby byly dosc trudne, ale takie jak umiem :D i wtedy bedzie najlepiej...
    • b_belcia Re: plan na przyszlosc :] 04.05.05, 10:01
      ajm efreid, ze myslenie waćpanny jest niewlasciwe. bedzie prosta- byc moze, ale
      tylko ta dla tych 'mniej ambitnych ';) czyli podstawowa, tak by narod zdal. nie
      widze powodow by obnizano poziom rozszerzonej, ktora mysle ze latwa nie bedzie,
      a przeciez to R decyduje o przjeciu na studia.
      ale moze to ty masz racje [oby! to ja tez bede probowac za rok, jak tym rok
      mlodszym smarkaczom dowala taka, ze polowa nie zda ;)]
      pozdro :)
      • Gość: plama Re: plan na przyszlosc :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:45
        rozszerzona z historii jest chyba zawsze na tym samym poziomie- czytanie ze
        zrozumieniem + wypracowanie, którego temat może ci akurat przypasować lub nie.
        dlatego chcę łatwy podstawowy, a na rozszerzonym temat, który dobrze umiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka