Gość: xxx IP: 80.51.184.* 05.05.05, 15:16 rozsz. byl łatwiejszy, wiersz ocalony i mialem 25 lat..... a drugi temat to o zydach,holokauscie...lepsze tematy niz na pods:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M :((((( IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.05.05, 15:20 ja też żałuje!!!!!!!:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuśka Re: :((((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:24 Macie racje temat łatwiejszy...jak dla mnie :(Takze załuje, jeny ile ja sie o tym oczytałam;(;(;(;(wrrr...ale czasu nie cofniemy...a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: żaluje ze nie zdawalam rozszerzonego:((( IP: *.jerzostrada.pl / 80.51.251.* 05.05.05, 15:25 Ja wlasnie wrocilam z rozszerzonej i jestem zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuśka Re: żaluje ze nie zdawalam rozszerzonego:((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:28 a co Aga pisałaś?motyw żyda?czy Ocalony Rózewicza? Ale Ci zazdroszcze...fajny temat a ja nie poszłam...pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kachna864 Re: żaluje ze nie zdawalam rozszerzonego:((( 05.05.05, 15:32 no ja wlasnie wrocilam weszlam na rozszerzony bo przeciez nic nie tracilam...co wy gadacie podstawowy nie byl taki trudny!!!!ja jestem zadowolona a rozszerzony sie okaze jak mi poszedl jakis puncik pewnie wpadnie...:)pozdrowienia i powodzenia jutro:****** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: żaluje ze nie zdawalam rozszerzonego:((( IP: *.jerzostrada.pl / 80.51.251.* 05.05.05, 15:48 Motyw zagłady Żydów podczas II wojny światowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sav Re: żaluje ze nie zdawalam rozszerzonego:((( IP: 82.160.98.* 05.05.05, 15:44 tez zaluje,wiersz Rozewicza jest bardzo prosty,i pewnie mialbym wiecej pkt jak z podstawowego....heh szkoda ale co zrobic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: żaluje ze nie zdawalam rozszerzonego:((( IP: *.warszawa.tktelekom.pl 05.05.05, 15:46 Właśnie wróciłam z rozszerzonego. Pisałam o Potopie i Holocauście na podstawie opowiadania „Zabawa w kluczyk”. Ogólnie sympatycznie… rozszerzona łatwiejsza niż podstawowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęściara :D Re: żaluje ze nie zdawalam rozszerzonego:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:44 jestem megaszcześliwa jeśli chodzi o rozszerzony <podstawę mam nadzieję, zdałam ;)>. pisałam o idzie fink - opracowywałam jej opowiadania na ustną z polaka więc pisałam jak "znawca" hihi. bosko bosko! powiem nieskromnie - dobra praca, oby wpisala się w kluczyk :D :D :D :D. chciaż zdziwiłam się gdy spojrzalam że takie ambitne pozycje na maturze sie trafiają <ona pisze dość specyficznie> ogolnie tematy rozszerzonej lepsze niz z badziewnej podstawowej. no i ktoś wykrakał - Potop <grrr> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddddddddddddd a dlaczego nie zostałyście na roz.? IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 16:53 przeciez nic byscie nie styarciły,u mnie jeżeli chodzi o roz.to nikt się nie cieszył ,bo w klasie czasy po Młodej Polsce to parwie czarna magia,nie zdążyliśmy opanowac materiału,a na lekcjach pod koniec byłas już taka ojeba,żę niestey dżo to niew idziałam ,ale zapełniłam wsszystkie linijki,oby tam jeszce coś dobrze było.A Z tym ,,mam 25 lat" to prawda,że tam coś o komunizmie było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demolkaaa Re: żaluje ze nie zdawalam rozszerzonego:((( IP: *.crowley.pl 05.05.05, 16:56 jakie były polecenia , tematy wypracowań na rozszerzonym polskim??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddddddddd TEAMTY NA ROZ. IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 17:00 porównac doświadczenia egzystancjalne i pokoleniowe w wierszu Różewicza Ocalony i Barana ma 25 lat ,a z prozy to jakieś Ida Fink(ja nie znam),bynajmniej coś o Żeydach. Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: żaluje ze nie zdawalam rozszerzonego:((( 05.05.05, 16:59 Cóż, ja zadowolona raczej nie jestem. Miałam cichą nadzieję na zupełnie inne tematy. Ale niech tam - przynajmniej już po. Odpowiedz Link Zgłoś