Dodaj do ulubionych

MATURA PISEMNA Z ANGOLA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:27
CHOLKERA TAKIEGO GÓWN..... jeszcze nie słyszałem nie dość że matura trudna to
jeszcze drugie zadanie lektor bełatał sam sobie pod nosemm a na sali w śród
echa dodało to uroku i wyszło totalne Gówn.... Jak nigdy tak żygam angielskim
po tym zajściu
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiola Re: MATURA PISEMNA Z ANGOLA IP: *.local.pl / 80.51.198.* 06.05.05, 11:31
      taaaaaaaaa ... dokładnie !! Całe zadanie co pieprzył o pogodzie zerznełam bo NIC nie mogłam zrozumieć ... :( Co za porazka....wku..łam sie !! Jak mozna tekst z takim bełkotem puszczać na maturze !!!
      • Gość: Aga Re: MATURA PISEMNA Z ANGOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:47
        macie racje tptalna porazka, u mnei w szkole nikt kogo pytalam nei zrozumial co
        ten facet mowil o pogodzie straszne... planujemy sie odwolac :]
        • Gość: fgdfgbdfbfdbfgbtrd Re: MATURA PISEMNA Z ANGOLA IP: *.udn.pl 06.05.05, 12:03
          tego goscia to chyab gwałcił beduin albo ta suka z czeci 1 choć jeszcze ona
          mówila poprawnie
    • Gość: tośka Re: MATURA PISEMNA Z ANGOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:08
      popieram!! u mnie wszyscy w szkole sie wqrwili!! kazdy strzelal albo sciagal,
      bo nikt nie mogl nic zrozumiec!! ja tez strzelalam :) nawet laska co w tym roku
      robi drugi certyfikat z angola nic nie rozumiala co on tam pierdzieli pod
      nosem!! totalna porazka!! facet mial chyba wade wymowy <hahaha>
      • Gość: sandrusia Re: MATURA PISEMNA Z ANGOLA IP: *.ekspres.net.pl / *.ekspres.net.pl 06.05.05, 13:33
        Ja nie wiem co ja tam popisałam!Mowie o słynnym juz zadaniu nr.2:(
        Hehe narobiłam sie tych listeningow,ucze sie angielskiego 8 lat,miałam zdawac
        poziom poszerzony ale zrezygnowałam w ostatniej chwili kiedy pomyslalam sobie
        ze taki sam gosc jak na podstawie moze mi czytac wszystkie teksty!I co wtedy?
        Szczelanie?Sciagalam od goscia ktory w ogole nic nie umiał z angielskiego bo
        sywierdziłam ze głupi ma szczescie(ale nie wszystko)Probowałam isc na logike
        hehe i kiedy tu padało to tu nie mogło czyli fałsz!komedia przez to sobie
        wszystko zawalilam!wybiło mnie to potem z rytmu!oni sa chorzy w tym
        ministerstwie!niech sami taki listening sobie zrobia,ciekawe jak im pojdzie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka