Dodaj do ulubionych

Pisac skargi do CKE!!!!!!!!!!!!!!!1

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.05.05, 16:43
Pisać i dzownić do CKE i zgłaszać skargi w sprawie zad.2 z ang
podstawowego!!!!!!!!!!!Moja skarga juz poszła!!
Obserwuj wątek
    • another_story Re: Pisac skargi do CKE!!!!!!!!!!!!!!!1 06.05.05, 16:45
      O nie, dajcie spokój. Nie mam siły tego powtarzać. Zresztą... ja rozumiałam, co
      gość mówił. Inna sprawa, że samo zadanie było głupie.
      • Gość: kinga Re: Pisac skargi do CKE!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:19
        a jak zglosisc ta skarge
    • Gość: maturzystka Re: Pisac skargi do CKE!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 06.05.05, 17:21
      Ja w pogodzie mialam 9/9.
    • pedro-m Re: Pisac skargi do CKE!!!!!!!!!!!!!!!1 06.05.05, 17:31
      wez zadzwon lepiej do mamy zeby ci mleczko kupila wypij dwie szklanki i idz
      spac bo bredzisz.
      Wy myslicie ze matura podstawowa ma zawierac recytowane teksty prze lektorow
      specjalnych, to sa teksty uzytkowe ktore maja sprawdzic jak sobie poradzisz w
      zyciu, pan z pogody tez moze zabelkotac lekko a ty juz wyskoczysz w sandalach
      w -20 trza byc przygotowanym na takie sytuacje.
      poza tym co taka petycja da? powtorke matury dla calego kraju? wyobrazasz sobie
      jaki by byl burdel? w opolu rok temu przez powtorke cale miasto bylo
      zablokowane, nikt takiego czegos nie zrobi!
      powodzenia i pamietaj o mleczku
    • Gość: optimistic Re: Pisac skargi do CKE!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:05
      ja mam 9/9na i to o czymś świadczy, że można jednak wysłuchać jeśli się
      potrafi :P hihihi. żałosne żałosne załosne co wy tutaj wypisujecie. na spacerek
      odreagować lepiej :P
      • Gość: Mia Re: Pisac skargi do CKE!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:13
        hmmmm.... ja też mam 9/9...i to o czymś świadczy...odrobina skupienia i gotowe.
        Trudno żeby na maturze mówili baaaaardzo wolno....wkońcu to matura ;-)
    • Gość: Jeewa Re: Pisac skargi do CKE!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:18
      ja tam zadowolona jestem. smiesznie przynajmniej bylo :P mam 2 bledy ale i tak
      jest ok ;) wiec spacerek wskazany :D
      • Gość: ja Re: Pisac skargi do CKE!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.05, 18:36
        jestem za skargą, dopisz tez ze jestes niedojrzała a musiałaś pisać mature,
        czyli egzamin dojrzałości i że była pogoda zamiast wieczorynki...przykre...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka