Gość: M IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.05.05, 16:43 Pisać i dzownić do CKE i zgłaszać skargi w sprawie zad.2 z ang podstawowego!!!!!!!!!!!Moja skarga juz poszła!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
another_story Re: Pisac skargi do CKE!!!!!!!!!!!!!!!1 06.05.05, 16:45 O nie, dajcie spokój. Nie mam siły tego powtarzać. Zresztą... ja rozumiałam, co gość mówił. Inna sprawa, że samo zadanie było głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Pisac skargi do CKE!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:19 a jak zglosisc ta skarge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: Pisac skargi do CKE!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 06.05.05, 17:21 Ja w pogodzie mialam 9/9. Odpowiedz Link Zgłoś
pedro-m Re: Pisac skargi do CKE!!!!!!!!!!!!!!!1 06.05.05, 17:31 wez zadzwon lepiej do mamy zeby ci mleczko kupila wypij dwie szklanki i idz spac bo bredzisz. Wy myslicie ze matura podstawowa ma zawierac recytowane teksty prze lektorow specjalnych, to sa teksty uzytkowe ktore maja sprawdzic jak sobie poradzisz w zyciu, pan z pogody tez moze zabelkotac lekko a ty juz wyskoczysz w sandalach w -20 trza byc przygotowanym na takie sytuacje. poza tym co taka petycja da? powtorke matury dla calego kraju? wyobrazasz sobie jaki by byl burdel? w opolu rok temu przez powtorke cale miasto bylo zablokowane, nikt takiego czegos nie zrobi! powodzenia i pamietaj o mleczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optimistic Re: Pisac skargi do CKE!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:05 ja mam 9/9na i to o czymś świadczy, że można jednak wysłuchać jeśli się potrafi :P hihihi. żałosne żałosne załosne co wy tutaj wypisujecie. na spacerek odreagować lepiej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Pisac skargi do CKE!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:13 hmmmm.... ja też mam 9/9...i to o czymś świadczy...odrobina skupienia i gotowe. Trudno żeby na maturze mówili baaaaardzo wolno....wkońcu to matura ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeewa Re: Pisac skargi do CKE!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:18 ja tam zadowolona jestem. smiesznie przynajmniej bylo :P mam 2 bledy ale i tak jest ok ;) wiec spacerek wskazany :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pisac skargi do CKE!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.05, 18:36 jestem za skargą, dopisz tez ze jestes niedojrzała a musiałaś pisać mature, czyli egzamin dojrzałości i że była pogoda zamiast wieczorynki...przykre... Odpowiedz Link Zgłoś