Dodaj do ulubionych

Jak dobrze zrobic POGODE?!?

IP: *.chello.pl 07.05.05, 20:22
Jak sie okazuje wysterczylo, w niektorych szkolach w Olsztynie, spytac sie o
to KATECHETKI.
Sms, mojego kolegi: "Powiedzialem psze pani co tu i tu ma ten i ten, a ona
poszla, sprawdzila i powiedziala;-) Cudowna kobieta prawda?"
Niewiem jak was ale mnie trzesie. I to maja byc rowne szanse dla
wszystkich???
Obserwuj wątek
    • Gość: 2rx Re: Jak dobrze zrobic POGODE?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:28
      Tak jak myslalem "co kraj to obyczaj"... wiecie co sie dzialo w niektorych "liceach profilowanych na podbudowie szkoly zawodowej"??? Dlatego jestem zdania ze "nowa matura" nie powinna byc egzaminem wstepnym na studia...
      • Gość: uczeń Liceum Profi Re: Jak dobrze zrobic POGODE?!? IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 07.05.05, 20:39
        Jestes nienormalny ja chodze do liceum profilowanego ktory nie jest napewno
        podbudową zawodówki i pisałem mature-NIE BYŁO tak jak sądzisz.Było wręcz
        odwrotnie gdzie w renomowanych dwoch liceach mojego miasta to nauczyciele
        mówili że żadna osoba nie obleje. Ty pewnie z takiego typu szkoły jesteś skoro
        tak oceniasz niby renomowane ogólniaki a co NIEKTÓRZY-zaznaczam tępi jak
        noże.aha a od kiedy uczą w szkole że się sądzi wszystkich(chodzi tu o to
        iż "oskarżyłeś" wszystkich z liceum profilowanego):] Czyżby to były uroki
        ogólniaków- nie wszystkich oczywiście:] Zaznaczam jeszcze raz "pomyśl jak
        potrafisz bo narazie to z Ciebie kaczka jest.."
        • Gość: 2rx Re: Jak dobrze zrobic POGODE?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 21:00
          Do >>>> uczeń Liceum Profi >>>> zwroc uwage ze napisalem "niektorych". W zadnym wypadku nie uogolniam. Mowie tylko co zauwazylem w mojej miejscowosci. Nie chcialem nikogo obrazic a jesli tak sie stalo to przepraszam. Pozdrawiam i powodzenia na maturach.
    • Gość: d. Re: Jak dobrze zrobic POGODE?!? IP: *.chello.pl 07.05.05, 20:32
      No ale skoro juz jest to mogliby to chyba jakos egzekwowac? Mialy byc rowne
      szanse, buuu. A tu jak zwykle jakas szkola zawyzy. No czemu tak jest, czemu?
    • Gość: d. Re: Jak dobrze zrobic POGODE?!? IP: *.chello.pl 07.05.05, 20:51
      Oj, a wy tu zbaczacie mi z tematu. Czy naprawde nic sie nie da zrobic??? Bo
      czemu mamy byc poszkodowani... I jak to jest ze sciagajacych nie wyrzuca sie z
      matury???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka