Gość: d IP: *.chello.pl 07.05.05, 20:36 I co? I nic, nie wyrzucili nas, nie wyprosili wlasciciela telefonu... A potem ktos smska dostal... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziubas Re: A u nas zadzwonil telefon.... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.05.05, 22:52 mi zadzwonil tel jak pisalam wypracowanie w a3 (ang). tato dzwonil myslal ze jestem juz po maturze heheheh;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DzidziBoo Re: A u nas zadzwonil telefon.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 22:55 Wy naprawde mieliscie wlaczaone telefony na sali!!! LUdzie to dopiero sprawiedliwosc..u nas kazali wylaczyc i grozili wyproszeniem...wszytscy wylaczyli mieli zlozyc na stole egzaminator ( tzn komisji) nikomu nawet sie nie snilo,aby miec wlaczony tel przy sobie... To tylko w u nas w szkole tak bylo?? Nie załamujcie mnie, ze inne szkoly wiekszosc procedur złamała?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubas Re: A u nas zadzwonil telefon.... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.05.05, 22:58 mialam wylaczone na poczatku... jak pisalam a1 i a2 wylaczalam, ale pozniej po przerwie jakos mi umknelo bo sie zagadalam.. ale ogolnie tez bylo przeje..e,,, kupela nie zdazyla zpisac zadnia na karte odp i nauczycielka jej wyrwala!!! dolownie, ile to jest.. 10sek zeby zamalowac 5 kratek ://// a swoja droga na probnej nie bylo tego, a nikt nam wczseniej nie powidzial ze beda jakies krateczki. teraz wiadomo po co te dlugopisy czarne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sav Re: A u nas zadzwonil telefon.... IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.98.* 07.05.05, 23:02 mi zadzownil na 3 arkuszu.Na pierwszych dwoch mialem wylaczony ,pozniej po przerwie zapomnialem o tym...Dobrze ze mialem wiber bo mogli by sie przyczepic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DzidziBoo Re: A u nas zadzwonil telefon.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 23:07 u was na probenj naprawde nie bylo krateczek?? LUDZIE JA NIE WIEM to moja szkoła taka doskonała czy co?? Krateczki byly i tysiace razy reguly powtarzane..moze zaczne sie cieszyc z mojeje szkoly, ktora skonczylam, bo byla super z tego co tu czytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubas Re: A u nas zadzwonil telefon.... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.05.05, 23:14 nie bylo... i chyba nigdzie nie bylo, przynajmniej u tych ktorzy pisali probne z oke (na pocz grudnia).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagi Re: A u nas zadzwonil telefon.... IP: *.net / *.net 08.05.05, 00:36 Dziwię się że koleżanka czasu nie miała. Żadko kto zostaje do samego końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: A u nas zadzwonil telefon.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 01:53 U nas pierwszego dnia, na polskim zaraz po rozpoczęciu rozsz. ktoś zaczął walić w drzwi [na sali gimnast., która jest poza szkołą]. Nauczycielka poszła otworzyć i się okazało, że pan przyszedł licznik spisać :D Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makda Re: A u nas zadzwonil telefon.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 08:24 ja na swoją narzekać nie mogę. telefony zabrali nam do depozytu przed godzina 9.00. zdziwiłam się , kiedy przeczyatłam, że nie któryś/aś z poprzedników/niczek nie miał/a karty do odpowiedzi. Chyba zacznę docieniać, swoją szkołę :] Przeciez pod każdym zadaniem były zdanko "Przenieś odpowiedzi na kartę odpowiedzi[jakoś tak]" . Cóż w stresie dzieję śie wiele niekontrolowanych rzeczy. Pozdrawiam Was i moją [byłą] szkołę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddddddddd ciekawe czy ktoś kto miał włączony telefon pomysla IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 08.05.05, 09:57 że fale mogę spowodować ,że prawie nic sie nie zropzumie z listeningu jak ktoś zadzwoni.....ja osobiście kogoś takiego to zabiłabym gdyby przez jego głupotę nie mogła zrozumiec o czym jest mowa. U nas kazali wyłączyć telefony,a na próbnej karty odpwoeidzi też nie było(z tego co pamietam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: A u nas zadzwonil telefon.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:07 przeciez skoro telefon zadzwonil to wszyscy powinniscie miec mature niewazna:/ u nas kazdego przy wejsciu pytali z osobna czy ma telefon, jesli ktos mial to zostawial w osobnej sali - jeszcze dyrektor wchodzil sie upewniac czy oby na pewno kazdy oddal telefon , bo w niektorych nokiach to nawet jak jest wylaczany tel to cos tam moze dzwonic hiehie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: A u nas zadzwonil telefon.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:46 a my mamy szkole niedaleko kosciola i przez caly listening z rozszerzonej bily dzwony :/ i niewiele mozna bylo uslyszec zwlaszcza jak sie siedzialo daleko od magnetofonu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka z IVLO wyrzucili gościa!!na polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 11:12 w IVLO na hali zadzwoniła kom.i najnormalniej(?!)wyrzucili go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: wyrzucili gościa!!na polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 11:51 IV LO? Czyżby Cz-wa? Bo coś takiego słyszałem właśnie o tej szkole. Pecha miała ta osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: wyrzucili gościa!!na polskim 08.05.05, 17:54 Nie miała pecha, tylko złamała regulamin i słusznie wyleciała. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: wyrzucili gościa!!na polskim IP: *.retsat1.com.pl 08.05.05, 18:20 No i powinni wywalać- przecież wyraźnie powtarzano, że nie można wnosić telefonów. Zresztą to strasznie rozprasza, jak się skupisz i nagle słyszysz obok dzwonek telefonu. Poza tym ludzie mogliby się nauczyć wyłączać telefony w ogóle jak są w szkole czy innych miejscach np, teatrze czy kinie... Odpowiedz Link Zgłoś