Dodaj do ulubionych

MATMA to piękny przedmiot

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 09:56
Prosty, przyjemny i do tego tak zajebiście niesprawiedliwy (ale to zaleta).
Jeden potrafi ryć całymi dniami robiąc zadanie po zdaniu ale na sprawdzianch
itak ma pałe, a inny nic się nmie uczy i zbiera same piątki. Ja przez CAŁE
liceum i gimnazjum nic się nie uczyłem w domu, a w dzienniku same 5 :) mój
kolega natomiast uczy sie jak szalony, robi pełno zdan, siedzi do poznych
nocy, chodzi na korepetycje a i tak ma same dopalacze. Matma to chyba jedyny
przedmiot którego nie da się nauczyć, to trzeba zrozumieć, czyż nie? Dlatego
nie zadroszcze wszystkim tym którzy myslą ze przez weekend naucza się na
mature z matmy.
Obserwuj wątek
    • Gość: chyba przesadzasz Re: MATMA to piękny przedmiot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:23
      troche .uczyc tez sie troche musiales bo nikt nie rodzi sie z tym ze wie co to
      sa logarytmy, pochodna funkcji czy funkcja kwadratowa. zawsze tak jest ze
      jednym latwiej cos wchodzi do glowi\y a innym nie.ktos jest lepszy z chemii a
      ty z matmy .a zreszta ja msyle ze matmy da sie nauczyc, jak ktos zrobi mase ad
      bedzie umial i nawet lepiej niz ty!!
    • Gość: Armando Re: MATMA to piękny przedmiot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:44
      Oczywiscie ze matma to piekny przedmiot, w koncu "krolowa nauk". Matme da sie
      nauczyc,ale rzeczywiscie, rtzeba miec do niej pewne predyspozycje. Ja przez
      ostatnie pol roku bardzo duzo robilem z matmy - dziesiatki arkuszy i zadan i
      widze ogromna poprawe. Pozdro dla wszystkich zdajacych jutro matme !
      • Gość: llus Re: MATMA to piękny przedmiot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:51
        A ja się uczyłem trochę... Geniuszem matematycznym nie jestem. Teraz z mojego
        podręcznika zestawy na poziom podstawowy 99% licze. Tylko stres mnie dorwie i
        się boję , że tak jak na próbnej podstawowy ledwo zdam, ale za to na rozszeżonym
        miałem ładny wynik 50 %.Jak teraz będzie to nie wiem...już dziś się boję bo to
        mój najważniejszy przedmiot. Żałuje , że się jakąś geografią nie ubezpieczyłem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka