Dodaj do ulubionych

NIE ZDAM BIOLOGII!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:49
a ja jak wyzej.zostały mi 4 dni na powtórzenia całego materaiału...pomyłka na
powtórzenia poziomu pods którego sie kiedys tam uczyłam i na NAUCZENIA sie
poziomu rozszerz którego nigdy sie nie uczyłam.płakac mi sie juz chce,ale
niestety moja wina ,moja lenistwo
Obserwuj wątek
    • Gość: pablo Re: NIE ZDAM BIOLOGII!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:58
      twoja wina twoja bardzo wielka wina !!!!!!!!:) ale matury z biologii wedlug
      mnie patrzac na to co bylo na podst na probnych to sie nie da niezdac
      • Gość: DDD Re: NIE ZDAM BIOLOGII!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 12:34
        no nie wiem......matma tez miala byc taka prosta na podstawowym bo na probnej byla latwa i co ??ludzie sa zalamani..:(((((tez zdaje biologie.i chociaz nigdy nie mialam z nia problemow to matury boje sie cholernie.....
    • Gość: ja Re: NIE ZDAM BIOLOGII!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:13
      a robicie jakieś sciagi??!!
      • Gość: fiutowski Re: NIE ZDAM BIOLOGII!!!!!!!!!! IP: *.pl / 80.48.247.* 09.05.05, 11:16
        no ja na fiucie-jak bede lał to przeczytam sobie
        LUDZIE JAKIE ŚCIĄGI TO JEST MATURA A NIE KLASÓWKA A ZAPIŹDZIAŁYM LICEUM !!!
        • Gość: m Re: NIE ZDAM BIOLOGII!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:30
          basia jestem w tej samej sytuacji .. :D a powód również ten sam :D

pozdrawiam :D
    • mavika7 Re: NIE ZDAM BIOLOGII!!!!!!!!!! 09.05.05, 11:44
      no to powodzenia...troche tego jest...mnie zostalo kilka dzialow do
      PRZYPOMNIENIA i nie wiem czy zdaze...
      • Gość: biolog buhehe Re: NIE ZDAM BIOLOGII!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 12:03
        eee ja to samo, dzis musze skonczyc "powtorke" podst a potem mam 3 dni na NAUKE
        rozszerz, ale i tak wiem ze nie zdaze z wszystkim , to jest nierealne, bedzie
        ciezko

pozdroo
    • Gość: filozofkaa Re: NIE ZDAM BIOLOGII!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 12:18
      Ja zdecydowałam się w październiku , że będę zdawać biologię :(. Nie mam
      przerobionej jeszcze genetyki, ekologii, ewolucji, a o grzybach też nie mam
      pojęcia. A co najgorsze matura tuż tuż, a ja dalej się nie uczę :(.
      • Gość: ? Re: NIE ZDAM BIOLOGII!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 12:19
        podstawowa czy rozszerzona?
    • edka200 Re: NIE ZDAM BIOLOGII!!!!!!!!!! 09.05.05, 12:20
      Basia jesteś ze Świdnika?
      • Gość: baska Re: NIE ZDAM BIOLOGII!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 12:25
        nie jestem ze swidnika.dlaczego sie pytasz?
        • edka200 Re: NIE ZDAM BIOLOGII!!!!!!!!!! 09.05.05, 12:27
          A nic po prostu myślałam, że może Cię znam, bo znam Baśkę ktora mogłaby
          powiedzieć dokładnie to samo :) w każdym razie też jestem z Tobą bo też zdaję
          biolę w piątek a przede mną jeszcze kuuupa do powtórzenia, ehh nieprzespane
          noce chyba czekają...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka