Dodaj do ulubionych

PoLi PoLi Politechnika

IP: *.com.pl / *.telesat.com.pl 10.05.05, 13:03
Jak sadzicie, iel pkt (%) trzeba by mniec aby realnie ymlsec o kontynuowaniu nauki na POLi???? prosze o odp
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba Re: PoLi PoLi Politechnika IP: 212.244.85.* 10.05.05, 13:20
      heh, tez mnie to zastanawia.
      tymbardziej, ze matme mam 70 i 50 procentow odpowiednio z podstawowego i
      rozszerzonego, a jak wam poszlo?
      chce sie zorientowac, czy mam jakiekolwiek szanse ...
      • Gość: kris998 Re: PoLi PoLi Politechnika IP: *.com.pl / *.telesat.com.pl 10.05.05, 13:26
        Mi podobnie, lcize na te 50% rozsz. Jeszcze mam fize w zanadzu, ale z tym to lepiej... :P Ciekzo bedzie. Szukam arkuszuf w necie, ale kicha na razie:(
    • Gość: opryszek Re: PoLi PoLi Politechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:24
      zależy ktora politechnika, jaki kierunek, ktory wydzial i jeszcze jak wy te
      wasze matury popiszecie, heh czyli to pytanie rzaczej do wrozki... a wogole
      wybiera sie ktos z was na pw na informatyke, jakie macie tak orientacyjne wynik
      z matmy z jakim sie tam wybieracie??
      • Gość: kris998 Re: opryszek IP: *.com.pl / *.telesat.com.pl 10.05.05, 13:27
        Chodzi mi o Poli, Informatyka, np Gdansk. Ile trzeba mievc, aby tam sie dostac
      • Gość: kris998 Politechnika Gdanska IP: *.com.pl / *.telesat.com.pl 10.05.05, 13:27
        Ile % aby isc na ETI ???
        • Gość: opryszek Re: Politechnika Gdanska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:32
          na pg to nie mam pojecia, zreszta teraz potej nowej maturze nikt nie bedzie
          wiedzial jak to bedzie z tymi progami zalezy jakie bedziecie mieli wyniki, do
          tej pory to bylo dosyc przewidywalne ale teraz to... ja mam stara mature i sie
          troche boje tego co bedzie
    • Gość: kasia Re: PoLi PoLi Politechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:59
      50%, 60% z podstawy
      • Gość: Yarrow Re: PoLi PoLi Politechnika IP: *.gdynia.mm.pl 11.05.05, 15:28
        ja tez na polibude chce na architekture... skladam na kilka uczelni, ale np.
        wiem ze we wroclawiu bede musiala napisac jeszcz egzamin z fizyki... ale ta
        matma to mi tak przecietnie poszla... pewnie tez jakos 80 i 50 i sie boje ze nie
        zdam :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka