Gość: kris998 IP: *.com.pl / *.telesat.com.pl 10.05.05, 13:03 Jak sadzicie, iel pkt (%) trzeba by mniec aby realnie ymlsec o kontynuowaniu nauki na POLi???? prosze o odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Re: PoLi PoLi Politechnika IP: 212.244.85.* 10.05.05, 13:20 heh, tez mnie to zastanawia. tymbardziej, ze matme mam 70 i 50 procentow odpowiednio z podstawowego i rozszerzonego, a jak wam poszlo? chce sie zorientowac, czy mam jakiekolwiek szanse ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris998 Re: PoLi PoLi Politechnika IP: *.com.pl / *.telesat.com.pl 10.05.05, 13:26 Mi podobnie, lcize na te 50% rozsz. Jeszcze mam fize w zanadzu, ale z tym to lepiej... :P Ciekzo bedzie. Szukam arkuszuf w necie, ale kicha na razie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opryszek Re: PoLi PoLi Politechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:24 zależy ktora politechnika, jaki kierunek, ktory wydzial i jeszcze jak wy te wasze matury popiszecie, heh czyli to pytanie rzaczej do wrozki... a wogole wybiera sie ktos z was na pw na informatyke, jakie macie tak orientacyjne wynik z matmy z jakim sie tam wybieracie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris998 Re: opryszek IP: *.com.pl / *.telesat.com.pl 10.05.05, 13:27 Chodzi mi o Poli, Informatyka, np Gdansk. Ile trzeba mievc, aby tam sie dostac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris998 Politechnika Gdanska IP: *.com.pl / *.telesat.com.pl 10.05.05, 13:27 Ile % aby isc na ETI ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opryszek Re: Politechnika Gdanska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:32 na pg to nie mam pojecia, zreszta teraz potej nowej maturze nikt nie bedzie wiedzial jak to bedzie z tymi progami zalezy jakie bedziecie mieli wyniki, do tej pory to bylo dosyc przewidywalne ale teraz to... ja mam stara mature i sie troche boje tego co bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: PoLi PoLi Politechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:59 50%, 60% z podstawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarrow Re: PoLi PoLi Politechnika IP: *.gdynia.mm.pl 11.05.05, 15:28 ja tez na polibude chce na architekture... skladam na kilka uczelni, ale np. wiem ze we wroclawiu bede musiala napisac jeszcz egzamin z fizyki... ale ta matma to mi tak przecietnie poszla... pewnie tez jakos 80 i 50 i sie boje ze nie zdam :( Odpowiedz Link Zgłoś