Gość: Mr.marm Jak wrażenia po oficjalnym kluczu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:26 No właśnie... Moja minimalna wartość wyniku spadła poniżej 50% - niedobrze :/ Wszystko będzie zleżeć od życzliwości egzaminatora... Wynik w przedziale <23,32> z rozszerzenia... Żebym przynajmniej podstawę całą zrobił :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: Jak wrażenia po oficjalnym kluczu?? IP: *.compower.pl 16.05.05, 15:34 ja raczej nie wyjde z poza 40-50% z majcy ... nawet mysle ze moze byc duzo gorzej ... a z niem moze uda si ejakies 80% wyciagnac ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jak wrażenia po oficjalnym kluczu?? IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 16.05.05, 15:41 z rozszerzonego jakies 30-32p czyli 60%-64%...z podstawowej tylko 86%, ale to zawsze cos, zobaczymy jak beda oceniac, bo od tego tez troche zalezy (a nawet sporo). Ale ogolnie nie jest az tak zle:D zawsze moglo byc gorzej;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milek Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 16.05.05, 15:45 ja też chce - licze na 36% podtswowa matma i 100% ang. podtswowoy i 50% rozsz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 16.05.05, 16:02 a rozszerzona matma? ale ty liczysz na matme podst. na 36% czy puktow, nie pomyliles sie z tymi procentami?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia po kluczu z matmy IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.05, 23:39 A kurcze ja nic wiecej nie wiem po tym kluczu. Mysle ze utrzymam sie ponad 50% z rozszerzenia z matmy. Moja srednia w szkole to 5.0 ale pewnie nie ma to zadnegeo znaczenia. Pisalam sobie dzis gegre-nie wiem po co bo juz nie jest mi potrzebna- no i myslalam ze sie zapale od pisania. Było łatwe ale kurde no bez przesady napisac 38 zadan w 2 godziny. I na rozszerzeniu to wogole same opisowki. ONI PRZESADZAJA Z TYM CZASEM! Jakbym na matmie miala chociaz pol godzinki wiecej to bym wykombinowala cos wiecej albo chociaz sprawdzilabym tamte zadania bo amm glupie bledy w obliczeniach. Gdzie te czasy z 5 godzinami na mature.....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agenssss Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.rybnet.pl 18.05.05, 10:33 jak bedziemy skladac podania mamy zalaczyc cv wedlug ustalonego wzoru...a wiecie moze skad my ten wzor mamy wziac?...jak zwykle mamy zrobic sto rzeczy ale nikt nie powie jak... i wiecie moze ile wynosi oplata rejestracyjna?? zdziercy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 10:37 hm.. wydaje mi sie, ze te wszystkie wzory podania, cv, druki do wplaty na konto i inne potrzebne rzeczy beda w tej teczce, ktora trzeba u nich zakupic :] a oplata pewnie z 80zl, tak jak na innych uczelniach :] ale to pewnie tez bedzie w teczce :) [mam nadzieje ;P] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.veo.pl 18.05.05, 11:01 tak to wszystko jest w tej teczce, bo już ją w mam w domku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia napsalam do ae i mam kilka odpowiedzi IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.05, 17:34 Witam,1) Opłata rekrutacyjna dla kandydatów nie zdających u nas egzaminu wstępnego wynosi 80 zł, a w przypadku zdających egzamin - 85 zł.2) Dokumenty należ składać, mając już świadectwo dojrzałości (czyli po wynikach maturalnych). Bez śwaidectwa nie przyjmiemy dokumentów.3) Średnia ze szkoły średniej nie ma żadnego wpływu na wyniki rekrutacji4) Podanie i CV znajduje się w teczce, którą należy zakupić w naszej Księgarni5) Czy będzie możliwość przeniesienia, należy się skontaktować z AE w Katowicach.Szczegółowe zasady rekrutacji są dostępne na naszej stronie internetowej: www.ae.krakow.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: napsalam do ae i mam kilka odpowiedzi IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.05, 17:36 acha napiasali o ae w katowicach bo o to akurat pytalma czy mozna sie jakby co przeniesc tam bo mam oddzial blisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: napsalam do ae i mam kilka odpowiedzi IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 17:40 hmm.. ja sie jeszcze zastanawiam, czy nie wymysla jakichs egzaminow, rozmow kwalifikacyjnych itp.. :/ jesli bedzie duzo osob o zblizonych wynikach [a z postow na tym forum wynika, ze tak bedzie.. :] ] a jak wymysla, to mam nadzieje, ze nie dowiemy sie o tym tydzien przed :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergh Re: napsalam do ae i mam kilka odpowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:18 wydaje mi sie,z e 200 stopniowa skala wystarczy,zeby ta granice tak poprowadzic, zeby wsrod osob o tej samej ilosci punktow nie byli i przyjeci i nieprzyjeci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.marm Re: napsalam do ae i mam kilka odpowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 17:53 Teraz wszyscy razem powtórzmy: "Dzię-ku-je-my Ka-siu!!!" :P :D :P Dobrze wiedzieć te rzeczy, bo już też się zacząłem nad niektórymi z nich zastanawiać!! Dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: napsalam do ae i mam kilka odpowiedzi IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 17:55 no wlasnie dzieki Kasiu:) tak sie zastanawiam,czy oplata rekrutacyjna jest tylko raz placona? bo mze glupio mysle, ale jesli podaje tam 3 kierunki to chyba nie place za kazdy kierunek 80zl :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: napsalam do ae i mam kilka odpowiedzi IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 18:15 wydaje mi sie, ze placisz tylko raz :) bo w koncu podanie skladasz tylko jedno :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergh Re: napsalam do ae i mam kilka odpowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:21 na AE w katowicachmozna obstawiac tylko JEDEN kierunek, nie mozna skladac wiekszej liczby podan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: napsalam do ae i mam kilka odpowiedzi IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.05, 19:35 e tam nie ma za co. Mam nowe pytanie: czy jesli zrobilam blad w zadaniu na poczatku to dalej liczac z bledem juz nie mam punktow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: napsalam do ae i mam kilka odpowiedzi IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 19.05.05, 20:11 czytalam, ze jesli dalej postepujesz dobrze, uwzgledniajac ten blad, tzn. wyszlo ci np. 6 zamiast 9, i potem mnozysz przez te 6, to odejmuja ci punkt za blad rachunkowy, chyba ze potem nagle sie pojawia ta 9 nie wiadomo skad:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnesss Re: napsalam do ae i mam kilka odpowiedzi IP: *.rybnet.pl 20.05.05, 11:25 no wiec jak to w koncu jest-na ile kierunków można składać podanie? No i ile kosztuje ta magczna teczuszka co ją trzeba zakupić?:> A tak w ogóle to co chicielibyście robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnesss Re: napsalam do ae i mam kilka odpowiedzi IP: *.rybnet.pl 20.05.05, 11:35 ...dokonczenie ( za szybko wcisnelam enter:P) co chcielibyście robić po AE? Na jakim stanowisku wyobrażacie siebie w przyszłości? Bo ja nie mam pojęcia... Nie wiem co chcę w przyszłości robic i to jest bardzo ale to bardzo denerwujące bo nie wiem który kierunek wybrać, jakie zawody w przyszłości będą najlepsze itpitd... jedyne co wiem to to że chcę studiowac w Krakowie bo to jest moje ukochane miasto!!!! I pewnie też mają niezłe impressski co?:> Był ktoś z was w klubie Frantic:>??:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace love & xtc po 90% na rozsz macie i nie idziecie na agh???? IP: *.autocom.pl 20.05.05, 13:04 Zastanowcie sie lepiej nad agh to lepsza uczelnia, a ekonomiczna zostawcie dla normalniejszych. Na UJ jest np matematyka i jakies lingwistyczne kierunki , mi sie wydaje ze tam bedzie wam lepiej. Ogolnie osoby ktore mialy po 90% i sie pytaja czy sie dostana uwazam za majace bardzo duze poczucie humoru. Aha frantic nie bylem ale podobno nic ciekawego, chociaz ostatnio widzialem, ze steve angello byl czyli cos tam czasem jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnesss kto ma 90% roz to ma IP: *.rybnet.pl 20.05.05, 13:16 ekonomiczna zostawcie dla normalniejszych? a kto wg Ciebie jest normalniejszy? poza tym z tego co widzialam na AGH jest jakies oglewnictwo metali itp...w sumie bardzo przyszłościowe kierunki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace love & xtc Re: kto ma 90% roz to ma IP: *.autocom.pl 20.05.05, 13:20 Zarzadzanie i marketing - caly wydzial jest na agh!! ekonomiczna jest 3 od gory na hmm gdzies tak 5 czy 6 publicznych w krk a wy chcecie tam isc z 90 %?? zebyscie sie nie przejechali na waszych oczekiwaniach wzgledem niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnesss Re: kto ma 90% roz to ma IP: *.rybnet.pl 20.05.05, 21:40 no phi... ja mam niecałe 80% z maty...ale podstawowe!!! i tu jest problem!!!!! a co do AGH to marne mają tam kierunki na wydziale zarzązania pis..end low Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: po 90% na rozsz macie i nie idziecie na agh?? IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:22 ale na agh trzeba fizyke i tu sie pojawia problem <lol> :] ale tak.. takie osoby mnie zalamuja :| skoro oni nie-wiadomo-czy-sie-dostana, to wynika z tego, ze ja w ogole nie mam tam po co papierow skladac i tylko 80zl strace :] ehh, a ja chce tylko ekonomie studiowaaac.. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace love & xtc Re: po 90% na rozsz macie i nie idziecie na agh?? IP: *.autocom.pl 20.05.05, 13:25 na zarzadzanie i marketing na agh nie trzeba fizyki. hmm a w sumie patrzac na to z drugiej strony to ja sobie tam pojde i nie bede sie musial z wami tam przepychac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: po 90% na rozsz macie i nie idziecie na agh?? IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:32 no tak, nawet sama sie nad tym zastanawialam :) ale tam bylo w zeszlym roku 10 osob na miejsce :P i wynik z matury z matmy sie tam mnozy x4, wiec, przynajmniej w moim przypadku, mija sie to z celem, bo i tak bym sie nie dostala :P a poza tym, jakby na to nie patrzec, agh to uczelnia techniczna, ja wole jednak taka stricte ekonomiczna ;] ale to jest tylko moja opinia :] zycze powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace love & xtc Re: po 90% na rozsz macie i nie idziecie na agh?? IP: *.autocom.pl 20.05.05, 13:36 wiesz ja z moimi wynikami to tak w sumie mam niewielki wybor i poprostu gdzie sie dostane tam pojde, chociaz rozwazam z kolei zaoczne i prace bo jak wiadomo nie wypad miec np 22 lata i prosic mame o kase na alkohol albo dla dziewczyny:/ to wielki minus studiow niestety:/ a przydzial od mamusi juz od dobrych kilku lat nie wystarcza mi niestety na moje potrzeby:)) rowniez zycze powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: po 90% na rozsz macie i nie idziecie na agh?? IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:44 heh, ja tez mam wybor niezbyt duzy niestety, bo od poczatku liceum bylam nastawiona na ekonomiczna i zdawalam tylko matme :] [no coz, zawsze bylam z niej calkiem niezla, ale poszlo mi nie za dobrze i teraz moge tylko zalowac, ze nie zdawalam czegos jeszcze :] ] zaoczne oczywiscie tez rozwazam :] tylko obawiam sie, ze ze znalezieniem pracy mogloby byc ciezko :] ale badzmy dobrej mysli :) [bo teraz tylko to nam juz pozostalo :D] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace love & xtc Re: po 90% na rozsz macie i nie idziecie na agh?? IP: *.autocom.pl 20.05.05, 13:56 gdzies sie dostaniemy:) i tak jestesmy o niebo lepsi od tych plastikowo ironicznie sztuczno dumnych 90%procentowcow( ach nie wiem czy sie dostane) :) ja takich ludzi bym w ogole nie przyjal:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: po 90% na rozsz macie i nie idziecie na agh?? IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:04 nom, heh :) i wtedy moglibysmy sobie wybierac, gdzie chcemy studiowac :D bedzie doobrze :) ciekawe, ile osob z tych, ktorzy to maja po 90% ze wszystkiego bedzie mialo tyle naprawde :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace love & xtc Re: po 90% na rozsz macie i nie idziecie na agh?? IP: *.autocom.pl 20.05.05, 14:20 a tak w ogole to mogliby dolozyc troche miejsc na kazdej z uczelni bo z tego co sie orientuje to nasz rocznik jest z wyzu demograficznego, takze zawsze choc niewiele ale szansa by wzrosla:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: po 90% na rozsz macie i nie idziecie na agh?? IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:24 nom, doloza, doloza, ale chyba na zaocznych, bo z tego kase maja.. :] a na dziennych to nawet ograniczaja, bo niedochodowe ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: po 90% na rozsz macie i nie idziecie na agh?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 15:03 no to zle sie orientujesz - wyz byl w rocnikach 81-84 - my juz niz jestesmy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up :] up IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 13:39 up :] Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 23.05.05, 01:10 Ehh spieprzyłam troche niemca rozszerzonego :/ Podstawowy poszedl gładko i szybko - licze na ponad 90% natomiast rozsz do najłatwiejszych nie nalezał (np tekst o skinheadach). No ale trudno zobaczymy co bedzie po wynikach :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 23.05.05, 09:15 oj, ja tez pisalam niemca, jak na mnie to uwazam,ze nie poszedl mi bardzo zle tekst o skinheadach bo tak 3 bledy zrobilam...ale ogolnie spodziewalam sie,ze mi gorzej ten niemiecki pojdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 23.05.05, 18:24 Zapraszam was wszystkich na prywatne forum o Akademii Ekonomicznej bo widze ze nasz wątek nie ma siły przebicia :) Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam :) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29643 Odpowiedz Link Zgłoś
86madziarka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 04.06.05, 11:19 od kiedy sie zaczyna ta elektroniczna rejestracja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 11:54 juz sie zaczela :] na stronie ae jest dostepny formularz.. tylko, ze tam trzeba wpisac wyniki matur, wiec chyba na razie sie zarejestrowac nie mozna :> Odpowiedz Link Zgłoś
heidi19 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 16.06.05, 13:44 przeczytalam wszystkie 138 komentarzy i stwierdzam ze nie mam po co skladac papierow :] same kujony tam pojda.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 17.06.05, 09:14 Tak, AE jest tylko dla kujonów, ale Ty zawsze możesz iść na zarzadzanie i marketing w Wyższej Szkole Dojenia Krów w Pipidówce Dolnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: 212.244.85.* 17.06.05, 10:40 kierunek: mleczarstwo. specjalnosc: dojenie kozla lub byka <lol> jacy kujoni? ludzie zdobywajacy 70-80% (+/-5%) mozliwych punktow to twoim zdaniem kujoni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BASIA Pomoccccc :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 00:01 Czy moze mi ktos powiedziec,gdzie na stronce AE znajde wiadomosc o ilosci kandydatow na jedno miejsce ? Z gory dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: Pomoccccc :) 22.06.05, 00:05 gdzies na poprzedniej stronie, ktos nawet napisal w temacie, ze tu jest link. masz tam podane ile bylo osob na dany kierunek i ile miejsc - latwo wyliczyc :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BASIA Re: Pomoccccc :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 00:13 a dziekuje Ci w takim razie :) poszukam... :) i czemu nie spisz?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BASIA Re: Pomoccccc :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 00:31 to niedobrze :] zly tryb :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotras Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.ztpnet.pl 22.06.05, 16:46 UP! UP! UP! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ___ Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.ztpnet.pl 23.06.05, 23:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.compower.pl 24.06.05, 09:15 Ja chce juz wyniki matur! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 03:41 hmm zmartwie was troszke.. w tym roku duzo osob sklada papiery na ae jeszcze na podstawie wynikow starej maturki to troche miejsc wam zajmiemy ;) a a co do jezykow to nie jest prawda to ze na zaawansowanym jezyku tak trudno sie utrzymac wszystko zalezy od prowadzacego ktorego zreszta mozna sobie zmienic (opcja dla wytrwalych) na ae na angielskim uczy sie tylko slowek ekonomicznych na pamiec (totalne uwstecznienie) po 3 latach z jezykow zdaje sie egzaminy wiec na srednim poziomie egz jest latwiejszy a jako drugi jezyk polecam wloski :) no to sie rozpisalam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotras Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.ztpnet.pl 26.06.05, 22:04 A czy ktos moze zapoznal sie juz z tajemnicza, specjalna teczka za 5 zeta i orientuje sie jak wyglada: "podanie i curriculum vitae (cv) wypełnione według ustalonego wzoru"? Czy trzeba tam pisac jakies uzasadnienia wyboru kierunku studiow itp. czy tylko wpisac pare dat w odpowiednie rubryki? Pozdrawiam, Piotras Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 26.06.05, 22:49 na szczeście sa do wszystkiego gotowe wzory: nie piszesz zadnych niepotrzebnych "głupotek" w podaniu :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotras Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.ztpnet.pl 26.06.05, 22:59 Dzieki Motylku za szybki odzew!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Wrocławianka w Krakowie IP: *.magma-net.pl 26.06.05, 23:36 Mam małe pytanko. w zwiazku z tym ze krakow znam raczej z wycieczek na wawel i nigdy nie bylam na tamtejszej AE chcialabym sie zapytac czy te magiczne teczki sa dostepne w jakims miejscu ktore mam szanse znalezc? no i czy ktos sie orientuje jak wyglada sprawa z akademikami? (czy trudno dostac miejsce i w jakim sa stanie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: father Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.ztpnet.pl 27.06.05, 15:51 Jak tam wyniki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.magma-net.pl 27.06.05, 15:56 jesli dobrze zrozumialam system przeliczania % na pkt rekrutacyjne to 63,5 pkt/90 czyli b. malo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agness Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.rybnet.pl 27.06.05, 16:13 83,9? albo zle licze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.compower.pl 27.06.05, 16:15 No wlasnie - jak przeliczyc te % na pkt na AE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.compower.pl 27.06.05, 16:18 Wychodzi na to ze mam 58.5 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka ostateczne pkt IP: *.compower.pl 27.06.05, 16:27 Wyszlo mi ostatecznie 66/100 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ostateczne pkt IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 27.06.05, 16:50 mi wyszko 68 punktow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: ostateczne pkt IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 16:51 72,3 :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: ostateczne pkt IP: *.compower.pl 27.06.05, 16:53 a na jakie kierunki? - bo to chyba tez bardzo istotne ja: 66 i zarzadzanie Odpowiedz Link Zgłoś
86madziarka Re: ostateczne pkt 27.06.05, 17:21 59,4 czyli matma : 98% , 66%, niem: 92% 66% Odpowiedz Link Zgłoś
matija01 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 27.06.05, 18:01 ja mam 74 chce finanse i bankowosc ewentualnie ekonomia Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 27.06.05, 18:07 jak się oblicza punkty z nowej matury jeśli mam ang. pp98% i pr.70%, a majca pp82% i pr 4%? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nute Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:20 70*1,6*0,25=28. wybierasz go jako przedmiot preferowany, więc jeszcze *1,25=35 matma 82*0,25=20,5 razem 35+20,5=55,5 ja mam 60pkt i idę na stosunki międzynarodowe Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 27.06.05, 18:37 a jaki jest max? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.magma-net.pl 27.06.05, 20:02 maksymalna liczba pkt to 90 Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 czy dostanęsięjak mam 50 pkt? 27.06.05, 21:25 A czy jak ja mam 50 to się dostanę?? Jak sądzicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: czy dostanęsięjak mam 50 pkt? IP: *.magma-net.pl 27.06.05, 22:39 zalezy na co chcesz isc bo na jakis oblegany kierunek to masz raczej male sznase. ja chce isc na towaroznawstwo i mam ogromna nadzieje ze 63,5 pkt wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: czy dostanęsięjak mam 50 pkt? 27.06.05, 22:48 no myślałam o ekonomii, a jaki powinnam wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.marm Re: czy dostanęsięjak mam 50 pkt? 28.06.05, 00:59 A ja mam 74,4/90 i chciałbym na stosunki międzynarodowe prawdopodobnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: czy dostanęsięjak mam 50 pkt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 01:49 62 76% ang roz 60% mat roz Odpowiedz Link Zgłoś
nibble Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 28.06.05, 02:17 ja mam 60/90 :( skladam na Informatyke i ekonometrie oraz na finanse i bankowosc... Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 28.06.05, 07:56 Ja mam 72,6 i wybieram sie na stosunki międzynarodowe albo ekonometrie i informatyke. Mam nadzieje ze wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chory Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:33 ja mam 60 pukntow i wybieram sie na gospodarke przestrzenna... mam nadzieje ze sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.compower.pl 28.06.05, 15:39 A ta gospodarka przestrzenna to na jakim wydziale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.compower.pl 28.06.05, 19:51 Jak wejsc i zmodyfikowac swoje dane na AE w formularzu rejstracyjnym w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: 212.160.111.* 28.06.05, 22:23 ja mam 73,3 probuej na finasne i bankowosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: 212.160.111.* 28.06.05, 22:23 ja mam 73,3 probuej na finasne i bankowosc Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 28.06.05, 22:28 a ja ja mam 56 pkt to sądzisz, że mam szanse na finansach czy raczej powinnam składać papiery na ekonomię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D_3 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.is.net.pl 28.06.05, 22:30 ja mam 66.9 i chcialem isc na handel zagraniczny... Odpowiedz Link Zgłoś
missaqua Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 07.07.05, 16:42 ;PPP jak dla mnie to sie dostaniesz:P:P Miszczu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream języki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:25 uuup... no to z braku lepszego tematu - na jakie języki się zapisaliście..? ja na angielski zaawansowany i na hiszpanski od podstaw...:) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_86 Re: języki... 07.07.05, 21:26 ja na angielski sredniozaawansowany i na francuski od podstaw:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lou Re: języki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:40 a jak myślicie, czy jeśli wybrało się język odpodstaw to znaczy, że na poziomie początkującym, czy trzeba mieć jakieś pojęcie o języku/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 28.06.05, 22:34 do gabriellki: o finansach mozesz raczej zapomniec, w zeszlym roku od 70 przyjmowali, musiałby sie bardzo poziom w tym roku obnizyc zeby cie przyjeli, a na ekonomie szanse tez nikłe, ale próbuj Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 28.06.05, 22:37 to w takim razie Twoim zdaniem na co powinnam próbować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 29.06.05, 09:01 Mozesz przy skladaniu podania wybrac przeciez 3 kierunki, to zacznij od ekonomii (na finanse naprawde 0 szans), jak sie nie zmiescisz w limicie, to beda probowac cie wcisnąć na nastepny kierunek. Nie wiem jak poszła w tym roku matura, byc moze wszyscy będą mieć niskie wyniki i próg punktowy się trochę obniży, ale normalnie przy wyniku 50 pkt nie miałabyś w poprzednich latach najmniejszych szans żeby WOGÓLE dostać się na AE na studia dziennie, pomyśl o tym i na wszelki wypadek zabezpiecz sobie jakąś inną uczelnię ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 28.06.05, 22:32 jak cos pomyliłaś to rejestrujesz sie 2 raz, a potem papiery składasz tylko z tym drugim wydrukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.compower.pl 28.06.05, 22:46 Studenci_AE - pamietacie od ilu na jakie kierunki w zeszlym roku przyjmowali? Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 28.06.05, 22:48 witaj ponownie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 29.06.05, 07:50 wchodzisz i wypelniasz jeszcze raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
86madziarka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 28.06.05, 22:59 ciekawe czy moje 59 ptk pozwoli mi się dostać na towaroznawstwo albo cokolwiek innego ... módle się zeby tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 23:06 Ja wlasnie tez mam cos 58 czy 59 i sie zastanawiam czy jest sens skladac... Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 28.06.05, 23:36 w zeszłym roku była jedna osoba na miejsce składaj! Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 28.06.05, 23:38 a może mi też poradzisz? będę miała 56/90 i zastanawiałam sięnad ekonomią...co o tym sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnesss Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.rybnet.pl 29.06.05, 00:20 ludzie powiedzcie mi jak to jest... wybieram sobie kierunek czy tam 3 no a kiedy wybieram specjalność?? Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 29.06.05, 00:28 z regoly jest tak, ze specjalnosc wybiera sie w trakcie studiow, po 4 czy tam 5 semestrach, nie pamietam, no ale w trakcie. jak w krakowie - nie wiem, ale pewnie tak samo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 00:45 Taaa.. wybiera sie w trakcie..po 4 semestrach chyba. A Kuba dalej nie spi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 29.06.05, 00:48 ha! :D a co do spania, to powoli bede sie kladl, bo juz ziewam <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 00:55 No to dobranoc :] Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 29.06.05, 00:57 dziekuje i wzajemnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.aster.pl 29.06.05, 09:35 wie ktos od ilu przyjmowali w tamtym roku na finanse i bankowosc???albo na stosunki??albo ekonomie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 29.06.05, 09:53 na finanse i stosunki od 70 punktów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.aster.pl 29.06.05, 09:59 mam 74 mam nadzieje ze sie dostane, bo jak patrze na wyniki ludzi to maja tekie sredniawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.compower.pl 29.06.05, 11:12 no wlasnie milo by bylo wiedziec ile pkt maja inni zeby ocenic swoje szanse ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.ztpnet.pl 29.06.05, 11:24 80 - finanse i bankowosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.ztpnet.pl 29.06.05, 12:34 zna ktos moze nr konta, na ktory trzeba wplacic kase za rekrutacje? Odpowiedz Link Zgłoś
86madziarka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 29.06.05, 12:56 w teczce masz kartke do wpłat uzupełnioną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shoo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 13:01 mam 65 pkt. na stosunki to raczej odpada. 2 kier zarządzanie. a 3 na wszelki towaroznawstwo, na co raczej mam szanse. w tamtym roku od 53 przyjmowali.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqqq Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 13:37 hej mam 55... troche malo :/ ale i tak składam... a wiecie moze cos na temat podania i CV? wedlug jakiego wzoru ma ono byc napisane? Wedługo jakiego mi sie podoba czy AE ma jakis swoj własny? jesli tak to skad go wziąść??? Pomózcie prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
86madziarka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 29.06.05, 13:45 wszystko jest w teczce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.compower.pl 29.06.05, 15:14 wlasnie - kluczem do wszystkiego jest magiczna teczuszka za jedyne 5 zl ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: 80.51.180.* 29.06.05, 20:31 mam 59ptk myślicie, że się dostane?Na jakie kierunki złożyć, żeby mieć większe sznse? Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 29.06.05, 20:33 No właśnie ja mam 56 i też nie wiem na co składać papiery tzn. na który kierunek Odpowiedz Link Zgłoś
nightdream Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 29.06.05, 20:34 62... chciałabym na ekonomię, ewentualnie na informatykę i ekonometrię... ale nie wiem jakie mam szanse... a duzo było w zeszłych latach chętnych na gospodarkę przestrzenną..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia TECZKA?! IP: *.magma-net.pl 29.06.05, 21:06 jestem z wroclawia i teczke nabede dopiero jak pojade skladac dokumenty. mozecie mi poweidzeic co jest w tej teczce zebym nie pisala czegos dwa razy? gdzie mozna kupic ta teczke? Odpowiedz Link Zgłoś
nightdream Re: TECZKA?! 29.06.05, 21:16 ja zamawiałam teczkę pocztą, więc nie wiem gdzie dokładnie sie ją kupuje... podobno jakaś księgarnia tam jest... a w teczce są: blankiet do przelewu opłaty rekrutacyjnej, podanie o przyjęcie, CV do wypełnienia (tabelaryczne) i spis potrzebnych dokumentów..;) samemu trzeba tylko wypis z dowodu zrobić no i formularz z netu wydrukowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: TECZKA?! IP: 212.160.111.* 29.06.05, 22:14 szkoda ze nie zrobili tak jak na UŁ ze sa statystyki na biezaco co do liczby osob na kierunki,a wyniki dopiero 25lipca... :/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: TECZKA?! IP: *.compower.pl 29.06.05, 22:17 no wlasnie szkoda ze nie ma statystyk ... a swoja droga mialam nadzieje ze wiecej ludzi powpisuje swoje wyniki na necie ... Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 chcesz 29.06.05, 22:25 to ja ci powpisuję za 100 użytkowników różne "ciekawe" wyniki, że ci kopara opadnie w dół i stracisz ochotę na studia ;) oczywiście żartuję sobie, bo weź pod uwagę, że ok. 2/3 wszystkich wyników w necie to cygaństwo... :D A studia od zawsze NIE SĄ TYLKO DLA NAJLEPSZYCH Każdy to wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: chcesz IP: 212.160.111.* 29.06.05, 22:38 wedlug mnie w tym roku progi pojda w dol w stosunku do zeszlego roku,ale poczekamy zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: TECZKA?! 29.06.05, 23:26 jeszcze trzeba przywieźć ze sobą cztery zdjęcia na jasnym tle bez nakrycia głowy, ale to wszystko masz napisane na stronie AE www.ae.krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shoo.bee Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:41 a mnie sie wydaje ze progi pojda w gore w stosunku do zeszlego roku.. wiecej jest chyba chetnych. przynajmniej z tego co slysze wsrod znajomych. no i boje sie tez, ze towaroznawstwo bedzie bardziej oblegane (bo w tamtym roku bylo niewiele chetnych) - kazdy sie wycfani ;) we will see. powodzonka dla Was.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: 212.160.111.* 30.06.05, 11:23 chetnych na pewnio bedize wiecej,ale matura z matmy poszla fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.compower.pl 30.06.05, 13:48 No wlasnie z tego co pisza ludzie na forum - i z tego co w ogole slysze wsrod znajomych to nie tak fatalnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 15:40 Ciekawe ile jest prawdy w tym co ludzie piszą na forum... Ale trzeba przyznać, że jak byłam w Poznaniu i czekałam w tej dłuuuugiej kolejce to miałam okazję posłuchać o wynikach innych i trochę mnie to przeraziło.... Matma wcale nie poszła tak źle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shoo.bee Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:43 poszła źle, poszła. statystycznie. w oke zdało ok 84 % (a angielski zdało jakieś 99%). sami widzicie. ale wiadomo, że statystyki statystykami.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:55 no tak... nie zdalo sporo..ale co z tymi co zdali...? Ci co zdali moga mieć tych punktów całkiem sporo... z resztą.. nie ma co gdybać.. zobaczymy jak to będzie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shoobee Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:58 nono. dokładnie. ale jak składałam, że ludzie z najróżniejszymi ilościami punktów składali. jak się nie spróbuje to się nie dowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:24 No zobaczymy, najlepiej jakbysmy sie wszyscy dostali ;) Ja mam 72 ptk i marzylabym o stosunkach, ewentualnie zarzadzanie/ekonomia Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg stara matura bez egzaminu? sprawiedliwe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:58 nie wiem na pewno, ale maturzyści ze starą maturą nie muszą zdawać egzaminów (jeśli zdawali jezyk i matmę), tylko ich oceny ze starej matury są przeliczane na punkty. czy uważacie, że to jest sprawiedliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: 212.244.85.* 30.06.05, 21:36 tez czasami o nich marze <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:41 60 pkt... obawiam sie, ze to za malo na ekonomie, zawalilam rozsz matme... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: 212.160.111.* 30.06.05, 21:33 to niesprawiedliwe,ale niestety my nic z tym nie zrobimy :/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 01.07.05, 18:37 a więc jak ja mam 56 pkt, to mam rozumieć, że nie mam żadnych szans na ekonoimię?? To Waszym zdaniem na który kierunek powinnam składać papiery? Nie wiecie jakie były kiedyś progi?? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogomajo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 18:53 dziewczyno, to już zakrawa o spam! a skąd kto ma wiedzieć, czy masz szanse? wróżbitów, podejrzewam, niewielu tu obrodziło ostatnimi czasy składaj i się módl, co innego pozostaje Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 01.07.05, 18:56 hehe...no jeszcze nie jest ze mną aż tak źle:) alre po prostu chciałabym znać czyjąś opinię...tylko tyle:)pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.compower.pl 01.07.05, 19:52 Z calym szacunkiem - ale to co prezentujesz Gabryjelko swiadczy raczej o Twoim niezdecydowaniu ... i braku wlasnego zdania ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqqq Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 20:08 a ja chce na finanse i bankowosc z 55 pkt... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.compower.pl 01.07.05, 20:16 Ja mysle, ze jak sie ma malo pkt to nie sie co zalamywac, zawsze mozna probowac na wieczorowe lub zaoczne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 20:19 nio tak.. i taki tez mam plan (w ostatecznosci!) bo jednak jest to jakis wydatek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 23:39 nie przejmuj sie ja tez mam 55 i tez na finanse i mysle ze polowa osob tu sciemnia a jak chodzi o starych maturzystow to cholernie niesprawiedliwe ja jakbym zdawala stara u mnie w szkole to bym sie na AE w tym roku dostala z palcem w pupie;( ale niesety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 23:55 sprobowac nie zaszkodzi... jakby co to przeciez masz jeszcze alternatywne kierunki na ktore mozesz sie dostac... nie przejmuj sie tak, ludzie z jednego forum nie zajma Ci tak od razu wszystkich 500 miejsc na wydziale :) trzeba wierzyć w siebie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: 212.160.111.* 02.07.05, 00:06 z tego co wiem to na finanse prog byl ok.70pkt. a na zarzadzanie chyba 48pkt.nie pamietam reszty,juz pisalem ze wedlug mnie progi pojda w dol takze moze te 56pkt wystarczy...czas pokaze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: 212.160.111.* 02.07.05, 00:09 z tego co wiem to na finanse prog byl 70pkt. a na zarzadzanie chyba 48pkt.nie pamietam reszty,juz pisalem wedlug mnie progi pojda w tym roku w dol,takze moze te 56pkt. wystarczy...czas pokaze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klimek Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 09:26 a ja mysle że wszyscy się dostaniemy :D. Mam kumpla na AE w krakowie który powiedział mi że nie jest tak az ciężko się dostać . Studiuje ekonomie i jak dobrze pamiętam to miał cos chyba z 60 pnkt i mówił że spokojnie się dostał . Mówił mi jeszcze ze zawsze jest alternatywa z kierunkami awaryjnymi które załączasz w podaniu . Mi na AE wychodzi 56 i składam na ekonomie a jeżeli się nie uda to na ekonometrie lub zarządzanie .Nie zamierzam się poddawać i przejmować tym co piszą pozostali . Trzeba byc twardym a nie miękkim pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 14:59 up... takie podejście mi się podoba...;) ja zawsze marzyłam o tym, żeby studiować w krakowie i miałam nadzieję, że się dostanę, ale jakoś ostatnio zwątpiłam, czy te moje 62 pkt mi wystarczy... dzięki!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.compower.pl 02.07.05, 17:08 Czy w zeszlym roku maks. ilosc pkt to tez bylo 90? ... i ile jest miejsc na poszczegolnych wydzialach, a ile kandydatow tak mniej/wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heidi19 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 17:36 w zeszlym roku max to bylo 80 pkt!! i podobno na stosunki miedzynarodowe 69pkt juz odpadal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 02.07.05, 18:41 Czemu w błąd wprowadzasz? W zeszłym roku było też 90 (50 z preferowanego + 40 z drugiego), a na stosunki rzeczywiscie przyjmowali od 70 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 19:00 wiecie..ale teraz te progi moga sie calkowicie pozmieniac... wiecej jest kandydatow z nowa matura, więc jak dla mnie - progi się obniżą zwlaszcza ze matma poszla średnio.... oby:) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 02.07.05, 19:01 Ufff, już się wystraszyłam. A Ty studencie ae to na jakim kierunku studiujesz jeśli można zapytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 02.07.05, 19:40 ja finanse, pierwszy, a właściwie to już drugi rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: 212.160.111.* 02.07.05, 23:04 www.ae.krakow.pl/inne/przyjeci.pdf- to jezeli chodzi o limity miejsc itd. Jak jest na finansach?trudno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 00:50 uuup... temat ucieka za daleko...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: 212.160.111.* 03.07.05, 10:30 i znowu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 03.07.05, 11:56 to zależy dla kogo i oczywiście od tego, na jakich wykładowców się trafi, jak macie jakies pytania to piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.compower.pl 03.07.05, 11:58 Student_AE a jaka szkolke konczyles jesli mozna wiedziec? ... I czy to jest tak ze jak sie dostaniemy to bedziemy musili wybrac jakis wykladowcow czy przedmioty ... bo mi sie tak kiedys co obilo o uszy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 03.07.05, 13:41 Ja konczylem III LO w Tarnowie. Wykładowców na AE sie nie wybiera, są przydzieleni odgórnie, taki system wyboru gdzie każdy podaje liste preferowanych wykładowców jest tylko na SGH. Jeśli chodzi o przedmioty to na finansach na 1 roku jest do wyboru historia albo geografia (reszta przedmiotów obowiązkowa dla wszystkich). Geografia jest tylko ekonomiczna - 15 wykładów i 15 ćwiczeń a historia - gospodarcza świata - 30 wykładów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.compower.pl 03.07.05, 14:11 No dobra a co lepiej wybrac: historie czy geografie ... nie chodzi mi o ilosc, ale o to np. ktore przedmioty sa ciekawsze w wydaniu uniwersyteckim i latwiejsze do przejscia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 03.07.05, 14:27 Nie no mysle ze po prostu lepiej wybrac to co wydaje ci sie ciekawsze, oba przedmioty nie byly jakies wyjatkowo trudne i wszyscy bez problemu zdali i geografie i historie. Ja wybralem historie i polecam, zwłaszcza z dr Brońskim, wykłady bardzo ciekawie prowadzone i przede wszystkim nie wymagał od nas nie wiadomo czego. A z geografią tez źle nie mieli, zwłaszcza na egzaminie bo pytania z poprzednich lat sie powtórzyły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream kolejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:42 oo.. wlasnie.. a jak z kolejkami na uczelni, duze są ogonki przy składaniu dokumentów? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: kolejki IP: 212.160.111.* 01.07.05, 18:18 na Agh na zarzadzanie sa duze, na AE(kraków) wszystko sprawnie i szybko idzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: kolejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 23:56 no to fajnie..:) w poznaniu stałam w taaakiej kolejce (2,5h) a to i tak podobno był drobiazg w porownaniu z tym co działo się później... zastanawiam się właśnie czy w poniedziałek bardzo dużo czasu zejdzie z tymi papierami w krakowie na AE... Odpowiedz Link Zgłoś
maturzysssta Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 03.07.05, 11:57 Sporo osób na to AE się wybiera, nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: 212.160.111.* 03.07.05, 12:31 w zeszlym roku tez wybieralo sie sporo, prawie 6 tys. w tym pewnie tez cos kolo tego. Chodzi mi co ogolnie ludzie mowia o tym kierunku? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.marm STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE 04.07.05, 11:34 Prosiłbym studentów AE w Krakowie, którzy czasem tu bywają o wpisanie jak największej liczby informacji o tym właśnie kierunku. Chciałbym wiedzieć w co dokładnie się pakuję :P Szczególnie chodzi mi o perspektywy zawodowe po ukończeniu tego kierunku no i o ogólne informacje jak się ten kierunek studiuje. Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE 04.07.05, 12:08 Wczoraj kolega mi opowiadał o stosunkach na ae bo jego brat studiuje. Mówił ze jest na prawde spoko, wykladowcy fajni, zajmują sie głównie problemami współczesnymi, profesorowie przynoszą np. Newsweeka, każdą czytać artykuły, potem o nich dyskutują i porównują jak dany problem zostal ukazany przez kilka gazet. Ten jego brat jest na 3 roku i kolega mowi ze od jakiegoś czasu czyta gazety tylko po angieslku i niemeicku (oczywiscie ekonomiczno - polityczne ;)), ogólnie bardzo mu isę podoba, jest duza mozliwość wyjazdu na stypednia i wogóle podobno warto :) zobaczymy bo ja też sie wybieram :) Aha Mr.mar Ty masz 74 punkty? Bo nie wiem czy dobrze kojarze :) Myślisz ze od ilu bedą przyjmować Ja mam 73 i mam wielką nadzieje ze sie uda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE IP: *.compower.pl 04.07.05, 16:58 Czy to prawda ze ci ktorzy sie dostana na dzienne maja mozliwosc wyjazdu na oboz integracyjny dla I roku we wrzesniu? ... limo - a Ty na zarzadzanie na I miejscu skladasz? ... ile masz pkt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 04.07.05, 17:09 ulotki o obozach integracyjnych przyjdą do was pocztą razem z informacją że zostaliście przyjęci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limo Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 04.07.05, 18:02 nom ja skladam na zarzadzanie na 1 miejscu i mam 66 pkt...ale ciekawi mnie jak inni i czy duzo chetnych jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE IP: *.compower.pl 04.07.05, 18:47 A taki oboz to gdzie jest ... w Polsce czy zagranica? ... i jak np. bym sie dostala to wyjezdzam na 3 tyg do 21 sierpnia nad morze ... czy moja obecnosc w Kraku w zwiazku z takimi "liscikami" z AE jest konieczna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 04.07.05, 20:12 mozesz jechac gdzie chcesz, w liściku dostaniesz po prostu potwierdzenie ze sie dostałaś i kiedy jest inauguracja roku akademickiego, kiedy mozesz odebrac indeks i legitymacje itp. jesli chcialabys zrezygnowac to jest podany termin do ktorego powinnas wybrac dokumenty, jesli nie zrezygnujesz to przyjmują ze chcesz studiowac i czekają na ciebie od października :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE IP: *.compower.pl 04.07.05, 20:41 o jak fajnie :] teraz tylko mam nadzieje ze sie dostane ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE IP: *.magma-net.pl 04.07.05, 22:09 a co z orzeczeniem lekarskim? skierowania dostaniemy dopiero jak sie dostaniemy wiec chyba trzeba zrobic badania i w jakims bliskim terminie doniesc zaswiadczenie? wiec chyba w razie dostania sie wyjazd moze byc lekko utrudniony... mam racje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE IP: 212.160.111.* 04.07.05, 22:19 przeciez w szkole dostawalismy dwa orzeczenia lekarskie ze nie ma przecwiskazan itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 04.07.05, 22:26 jak ja składałem w zeszłym roku to orzeczenie się dostarczało razem z podaniem i życiorysem w tej teczce, potem już żadnych dodatkowych badań nie ma (w końcu to tylko ekonomiczna, jakie tu mogą być przeciwwskazania :) no chyba że w tym roku cos sie zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magea Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE IP: *.osk.enformatic.pl 04.07.05, 18:44 Studiuje na 2 roku... prawie na 3 na stosunkach na AE i nie przypominam sobie, zeby ktorys z wykladowcow przynosil jakiekolwiek gazety na zajecia ;-) Owszem, mowia, ze powinnismy czytac itd no ale jest to raczej normalne na takim kierunku, aby orientowac sie w obecnej sytuacji polityczno-gospodarczej w Polsce i na swiecie ;-). Co do czytania w innych jezykach to juz zalezy tylko od Twoich checi no i od tego jakiego masz lektora od jezykow. U wiekszosci trzeba raz na semestr zdac lekturke (tzn artykul) w obcym jezyku ;-) Jesli chodzi o kierunek to generalnie studia dosc przyjemne, jest roznica pomiedzy wykladowcami z I i II potoku (w I potoku co semestr wlasciwie trafia sie ktos trudniejszy, tak wiec jesli masz nazwisko zaczynajace sie na od A-K(L) przekonasz sie sam/sama ;D). W sumie studia glownie dla humanistow... duzo historii, prawa itd ;-) Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki! PS: Czy jest tutaj ktos kto wybral w pierwszej, drugiej lub nawet trzeciej kolejnosci kierunki takie jak gospodarka przestrzenna albo informatyka? Jesli tak to ile macie punktow oraz jakie kierunku wybraliscie w kolejnosci od 1-3? Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE 04.07.05, 23:38 Ja napisalam tylko to co słyszałam, nie wiem jak jest na prawde :) To na pewno w głównej mierze zależy od wykładowców. Troche mnie nastraszyłaś z tymi z I potoku bo mam nazwisko na K ;) Pytałas o informatyke: ja jako pierwszy kierunke podałam stosunki a jako drugi ekonomertie i informatyke, mam 73 punkty. a jak Wam po starej maturze przeliczaja punkty? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:11 ja składam na informatyke i ekonometire jako drugie kierunek a gospodarke przestrzenna jako trzeci.... pierwsza jesr ekonomia... mam 62 punkty mam nadzieje ze sie dostane chociaz boje sie bardzo...... Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE 07.07.05, 21:45 Lilka czy masz na imię Liliana?:> ;) Czy to tylko pseudonim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizz Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 23:33 piszcie cos..!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.marm Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE 05.07.05, 00:10 Tak tak... Mam 74 punkty :) I z reakcji coraz większej ilości ludzi wnioskuję, że nie mamy się o co martwić i że zobaczymy się w październiku :D Aczkolwiek pewną dawkę ostrożności zawsze zalecam, bo mimo wszystko nigdy nic nie wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE 05.07.05, 12:08 Ja mam nadzieje ze sie zobaczymy w październiku :D Aczkolwiek obawaim sie troche "nawału" staromaturzystów, którym przeliczane są oceny z matury na punkty :/:/ Uważam to za bardzo niesprawiedliwe. No ale trudno. Tak wiec do października ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE IP: 212.160.111.* 05.07.05, 15:35 to moze i moje 73 punkty wystarcza zeby sie dostac :):) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE 05.07.05, 17:25 bartek a na co będziesz próbował? jesli Ty sie dostaniesz to ja tez bo mamy tyle samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE IP: 212.160.111.* 05.07.05, 18:36 na finanse i bankwosc,druga ekonomia, trzecie zarzadzanie- bardzo chcailbym na finanse sie dostac Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE 05.07.05, 19:36 Z tego co wiem progi punktów na stosunki i finanse są zwykle takie same wiec ja bedąc optymistką stwierdzam ze sie dostaniemy :D 73 punkty to nie tak bardzo mało w porównaniu do wyników matur wiec raczej nie powinno być źle :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:21 no to ja pocieszę dziś was trochę....;) byłam dziś zanieść teczkę, kolejek zero no i zapytałam się bardzo miłego pana jakie są szanse na przyjęcie (ekonomia lub informatyka i ekonometria, 62 pkt) miły pan powiedział mi, że średnio luzie mają po 50-50kilka pkt i że na któryś z wybranych kierunków dostnę się na bank...;) podobno trafiła mu się tylko jedna osoba, która miała powyżej 80 pkt... a tak to luz.... oczywiście osób przyjmujących było więcej, ale tak średnio...... nie ma co się przejmowac... poza tym - uczelnia jest super!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE IP: 212.160.111.* 05.07.05, 23:00 moje dokumenty sprawdzala wyjatkowo niemila pani,w sumie to prawie nic nie mowila,ale jej wzrok i mina mowily wszystko... ale fakt uczelnia wypas,bardzo mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:10 mam nadzieje, że ten moj pan mnie tylko nie pocieszał.....;) no ale teraz to ja już całkiem nastawiłam się na ten kraków, bardzo, bardzo mi się tam podoba...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limo Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 04.07.05, 16:20 Mam pyatnie do tych ktorzy sie juz zalogowali na ae i zlozyli dokumenty, czy jak na stronie glownej w wynikach rekrutacji wpisujecie swoj pesel to pisze wam ze nie ma takiego kandydata?? boje sie ze moja teczka sie gdzies zawieruszyla ..:// a chcialabym sprawdzic jeszcze raz dane...:// prosze o pilna odp a tak poza tym Ci co na zarzadzanie ile macie pkt ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 04.07.05, 20:14 tam sie pojawią dopiero twoje wyniki, jak juz bedziesz po egzaminie, na razie nigdzie nie mozesz sprawdzic poprawnosci danych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbs 2 Pytania do startujących na AE IP: *.77.classcom.pl 05.07.05, 13:08 1. Jaki jest numer konta na który się wpłaca kase za rekrutacje i co trzeba wpisac w 'tytułem' 2. na stronie pisze ze trzeba złozyc "podanie i curriculum vitae (cv) wypełnione według ustalonego wzoru", skąd mozna wziąć te wzory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: 2 Pytania do startujących na AE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:11 juz było to pytanie.. :) wszystko jest w teczce, która trzeba zakupic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbs Re: 2 Pytania do startujących na AE IP: *.77.classcom.pl 05.07.05, 13:34 no to jeszcze jedno i juz nie zawracam głowy: gdzie takowa teczkę można zakupic ?? Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: 2 Pytania do startujących na AE 05.07.05, 14:05 W księgarni Akademii Ekonomicznej, można ją też zamówić przez internet i przyślą Ci pocztą ale podobno kilka dni idzie i nie wiem czy zdazysz przed końcem terminu składania podań. No chyba zę startujesz na zaoczne :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka ilosc kandydatow IP: *.compower.pl 06.07.05, 10:02 Podobno do wczoraj zlozylo podania 5 tys ludnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnesss Re: ilosc kandydatow IP: *.rybnet.pl 06.07.05, 11:24 ludzie proszę was powiedzcie mi...Wy którzy już zlożyliście papiery...czy kolejki są jakieś masakrycznie długie? iLE STALIŚCIE I OD KTÓREJ DO KTÓREJ PRZYJMUJA PODANIA? Byłam we Wrocławiu i tam to byla kewstia 15 min choć kolejka wydawała się długa. a jak jest w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: ilosc kandydatow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:44 całość - z wypisaniem dokumentów, teczki i złożeniem zajęła mi wczoraj jakieś 20 minut... może nawet mniej...;) bardzo ładnie i sprawnie wszystko idzie, nie ma mowy o żadnych kolejkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: ilosc kandydatow IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 06.07.05, 12:11 nic dziwnego że w tym roku nie ma kolejek, bo jest więcej czasu na składanie teczek, w zeszłym roku jak dostaliśmy świadectwa z liceów to mieliśmy już tylko 2 dni na złożenie, stąd się brały te kolejki na 5 godzin czekania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizkan Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:28 no tak... ja mam 82 punkty i skladam na informatyke i ekonometrie fajnie tak porownac wyniki innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.244.144.243.ip.tnp.pl 06.07.05, 18:56 Wizkan składasz jeszcze gdzieś papiery czy tylko na AE do Krakowa? Jakie sobie jeszcze kierunki wybrałeś w podaniu oprócz informatyki i ekonometrii? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizkan Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:03 Kraków, Poznań i SGH w Wawie poza informatyką i ekonometrią wybrałem też ekonomie i zarządzanie i marketing (trochę z braku lepszego pomysłu) Kraków jest awaryjny, najbardziej mi zależy na Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 07.07.05, 09:55 słyszalam ze na SGH sa 3 osoby na miejce to myśle że na pewno sie dostaniesz (skoro po przeliczeniu na ae masz 82 tzn że matura poszla Ci super:D) zycze powodzenia :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mr.marm Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 07.07.05, 10:57 Tak tak - życz mu powodzenia - nie zajmie nam miejsc :P :P :P Choć to i tak nie nasz kierunek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:35 uuup....;) zgadzam się z wami...;) mam nadzieję, że duzo takich osób z taaaakimi punktami nie składa do Krakowa... ja się chcę dostać! :D Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 07.07.05, 15:37 a ile masz punktów i na co złółżyłeś papiery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: 212.160.111.* 08.07.05, 01:14 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:49 tematy się wyczerpały...:P Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 08.07.05, 20:11 Wiecie co?? zaczyna mnie powoli denerwować to czekanie na wyniki rekrutacji :/ A tu jeszcze tyle czasu do 25 :( Kurcze wszyscy znajomi bedą już w tym tygodniu wiedzieć albo nawet już wiedzą gdzie sie dostali a my bedziemy czekać do końca lipca. Że też wymyślili jeszcze te egzaminy 18. No ale co zrobić - chyba trzeba na wakacje jechać :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:21 a czym tu sie stresowac!! swiat sie nie zawali jak sie nie dostaniesz! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 08.07.05, 20:38 Hehe no jasne ze nie, na pewno nie bede plakać dniami i nocami tylko szybciutko spakuje ciuszki i gdzies wybęde na ten rok. I wlasnie o to mi chodzi: gdybym sie nie dostala to bym wolała wiedzieć wczesniej zeby sobie coś zorganizować (wolontariat, au-pair) i wlasnie ta niepewnosc mnie denerwuje a nie ta że "co to bedzie jak sie nie dostane" :D Akurat do tych ludzi nie należe, dla których istnieje tylko jedno wlasciwe wyjscie: studia. Jest tyle ciekawych rzeczy na świecie do zrobienia przez ten rok :) nawet myslam czy sobie wogle przerwy nie zrobić na rok, ale chyba na to zdecyduje sie dopiero po 1 roku bo jakbym teraz nie poszła na studia to potem mogłoby być kiepsko z mobilizacją :] Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:39 a może budyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 21:16 oo... ja też mam budyń.. czekoladowy... może ktoś chce? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? 09.07.05, 12:32 ja wole waniliowy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: 212.160.111.* 09.07.05, 18:33 dobra widze ze powoli temat sie wyczerpuje,szkoda ze tak malo osob wpisalo swoje wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: CZY KTOŚ Z WAS WYBIERA SIĘ NA AE W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:15 skoro tak malo osob to znaczy ze bedzie mala konkurencja....;) jej.. juz nie moge sie doczekac..;) Odpowiedz Link Zgłoś