Gość: anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 17:09 Wpisujcie wyniki!Porównamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lipa Re: Turystyka!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 20:01 80% podst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m1l Re: Turystyka!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 20:32 mialam zdawac na turystyke, ale z moimi wynikami, tzn: 90% pdstw angielski, 70% rozszerzony angielski(wyniki podane w najlepszym wypadku) nie mam szans... no chyba ze powyzej 80% w geografii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tcheia Re: Turystyka!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 13:33 Ja to bym chciala o takich wynikach pomarzyc :] A ty jeszcze mowisz ze sie nie dostaniesz z takim wynikiem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: Turystyka!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 13:50 a skad wiesz od ilu przyjmuja ;) a gdzie na turystyke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tcheia Re: Turystyka!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:52 Szczerze mowiac to niewiem od ilu przyjmuja ale mysle ze z takimi wynikami nie musisz sie obawiac o przyjecie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m1l Re: Turystyka!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.05, 16:04 chcialam na sggw, ale turystyka na tej uczelnii ma duze wziecie. a ang raczej eszystkim dobrze poszedl, jak czytalam niektorych wyniki: ponad 90% z obu poziomow:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tcheia Re: Turystyka!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 16:55 No tez fakt ale najwazniejsze ze trzeba wierzyc iz sie dostaniesz :] Wiem ze turystyka na sggw to jeden chyba z najbardziej obleganych kierunkow i wcale nie lada przypadek tam sie dostac :] Ale ja wierze i moze mi sie uda :P a Raczej marze :P Pozdrawiam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m1l Re: Turystyka!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.05, 19:50 pozdrawiam i zycze powodzenia:) ja chyba jednak wybiore inny, mniej oblegany kierunek na sggw:) Odpowiedz Link Zgłoś