Dodaj do ulubionych

Pytanie do zorientowanych

IP: *.sasiedzi.pl 12.05.05, 18:11
W zasadach egzaminacji.

Na dzisiejszej historii poszlo mi w miare przyzwoicie.Potem jednak kolega zwrocil mi uwage na fakt,iz w zadaniach typu "prawda/falsz" nalezalo wpisac odpowiedz slowna zamiast literek p,f jak na egzaminie probnym i wszelakich dostepnych testach.Niby rzecz mala,ale jesli CKE sie uprze egzaminatorzy musza uznac taka odpowiedz za nieprawidlowa(chociaz na zdrowy chlopski rozum kazdy wie o co chodzi).Pytanie zatem moje brzmi:czy takie odstepstwa od regul beda tolerowane,czy mam sie przygotowac na obciecie punktow?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aszur Re: Pytanie do zorientowanych IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 12.05.05, 18:16
      Według CKE takie postępowanie "odcina ci punkty". Jednak nie martw się może
      natrafisz na jekiegoś ludzkiego egzaminatora.
      • Gość: none Re: Pytanie do zorientowanych IP: *.sasiedzi.pl 12.05.05, 18:23
        Gdybym nie zdal z tego powodu...to nasza rzeczywistosc jest rownie absurdalna jak ta z "Misia" :)
    • Gość: ? Re: Pytanie do zorientowanych IP: *.acn.waw.pl 12.05.05, 18:18
      Heh ja kiedys zrobilem lepszy numer - na probnej maturze z wosu zamiast literki
      "P" jak prawda wpisywalem "T" jak True... Wszystkie odpowiedzi byly dobre wiec
      punkty poszly sie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka