Gość: Nati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 21:30 Jol, moglby ktos sie podzielic testami z WOSu albo zna jakies stronki na ktorych sa takie testy (oprocz matur probnych)? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukas Re: WOS-testy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 21:33 tez bylbym wdzieczny zreszta po dzisiejszej historii musze bardzo dobrze napisac WOS ale i tak jestem zadowolony - przygotowywalem sie i doskonale wstrzelilem sie w prawie wszystko co było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R. Re: WOS-testy IP: *.devs.futuro.pl 12.05.05, 21:36 www.ceo.org.pl/index.php?wysw=5&sgl=2&dzial=1757 możecie dziękować ;) ps. w życiu się nie naucze wos!!!!! ;( a mam na to tylko 2 dni bo teraz ucze się na geografie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: WOS-testy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 21:38 Dziekujemy serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: WOS-testy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 21:37 Ja niestety bede miala ok 50% :( chociaz wiem ze mogloby byc lepiej, nie wiem jak to jest ale czuje sie dosyc mocna z histy, bleh, ale dzisiaj kiepsko to wyszlo. Ciekawa jestem jak to bedzie na wosie, na czym mam skupic uwage? bo dat to pewnie zadnych nie trzeba umiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: WOS-testy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 21:39 nie daj boże aby wos był porównywalny Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: WOS-testy 12.05.05, 21:42 Biuletyn CKE Jest tu trochę więcej konkretnych info niż w informatorze i przykładowe zadania :) www.cke.edu.pl/images/stories/EFS/wos.pdf Pozdrawiam i życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś