Dodaj do ulubionych

stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie ktos?

IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 13.05.05, 19:24
?
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:30
      ja chcialam isc ale po hiscie wybilam sobie to z głowy i teraz jestem w kropce
      bo co ja niby zrobie z 65% z historii ? A ty ile bedziesz miec ?
      • Gość: jaaaaaaaaa Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 13.05.05, 19:34
        ang pods-90-92% rozszerzony 90% pods. historia- 75:(% rozszerzona z 85% powinno
        byc moze więcej a jaką uczelnię bierzesz pod uwagę?
    • Gość: ona Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:39
      uj :( przeklenstwo mieszkania w krakowie ... z jednej strony super uczelnia pod
      bokiem, a z drugiej strony super ciezko sie dostac. Nie mam zielonego pojecia
      gdzie pojde. No przeciez z takimi wynikami to nie mam szans. A najlepsze jest
      to, że na próbnej miałam z wszystkiego wyniki wyższe o 20 % !!
    • Gość: aga Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: *.local2.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 08:56
      ja na europeistyke..
      • Gość: misia Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 09:00
        Ja chcialam, teraz to juz dupa, chyba ze mi pojdzie bardzo dobrze wos.... Hehe
        pisze to chyba piaty raz. A poszlabym na UW.
        Ang podstawowy - 90%
        rozszerzony - 70%
        Historia podstawowa - 40-50%
        Historia rozszerzona - nie wiem ale duuuzo wiecej
        • Gość: wassa Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 14.05.05, 09:25
          ja myslałam o SM, politologii, albo europeistyce, ale juz sama niew iem :/
          matury poszły mi średnio :/ moje sie ze wziełam za duzo na siebie (3 przedmioty
          na rozszerzonym, oprocz polskiego i angielskiego) i teraz wyszlo jak wyszlo...
          sama nie wiem, poczekam na wyniki. A wy jak myslicie, od ilu % beda przyjmować?
          (tzn. ile trzeba miec zeby sie zalapać?)
          • Gość: jaaaaaaaaaaaaaa Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 14.05.05, 09:29
            Nie mam pojęcia od ilu procent mogą brać, ale moze wszyscy się załapiemy:)A na
            Uj kiedy sa testy wstępne?Musimy nadrobić punktacją na Wosie, ale pewnie i tak
            będzie gorzej heh:)
    • Gość: :-) Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.05.05, 09:36
      europeistyka we wrocku..angielski (rozszerzony) cos kolo 80-90%
      no a geografia to zobaczymy po poniedzialku..ale mam nadzieje tez na jakies 80%
      z rozszerzonego..bo podstawowy i tak sie nigdzie nie liczy..wiec co za roznica
      ile? :P
      • Gość: :-) Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.05.05, 09:38
        nom a progi to mysle ze cos kolo 80% wlasnie bedzie..czyli taka 4 na starej
        maturze:P
        • Gość: jaaaaaaaaaaaaaaa Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 14.05.05, 09:39
          a tylko do Wrocławia próbujesz?
    • Gość: :-) Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.05.05, 09:44
      ..generalnie interesuje mnie wroclaw..ewentulanie moje kochane opole:P ale nie
      chce spedzic kolejnych 4 lat w tym miescie..awaryjnie chcialem jeszcze isc na
      turystyke lub dziennikarsto gdzie nie patrza na mature tylko jest test z
      kultury, mediow itp ;]
      • Gość: misia Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 10:09
        Prosze ludzi nie wprowadzac w BLAD!;)
        Podstawowe sie licza na UW.

HP + HR + WOSP + WOSR + (JOP + JOR ) · 0, 5

H – historia
        WOS – wiedza o społeczeństwie
        JO -Język obcy
        P – poziom podstawowy
        R – poziom rozszerzony

Tak wiec nieprawda ze od 80%, bo ktos moze miec z rozszerzonego wosu 100% i
        wtedy moze miec mniej z historii i wypchnie ta osobe co miala po 80% ze
        wszystkiego.
        • Gość: :-) Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.05.05, 10:15
          nie wprowadzam..bo ty mowisz o stosunkach miedzynarodowych a ja mowie o
          europeistyce:

Rekrutacja będzie przeprowadzona na podstawie wyników uzyskanych na egzaminie
          maturalnym z następujących przedmiotów – poziom rozszerzony:

- język obcy nowożytny (do wyboru: angielski, niemiecki, francuski, rosyjski)
          - historii lub geografii (do wyboru przez kandydata).

(www.uni.wroc.pl)
          • Gość: misia Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 10:20
            Mowilam i o stosunkach i o europeistyce!
            Poprostu rozne uniwersytety maja rozne wymagania, na UW liczy sie podstawowy ;)
            • Gość: jaaaaaaaaaaaaaaa Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 14.05.05, 16:18
              Ja w sumie wolałabym zeby podstawowy sie nie liczył -tylko rozszerzone:)
    • Gość: jok index IP: 80.51.250.* 14.05.05, 21:34
      mam na to index z olimpiady, ale traktuję te kierunki jako ostateczność, papiery na pewno złoże w razie jak bym sie nigdzie indziej nie dostał (czyt. SGH, ek-man i prawo na UW)
      • Gość: jaaaaaaaaaaaa Re: index IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 15.05.05, 13:37
        Na pewno się dostaniesz:) a z jakiego miasta jestes?
        • Gość: jok Re: index IP: 80.51.250.* 15.05.05, 14:08
          Bardzo daleko od Warszawy, 50 km na płd-zach od Wrocławia :)
    • Gość: uuuuuuu Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: 80.51.180.* 15.05.05, 15:19
      Index, a dlazcego traktujesz te kierunki jako ostateczność ?
      • Gość: jok Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: 80.51.250.* 15.05.05, 16:24
        Bo po pierwsze inne kierunki bardziej mnie interesują i moim zdaniem dają lepsze perspektywy, natomiast stosunki czy europeistyka praktycznie tylko nauka języków, bo inne przedmioty są "średnio" przydatne. A jeżeli wam się zdaje, że po stosunkach pójdziecie na przykład na dyplomację, a potem liczycie na pracę w ambasadzie w Londynie, Paryżu, czy nawet na drugim końcu świata to sprowadze was na ziemię: Nie liczcie na to, z tego co wiem przy MSZ przyjmują co roku kilkadziesiąt osób, zakładając, że kilka(naście-dziesiąt???) tysięcy ludzi na to liczy i odejmując miejsca dla rodziny premiera, ministrów itp to jakie jest prawdopodobieństwo? Zdawałem tydzeń temu matme i powiem wam że BAAARDZO małe. A inne specjalności? No może w handlu ale i tak jest ciężko...
    • Gość: Ada Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: *.net.autocom.pl 15.05.05, 15:27
      Powiedzcie mi, czy na UJ stosunki międzynarodowe są aż tak tragiczne?
      • Gość: jaaaaaaaaaaaaaaa Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 08:30
        na Uj zaden kierunek nie powinien byc tragiczny!W końcu to uczelnia z tradycją.
        A tak poza tym to ile mieliscie z historii i angielskiego?
        • Gość: Ada Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: *.net.autocom.pl 16.05.05, 09:28
          Właśnie, też tak myślałam, ale nasłuchałam się wielu niepochlebnych rzeczy o
          tym kierunku...
          • Gość: jaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 10:03
            co np usłyszałaś masz moze gg?
    • Gość: jaaaaaaaaaaaaaaaa Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 20:10
      ?
    • Gość: zyx Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 17.05.05, 08:14
      nie wiem:/
      • Gość: nynu Re: stosunki międzyanraodowe-europeistyka-idzie k IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 17.05.05, 11:57
        ja:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka