Gość: Dryffi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:08 Czy jak napisalem ze po sporzyciu tabletki blonnikiem chce nam sie mniej jesc niz przed jej zarzyciem to mi dadza punkt?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adrija Re: Zadanie z Błonnikiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.05, 22:09 sens jest zachowany wiec mysle,ze tak,ja napislam,ze wzmaga perystaltyke jelit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dryfi Re: Zadanie z Błonnikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:15 W sumie chodzilo o uczucie sytosci ale to chyba to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mialam marzenia... Re: Zadanie z Błonnikiem IP: *.idea.pl 13.05.05, 22:19 tutaj raczej nie chodzilo o perystaltyke jelit, a wypelnienie zoladka, impuls do osrodkow sytosci w mozgu, mniejsze spozycie pokarmow i tym samym obnizenie kalorycznosci pojedynczego posilku :] ale kto wie czy do klucza nie bedzie pasowalo ... Odpowiedz Link Zgłoś
fruktoza Re: Zadanie z Błonnikiem 13.05.05, 22:36 to zad było za 1 pkt.. wiec myślę,że pare odp bedzie poprawnych:) nie doszukujmy się szczegółów.. Odpowiedz Link Zgłoś