Dodaj do ulubionych

KTO NA AWF KRAKÓW ---> FIZYKOTERAPIA ???

IP: *.compower.pl 14.05.05, 20:15
JA SIE WYBIERAM NA awf NA FIZYKO... ALE NIE WIEM VCZY MNIE PRZYJMĄ Z MOJĄ
BIOLOGIA...3 LATA ZAKUWANIA, A ...70% PODST I 45% ROZSZERZONY...TYLKO NIE
MÓWCIE ZE JESTEM DEBIL PROOOOOSZĘ :d JAK NIE TO ZAWIJAM MOZE DO JAKIEGO
INNEGO MISTA...PISZCIE :d
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: KTO NA AWF KRAKÓW ---> FIZYKOTERAPIA ?? IP: *.compower.pl 14.05.05, 20:46
      nio włąsnie kto sie tam wybiera??? PISZCIE
      • Gość: a nie czasem Re: KTO NA AWF KRAKÓW ---> FIZYKOTERAPIA ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 00:10
        fizjoterapia?
    • Gość: ; Re: KTO NA AWF KRAKÓW ---> FIZYKOTERAPIA ?? IP: *.compower.pl 14.05.05, 23:40

l
      • Gość: Mala Fizjoterapia IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 15.05.05, 12:19
        Ja sie wybieram na fizjoterapie ale nie na awf,tez mam obawy czy mnie przyjma bo
        mam 80 kilka z podst i ok 70 z rozszerzonego...wpisujcie swoje wyniki.Jak
        myslicie jakie beda wymagania na akademiach medycznych na kierunku fizjoterapia
        lub rehabilitacja??
        • Gość: chodziarka Re: Fizjoterapia IP: *.compower.pl 15.05.05, 13:44
          no dobra sory...wzieło mi sie pomyliło...fizjoterapia ma byc pozdro PA
    • Gość: biegaczka Re: KTO NA AWF KRAKÓW ---> FIZYKOTERAPIA ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 13:14
      jestes tak zainteresowana tym kierunkiem, a nawet nie wiesz jak sie nazywa. w
      krakowie na awfie jest kierunek fizjoterapii, poza tym jeszcze nie bylo wynikoe
      z matur chyba? moze bedziesz miec troche inne wyniki. zawsze mozesz probowac
      • mada63 Re: KTO NA AWF KRAKÓW ---> FIZYKOTERAPIA ?? 15.05.05, 13:56
        na awf-ie sa jakies egzaminy sprawnosciowe tak wiec odpada....:/a gdzie mozna
        jeszcze w Krakowie studiowac fizjoterapie badz rehabilitacje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka