Dodaj do ulubionych

WAŻNE - KONIK POLNY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 09:20
Nie wiem jak wy ale ja napisałam tak:
wpływ izolacji na wydawanie dzwięków przez samców i:
czy samiec znajdujący się pod kloszem i samiec będący za ścianą będą w stanie
wydawać dzwięki słyszalne dla samic.

Co o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: WAŻNE - KONIK POLNY IP: *.eltronik.net.pl 15.05.05, 09:49
      hmmmm...ja napisałam "wpływ dźwięków wydawanych przez samce na samice w okresie
      godowym"
      • Gość: xxx Re: WAŻNE - KONIK POLNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 09:55
        też dobrze ale czemu nie uwzględniłeś tych barier jakimi były klosz i ściana?
    • Gość: mada Re: WAŻNE - KONIK POLNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 09:59
      MAM TAK SAMO JAK OSOBA POWYZEJ!! DOBRZE JEST TAK BO TO JEST PROBLEM BADAWCZY A
      NIE OPIS DOSWIADCZENIA!!
    • Gość: .... Re: WAŻNE - KONIK POLNY IP: *.eltronik.net.pl 15.05.05, 10:00
      bo mi sie nie chciało :|...nie no po prostu to już by zachodziło na opis
      doświadczenia,a trzeba było sformułowac tylko problem badawczy,a problemem
      badawczym jest to jak sie zachowują samice na dźwięk wydawany przez samca
      • Gość: xxx Re: WAŻNE - KONIK POLNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 10:04
        ciekawe po co ten klosz i ściana
        • Gość: KASIA Re: WAŻNE - KONIK POLNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 10:06
          JA NAPISAŁAM: "WPLYW DZWIEKOW WYDAWANYCH PRZEZ SAMCA NA ZACHOWANIE SAMICY"

TEZ JESTEM ZDANIA, ŻE NIE TRZEBA BYLO TU PISAC O TYCH BARIERACH, BO TO JUZ JEST
          OPIS DOŚWIADCZENIA
          • Gość: lolo Re: WAŻNE - KONIK POLNY IP: *.compower.pl 15.05.05, 11:14
            no a ja kurde napisałam wpływ dzwieku na samice , bedace w okresie
            godowym....no to chyba nie za bardzo...noi duzo takich błedów
            porobiłam...niedopowidzianych
    • Gość: majka18mak Re: WAŻNE - KONIK POLNY IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 15.05.05, 11:21
      ja napisalam: czy dzwieki wydawane przez samca w okresie godowym zwabiaja
      samice?
      • Gość: odnosnie klosza Re: WAŻNE - KONIK POLNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 12:06
        to ja napisalem "czy samice w okresie godowym reagują na dzwieki czy
        zapachy(feromony) wydawane przez samce?"
    • Gość: ja;0 Re: WAŻNE - KONIK POLNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 12:09
      można to było sformuować w postaci pytania? Bo słyszqłam,ż elicza sie tylko
      zadania twierdzące...
    • Gość: paula Re: WAŻNE - KONIK POLNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 12:11
      a ja uwazam ze wszyscy macie zle
      ja napisałam wpływ bodzców wzrokowych i dzwiekowych na zachowanie samic w
      okresie godowym czyli tym samym zaznaczyłam i istnienei barier dzwiekowych i
      wzrokowych
      • Gość: kaska Re: WAŻNE - KONIK POLNY IP: *.lw.net.pl / *.lannet.pl 15.05.05, 12:26
        Wszyscy znajomi u mnie mieli tak (razem ze mna) Wpływ odglosow samca na poped
        plciowy samic.
        • Gość: bubu Re: WAŻNE - KONIK POLNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 15:39
          TO JEST PROBLEM BADAWCZY,WIĘC ZDANIA TWIERDZĄĆE NA PEWNO NIE BĘDĄ ZALICZANE!!
          TEGO MOŻECIE BYĆ PEWNI. POZDRO
          • Gość: ja Re: WAŻNE - KONIK POLNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 15:49
            o bosh co za kretyn a jesli ktoś okreslił jak problem badawczy "wpływ czegoś
            na coś" to to niby nie jest dobrze?puknij sie w łeb swój zakuty
            • Gość: keri Re: WAŻNE - KONIK POLNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 18:26
              z tego co wiem, to problem badawczy sie przedstawia w formie pytania wlaśnie,
              nas tak uczyli:]
              • Gość: aaa Re: WAŻNE - KONIK POLNY IP: *.autocom.pl 15.05.05, 18:34
                problem badawczy nie koniecznie musi byc w formie pytania, ja akurat dalam
                pytanie, ale inne odpowiedzi tez sa dobre , ja mam Jak samice reaguja na
                dzwieki samcow w okresie godowym czy cos takiego,.
    • asia2211 Re: WAŻNE - KONIK POLNY 15.05.05, 17:07
      Myślę że pisząc odpowiedż dostałeś zaćmienia!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka