Gość: zaciekawiniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 17:51 Ktoś się wybiera? Możecie cos napisać o tym jak tam jest, to chyba lekkie/łatwe studia? No i o co moga pytać na rozmowie? odpiszcie PLIZZZZZZZZZZZ pozdro!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lidzia Re: Archeologia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 18:24 ja się wybieram tylko nawet nie wiem jeszcze z jakiej lektury mam się przygotować i też za bardzo nie mam pojęcia jak będzie wyglądała rozmowa kwalifikacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Forum kandydaci UJ 17.05.05, 19:14 watek o kierunkach które wybieramy forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29526 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Forum kandydaci UJ IP: 213.17.179.* 18.05.05, 11:02 no wlasnie, moim marzeniem od niepamietnych czasow bylo studiowanie archeologii, ale teraz po historii wogole nie wiem czy jest sens skladac papiery. podst. w miare dobrze mi poszedl ,ale rozsz. to tragedia :/ nie wiecie moze w jakich proporcjach przeliczaja punkty? czy matura i rozmowa kwalifkacyjan maja po 50%? pozdrawiam innych zainteresowanych Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Re: Forum kandydaci UJ 18.05.05, 19:20 raczej bardziej liczyć sie będzie rozmowa. Ktoś moze miec genialny wynik zmatury, ale nie przeczyta lektur... Z reszta predzej wezma kogoś "z błyskiem w oku" i srednio napisana mature niż człowieka któy sie "obkuł" i chce sie dostać na łatwe studia... któe w rzeczywistości sa pierońsko trudne... Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Jakie lekturki? 18.05.05, 19:42 Wpisujcie tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29526&w=24092975 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: Archeologia UJ IP: *.ghnet.pl 20.05.05, 20:43 Właśnie, jak to jest, wybieramy sobie dwie ksiażki i z nich jest rozmowa, czy mamy przeczytać wszystkie, a na rozmowie nam powiedzą, o czym chcą z nami rozmawiac? I w ogóle chyba mam nie bardzo informacje, wszędzie słysze, że studia.. no może nie łatwe, ale przyjemne... Odpowiedz Link Zgłoś