Dodaj do ulubionych

ZAŁAMANY !!!!!!!!!!

IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 17.05.05, 16:08
Jestem załamany tą maturą z gegry!!! Co za mądra osoba układała tą całą
maturę !!! W 120 min 37 zadań to już szczyt chamstwa !!! Pytania łatwe ale
czasu MAŁO !!!. NIE zrobiłem ok 10 zadań bo mi czasu BRAKŁO !!!!!! Kilka mam
poprostu źle z własnej głupoty bo nie przeczytałem dokładnie pytania - BO
się qwa ŚPIESZYłEM !!!!!! A na dodatek komisja cały czas coś gadała i NIE
Mogłem się SKUPIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EFEKT TAKI MATURA OBLANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: y1986 Re: ZAŁAMANY !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:10
      to co ty robiles? szukales mapy miedzy kartkami?? czasu bylo wystarczajaco duzo
      moim zdaniem! napisalem na kazde pytanie w jakies 1,5h, nie twierdze oczywiscie
      ze dobrze napisalem na wszystko.
      • Gość: ZAŁAMANY!!!!!!!!!! Re: ZAŁAMANY !!!!!!!!!! IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 17.05.05, 16:16
        JAK to co ? Obliczałem,pisałem, szukałem, pisałem, opisywałem, zastanawiałem
        się nad niektórymi kretyńskimi pytaniami !!!!! NIE KAŻDY UMIE SZYBKO
        ODPOWIADAĆ !!!!
    • Gość: gusia Re: ZAŁAMANY !!!!!!!!!! IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 17.05.05, 16:21
      tez uwazam ze czasu bylo za malo . to ze na probnych bylo malo czasu powinno nauczyc czegos ale tych co toustalaja a nie nas.przez to ze sie spieszylam ominelam jedno zadanie na abcd bo go nie zauwazylam. w innym zadaniu o klimatach z kolei nie zauwazylam ze sa odpowieszi ktore trzeba dopasowac i sama wymyslalam. szkoda gadac. obliczylam ze raczej ledwo zdam.
      • Gość: sd to samo-nie zauważyłem tych klimatów niżej IP: *.pl / 80.48.247.* 17.05.05, 16:43
        ds
    • Gość: Ejcio i Lolek Re: ZAŁAMANY !!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:46
      Mi tez nie starczylo czasu. Ja jeszcze pisalem a ci juz chcieli moja prace :/
      Musialem przestac pisac. Z tego pospiechu nie zauwazylem 3 ostatnich zadan
      ktore byle pod ta zlozona kartka na ostatniej stronie. Chyba przez te naklejki
      ona mi sie przykleila i tego nie zauwazylem :/ a na te 2 ostatnie pytanie odp.
      znalem (6 pkt). Reszte zadan prawie wszytskie zrobilem prawie bo 4 lub 5 nie
      zrobilem. A wiekszosc musialem na szybko. Ani chwilu odetchu nie bylo.
      Przesadzili z iloscia zadan. Malo czasu bylo na taka ilosc. Duzo opisowych bylo
      a malo zamknietych. Naliczylem sie okolo 45 % i mam nadzieje ze tyle bede mial.
      Tak samo ma sie sprawa z poziomem zozszerzonym :/ :/ Na probnej byla taka sama
      sytuacja, myslalem ze ten feler poprawia i dadza mniej zadan lub wiecej
      zamknietych, a mniej opsiowych :/ :/
    • Gość: Ania Re: ZAŁAMANY !!!!!!!!!! IP: 213.25.42.* 17.05.05, 17:20
      Ja też jestem załamana!!! Może matura nie była taka trudna ale było strasznie
      mało czasu, za mało by móc coś przemyśleć!!! na próbnej u mnie było dużo
      łatwiej i mniej zadań!!!
      • Gość: ZAŁAMANY !!! Re: ZAŁAMANY !!!!!!!!!! IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 17.05.05, 19:25
        Właśnie sobie punkty policzyłem i może jakimś cudem zalicze na to 30% :(((
        Trzymajmy się razem to będzie dobrze !!!
    • Gość: ela Re: ZAŁAMANY !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:34
      'Przepraszam, możecie państwo rozmawiać ciszej, nie mogę się skupić'. Na starej maturze nie wypadałoby tak powiedzieć, ale na nowej? Co ci mogą zrobić, poza tym to miły zwrot:) W ogóle zrzucanie winy na to, że ktoś rozmawiał to głupia sprawa
      • Gość: ŻAŁAMANY!!!!!!!!!! Re: ZAŁAMANY !!!!!!!!!! IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 17.05.05, 20:12
        ale przecież nie zrzucam całej winy na komisje! Pisze tylko że niemogłem się
        skupić ale i na to że WOLNO MYŚLE I CZASU MI BRAKŁO!
    • Gość: ziomalka Re: ZAŁAMANY !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:53
      ja na matematyce powiedziałam ,ze maja nie rozmawiać , bo nikt nie może się
      skupić - a co , w końcu nie sprawdzają mojej pracy hehe , ale mieli miny :D ale
      się chociaż zatkali :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka