Dodaj do ulubionych

Fizjoterapia na AWF !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:54
Kto tam idzie,jak wam poszła maturka,jak u was ze sprawnością. Odezwijcie
się,wymienimy się ciekawostkami.
Obserwuj wątek
    • Gość: kinia Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.compower.pl 18.05.05, 14:06
      hej ja ide na FIZJO tylko masakrycznie mi poszła biologia...a do którego miasta
      idziesz ?
      • Gość: frans Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:10
        Wacham się między Katowicami a Wawą. Może coś wiesz o tych szkołach m.in(czy
        trudno się dostać??)
        • Gość: kinia Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.compower.pl 18.05.05, 14:13
          no ja jestem z Krakowa i tam składam na pewno, tylko mówie biologia okropnie.
          Dostac sie jest podobno trudno....dlatego sie boje. Oglnie studia sa
          zarombiste..ja sie juz tak zakochałam w tej fizjo ze jak sie nie dostane to nie
          wiem...:D nio a sprawnosc spoko...jest basen 1'20s 50 m co juz wiesz, ja pływam
          od kwietnia prawie codziennie idzie mi OK, bieganie tez spoko....czekam teraz
          na chemie....bo to moja ostatnia szansa..a co do WAWY to kurcze nawet sie nie
          interesowałam.
        • Gość: kinia Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.compower.pl 18.05.05, 14:14
          no a w sumie jeszcze chce złozyc do Wrocka, bo tam si e jest chyba łatwiej
          dostac...wiec pozyjemy zobaczymy :D pozdróweczka PAPS
          • Gość: frans Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:18
            Powodzenia
    • Gość: e Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:37
      eeeee
    • Gość: bovy Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 17:57
      a ja tam nie ide
      • Gość: J-no Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.b.jawnet.pl 18.05.05, 19:27
        AWF Katowice tylko to mnie interesuje, Biologia na podstawie luzik, na
        rozszerzonym hm... pożyjemy zobaczymy :D
        W Katowicach duży nacisk na test sprawnościowy, ale jeżeli ktoś ćwiczy to
        spokojnie da sobie radę.
        Zastanawiam się nad fizjoterapią na AM w Katowicach no ale .....
    • Gość: AWF KATOWICE Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.246.jawnet.pl 18.05.05, 19:35
      AWF lekka (tylko 2 wybierasz), gimnastyka(tylko 2 wybierasz), gdy zespołowę (1
      wybierasz) i basenik 50m.
      Lekka: skok w dal z miejsca, bieg na 100 chyba, bieg na 800 kobiety, pchnięcie kulą
      gimnastyka:ścieżka gimnastyczna,drążek(chłopcy)wymyk,na niższym drążku kobiety
      wymyk,skok przez skrzynie, kobiety mogę prze kozła
      gry zespołowe:kosz,siata,ręczna,noga
      to chyba tyle :D
      • Gość: Madzia Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.daminet.pl 19.05.05, 10:59
        Ide na FIZJo do Wrocka na Akademie Medyczna. Tam trzeba podst fize i biole i
        plywanie 50m. Chcialam isc tez na AWf do Wrocka, ale za trudny test
        sprawnoisciowy nie dam rady :/
        • Gość: kinia Re: Fizjoterapia na AWF !!! do MADZI IP: *.compower.pl 19.05.05, 11:58
          a mozesz mi powiedziec jaki jest egzamin sprawnosciowy do Wrocławia??? bo
          nigdzie nie moge znależź ...bardzo eprosze o info !!! jak cos to moje gg
          7507223 pozdróweczka
    • Gość: Kaska Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:03
      ja sie tam wybieram ale nie wiem co z tego bedzie.. bardzo bym chciala ... Z
      biegami dam rade, gorzej z basenem... no i matura nie wiem jak!!!
      • Gość: aaa Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.media4.pl 19.05.05, 12:06
        kto Ci powiedział, że we Wrocku na AM podst fizyke i chemie? Na fizjo trzeba
        rozsz biologie, fizyke i chemie no chyba, że zdawał ktoś na maturze wtedy wynik
        z matury liczy się jako wynik z egzaminów wstępnych. A AWF nie polecam bo tam
        na fizjo wieksza wagę przykładają do samego wf niż do tego jak leczyć
        ludziątka. Też ide na fizjo i sie dowiadywałam i w dziekanatch i u studentów
        • Gość: kinia Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.compower.pl 19.05.05, 12:09
          kurcze no to ja juz nie iwem gdzie na ta fizjo mam isc...jestem z Krakowa ale
          zpieprzyłam biologie wiec raczej sie nie dostane... a w innych miastach to
          własnie nie wiem za bardzo jak jest...bo np. wymyku nie zrobie reszta bieganie
          i pływanie OK. kurde prosze niech ktos cos mi doradzi i napsize cosik i innych
          fizjo please....
          wiem ze nudze, ale sama nie wiem co robic :D
          czkam na info...i wracam d ochemi :D
          jak cos to 7507223
      • Gość: aaa Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.media4.pl 19.05.05, 12:07
        kto Ci powiedział, że we Wrocku na AM podst fizyke i chemie? Na fizjo trzeba
        rozsz biologie, fizyke i chemie no chyba, że zdawał ktoś na maturze wtedy wynik
        z matury liczy się jako wynik z egzaminów wstępnych. A AWF nie polecam bo tam
        na fizjo wieksza wagę przykładają do samego wf niż do tego jak leczyć
        ludziątka. Też ide na fizjo i sie dowiadywałam i w dziekanatch i u studentów

a to rekrutacja na AWF www.awf.wroc.pl/studia/rekrutacja2005/
        • Gość: xyz wszystko naraz? IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 19.05.05, 19:48
          hm ja tez myslalam nad fizjo na awf ale po tej maturze nie wiem czy moge nadal
          myslec, ale mam pytanie: czy na egzaminie wstepnym ze sprawnosci fizycznej
          trzeba wszystko zaliczyc tzn: lekkaatletyka, gimnastyka, no plywanie to
          obowiazkowo to wiem, i gre zespolowa? ja slyszalam ze mozna wybrac cos z tego i
          zdawac oczywiscie poza plywaniem ktory jest dla wszystkich.
          Bede wdzieczna za odpowiedz.
          • Gość: J-no AWF KATOWICE IP: *.b.jawnet.pl 19.05.05, 21:48
            AWF w Katowicach
            Tam trzeba wybrać z każdej dyscypliny po dwa ćwiczenia i jedną grę zespołową
            oraz pływanie :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka