Gość: frans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:54 Kto tam idzie,jak wam poszła maturka,jak u was ze sprawnością. Odezwijcie się,wymienimy się ciekawostkami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinia Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.compower.pl 18.05.05, 14:06 hej ja ide na FIZJO tylko masakrycznie mi poszła biologia...a do którego miasta idziesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frans Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:10 Wacham się między Katowicami a Wawą. Może coś wiesz o tych szkołach m.in(czy trudno się dostać??) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.compower.pl 18.05.05, 14:13 no ja jestem z Krakowa i tam składam na pewno, tylko mówie biologia okropnie. Dostac sie jest podobno trudno....dlatego sie boje. Oglnie studia sa zarombiste..ja sie juz tak zakochałam w tej fizjo ze jak sie nie dostane to nie wiem...:D nio a sprawnosc spoko...jest basen 1'20s 50 m co juz wiesz, ja pływam od kwietnia prawie codziennie idzie mi OK, bieganie tez spoko....czekam teraz na chemie....bo to moja ostatnia szansa..a co do WAWY to kurcze nawet sie nie interesowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.compower.pl 18.05.05, 14:14 no a w sumie jeszcze chce złozyc do Wrocka, bo tam si e jest chyba łatwiej dostac...wiec pozyjemy zobaczymy :D pozdróweczka PAPS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frans Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:18 Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:37 eeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bovy Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 17:57 a ja tam nie ide Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-no Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.b.jawnet.pl 18.05.05, 19:27 AWF Katowice tylko to mnie interesuje, Biologia na podstawie luzik, na rozszerzonym hm... pożyjemy zobaczymy :D W Katowicach duży nacisk na test sprawnościowy, ale jeżeli ktoś ćwiczy to spokojnie da sobie radę. Zastanawiam się nad fizjoterapią na AM w Katowicach no ale ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AWF KATOWICE Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.246.jawnet.pl 18.05.05, 19:35 AWF lekka (tylko 2 wybierasz), gimnastyka(tylko 2 wybierasz), gdy zespołowę (1 wybierasz) i basenik 50m. Lekka: skok w dal z miejsca, bieg na 100 chyba, bieg na 800 kobiety, pchnięcie kulą gimnastyka:ścieżka gimnastyczna,drążek(chłopcy)wymyk,na niższym drążku kobiety wymyk,skok przez skrzynie, kobiety mogę prze kozła gry zespołowe:kosz,siata,ręczna,noga to chyba tyle :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.daminet.pl 19.05.05, 10:59 Ide na FIZJo do Wrocka na Akademie Medyczna. Tam trzeba podst fize i biole i plywanie 50m. Chcialam isc tez na AWf do Wrocka, ale za trudny test sprawnoisciowy nie dam rady :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Fizjoterapia na AWF !!! do MADZI IP: *.compower.pl 19.05.05, 11:58 a mozesz mi powiedziec jaki jest egzamin sprawnosciowy do Wrocławia??? bo nigdzie nie moge znależź ...bardzo eprosze o info !!! jak cos to moje gg 7507223 pozdróweczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:03 ja sie tam wybieram ale nie wiem co z tego bedzie.. bardzo bym chciala ... Z biegami dam rade, gorzej z basenem... no i matura nie wiem jak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.media4.pl 19.05.05, 12:06 kto Ci powiedział, że we Wrocku na AM podst fizyke i chemie? Na fizjo trzeba rozsz biologie, fizyke i chemie no chyba, że zdawał ktoś na maturze wtedy wynik z matury liczy się jako wynik z egzaminów wstępnych. A AWF nie polecam bo tam na fizjo wieksza wagę przykładają do samego wf niż do tego jak leczyć ludziątka. Też ide na fizjo i sie dowiadywałam i w dziekanatch i u studentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.compower.pl 19.05.05, 12:09 kurcze no to ja juz nie iwem gdzie na ta fizjo mam isc...jestem z Krakowa ale zpieprzyłam biologie wiec raczej sie nie dostane... a w innych miastach to własnie nie wiem za bardzo jak jest...bo np. wymyku nie zrobie reszta bieganie i pływanie OK. kurde prosze niech ktos cos mi doradzi i napsize cosik i innych fizjo please.... wiem ze nudze, ale sama nie wiem co robic :D czkam na info...i wracam d ochemi :D jak cos to 7507223 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Fizjoterapia na AWF !!! IP: *.media4.pl 19.05.05, 12:07 kto Ci powiedział, że we Wrocku na AM podst fizyke i chemie? Na fizjo trzeba rozsz biologie, fizyke i chemie no chyba, że zdawał ktoś na maturze wtedy wynik z matury liczy się jako wynik z egzaminów wstępnych. A AWF nie polecam bo tam na fizjo wieksza wagę przykładają do samego wf niż do tego jak leczyć ludziątka. Też ide na fizjo i sie dowiadywałam i w dziekanatch i u studentów a to rekrutacja na AWF www.awf.wroc.pl/studia/rekrutacja2005/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz wszystko naraz? IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 19.05.05, 19:48 hm ja tez myslalam nad fizjo na awf ale po tej maturze nie wiem czy moge nadal myslec, ale mam pytanie: czy na egzaminie wstepnym ze sprawnosci fizycznej trzeba wszystko zaliczyc tzn: lekkaatletyka, gimnastyka, no plywanie to obowiazkowo to wiem, i gre zespolowa? ja slyszalam ze mozna wybrac cos z tego i zdawac oczywiscie poza plywaniem ktory jest dla wszystkich. Bede wdzieczna za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-no AWF KATOWICE IP: *.b.jawnet.pl 19.05.05, 21:48 AWF w Katowicach Tam trzeba wybrać z każdej dyscypliny po dwa ćwiczenia i jedną grę zespołową oraz pływanie :D Odpowiedz Link Zgłoś