Dodaj do ulubionych

OBLALEM MATURE USTNA!!

IP: *.netair.pl 22.05.05, 14:32
z Geografi!! Coz za porazka. Totalnie nie trafilem z pytaniami. Zdaje jeszcze stara mature (5 letnia szkola) nastepny termin mam w sierpniu, jezeli zalicze polski. Pisemne napisalem na dwie 4. Uwazam, ze mialem po prostu pecha i trafilem te pytania, z ktorych sie nie douczylem. Czy wg was niezaliczona matura w terminie, to koniec swiata?
Obserwuj wątek
    • Gość: kazjer Re: OBLALEM MATURE USTNA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 14:39
      stary, spokojnie :) nic sie takiego strasznego jeszcze nie stalo... spokojnie
      przygotuj sie na sierpien, czas szybko zleci. a nawet jakby sie nie udalo to sie
      nie zalamuj... pamietaj o woju! jesli masz kategorie A to wtedy pomysl o sluzbie
      zastepczej (a moze jakas szkola do ktrej nie trzeba matury) i przygotuj sie do
      nastepnych poprawek... i nie martw sie :) matura to nie najwazniejsza rzecz w
      zyciu... popatrz na to z perspektywy czasu, kiedys bedziesz sie z tego smial i
      uznasz ze wcale nie mialo to tak wielkiego wplywu na twoje zycie :) tak to juz
      jest z naszymi ludzkimi problemami, z czasem ulegaja przeterminowaniu... glowa
      do gory! i powodzenia! dasz rade! :D
    • Gość: klaudia Re: OBLALEM MATURE USTNA!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 14:40
      Miom zaniem: nie. Sama pisałam mature w ty roku tylko ze nowa ale wiem ze uzo
      osob jej nie zda wiec nie bedziesz sam.
      • Gość: Ja Re: OBLALEM MATURE USTNA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 14:47
        Ktoś musiał oblać, mówi się trudno. Żyj dalej, życzę Ci powodzenia, oblana
        matura to nie koniec świata, co by było jakby wszyscy zdawali? Wtedy pewnie
        Czerwone Gitary nienagrałyby swojej piosenki "Matura" :) Uszy do góry!
    • rosza Re: OBLALEM MATURE USTNA!! 22.05.05, 15:00
      przenajmniej o tyle Ci lepiej, że możesz poprawiać w sierpniu a my nowo-
      maturzyści czekamy cały rok (tzn. mam nadzieję, że nie ja :P)
    • Gość: :) Re: OBLALEM MATURE USTNA!! IP: *.daminet.pl 22.05.05, 15:06
      a ja myśle, że w sierpniu bez problemów zdasz :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka