Gość: wampirek IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 09:31 takie pytanko...ktos sie tam wybiera?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nelika Re: Filologia slowianska Sosnowiec 23.05.05, 09:34 Ja ja ja..wreszcie ktoś też idzie na to.....a skąd jesteś?I na jaką idziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampirek Re: Filologia slowianska Sosnowiec IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 09:48 hyhy w koncu :) narescie ktos o podobnych planach :))))))))) ...wybieram z jezykiem slowenskim :) ... hyhy takie troszke pytanie z innej beczki...jak tam twoje zrozumienie zasad rekrutacji, wlasciwie to o rejestracje chodzi...bo u mnie troche szwankuje hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
nelika Re: Filologia slowianska Sosnowiec 23.05.05, 09:53 no wlaśnie z ta rekrutacją to rozumienie zerowe...ale widzę że masz daleko do Sosnowca(a ja z Bielska).Nie wiem co to będzie chyba trzeba się będzie po prostu tam udać:))))Ja bardzo chcialam na czeską,ale niestety są tylko na zaoczne ...Masz zamiar mieszkać w internacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampirek Re: Filologia slowianska Sosnowiec IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 09:59 hyhy z jednej strony chcialabym a z drugiej wiem ze troche na pierwszym roku mija to sie z celem hyhy...chyba bede musiala cos wynajac bo mimo ze moi rodzice sa nauczycielami to raczej nie mam co liczyc na przyznanie mi miejsca w internacie...heh...a tak odnosnie tej rejestracji... oni daja jakies zaswiadczenia lekarskie...tylko ze ja dostalam w szkole, to ze czlowek moze dany kierunek studiowac...oni daja cos podobnego czy jakies inne wymyslne dokumenty?...i czy trzeba wczesniej pojechac pobrac dokumenty i zarejestrowc sie na rejestracje (wiem glupio to brzmi) ale czytalam w temacie o US ze dziewczyna pojechala niedawno i termin jej na 6.06 wyznaczyli...czyli lepiej pojechac wczesniej...i jeszcze te wyniki matur...ja dostaje swiadectwo dopiero 27.06...a rejestracja konczy sie 24.06...a jak oni potrzebuja wynikow...gosh! na tej ich stronce prawie nic nie ma hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampirek Re: Filologia slowianska Sosnowiec IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 09:49 aha bo zapomnialam...jestem z Gorzowa Wlkp. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nelika Re: Filologia slowianska Sosnowiec 23.05.05, 10:16 czytam właśnie te wymagania i to czarna magia jak dla mnie...Jedyne co moge zrobić to się tam po prostu wybrać...Ja też mam takie orzeczenie ze szkoły,ale tu chodzi o jakąś przepustkę dodatkowo....."Podczas rejestracji świadectwo dojrzałości wymagane jest od kandydatów ze starą maturą (tylko na kierunki z konkursem świadectw). Kandydaci z nową maturą zobowiązani są złożyć świadectwo dojrzałości (tylko na kierunki z konkursem świadectw) do 8 lipca 2005 bezpośrednio na dany Wydział. Adres Wydziału Kandydat otrzyma przy rejestracji" TO swiadectwo co otrzymamy 27 to można składać póżniej.Można tam do nich jeszcze zadzwonić,ale podobno są niemili....(znajomi dzwonili) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampirek Re: Filologia slowianska Sosnowiec IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 10:20 no jak wszystkie panie sekrretarki hyhy...o wyniki sie pytam bo patrzylam na internetowy kwestionariusz UJ i tam chcieli by wpisac wyniki matur... Odpowiedz Link Zgłoś
nelika Re: Filologia slowianska Sosnowiec 23.05.05, 10:34 wszystko to takie pogmatwane......jakbyś dowiedziala się czegoś nowego,albo wcześniej jechała to na pisz do mnie na mój adres mailowy nelika@gazeta.pl Jeśli masz gg to też możesz podać -trzeba sobie pomagać w walce z systemem biurokratyzacji:).Ja ide na spacer..pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampirek Re: Filologia slowianska Sosnowiec IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 10:45 hyhy solidarnosc jajnikow!!!!! jasne, jakby co dam znac...moj gg: 6558644 Odpowiedz Link Zgłoś