Dodaj do ulubionych

AM Wrocław

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.05, 13:48
Jak myślicie, jaki w tym roku będzie pułap przyjęcia?? dzisiaj byłam w
dziekanacie i potwierdziały się moje obawy: liczą tylko wyniki z matury
poszerzonej :((, nie wiem jak oni to będą robić: czy pomnożą wyniki razy
dwa?? a może procenty zamienią na punkty...te panie w dziekanacie jeszcze
chyba same nie wiedzą jak to ma wyglądać..ale po za tym są bardzo miłe:))
kandydaci na AM wroc piszcie jak poszła Wam część rozszerzona bioli, chemii i
fizyki...jeśli o mnie chodzi to z biologii liczę na ok. 80%, tak samo z
chemii, a o fizyce to wogóle szkoda gadać, jak będzie 50% to będę w niebie..:(
Obserwuj wątek
    • Gość: ola*** Re: AM Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.05, 22:44
      co jest?? czemu nikt nic nie pisze, czyżby nie było chętnych na AM we
      Wrocku...:D:P
      • Gość: Marta Re: AM Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 23:39
        Wszyscy na łódź :)
        • Gość: marta Re: AM Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 09:11
          no wiec tak ... ja chodziłam na korki do profesora z AM z wrocławia i wcale nie
          jest tak ze licza wyniki tylko z rozszerzonej ... wyniki sa liczone i z
          podstawowej i rozszerzonej tak jak pisze na stronie ... tzn to moze byc troche
          mylace bo tam jest własnie napisane ze jest do zdobycia 220 ptk przynajmniej na
          farmacje ale oni uznaja ze jak sie zdaje mature rozszerzona to trzeba tez i
          podstawowa zdac i tak własnie jest ... jest 100 punktów do zdobycia z biologii
          120 z chemii ( mowie tutaj o faracji ale na medyczne jest to samo tylko dolicz
          sobie fizyke) ... wiec podstawowa tez sie liczy ... no jezeli o mnie chodzi o
          wyniki z matury to chyba bedzie dobrze przynajmniej z biologii ( jest juz klucz
          na cke) mam sporo punktów a z chemii sprawdzałam z chemikiem jak mam i chyba tz
          mi nie zle poszło ... takze mam adzieje ze ebdzie dobrz... pozdrawiam
          • Gość: ola*** Re: AM Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.05, 12:53
            to dziwnie, bo ja byłam wczoraj w dziekanacie i pytałam się o to , a kobieta
            nie była pewna, więc gdzieś jeszcze zadzwoniła,po czym odparła że liczą TYLKO
            ROZSZERZONĄ...fajnie, może by w końcu się zdecydowali na jakąś opcję:((
            • Gość: E.T. Re: AM Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 14:24
              Ja rowniez skladam na AM do Wroclawia. Moze mowila Ci Pani z dziekanatu na ile
              (mniej-wiecej) licza punktow od maturzystow z nowa matura??
              • Gość: gość Re: AM Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 23:46
                tez chyb skladam do wrocławia... nie wiem jakie mam szanse.... z biologii licze
                na ok 80% (moze troche wiecej), z chemi podstawowy spoko, rozszerzony ciezko mi
                powiedziec, natomiast o fizyce nie bede sie wypowiadac... ale jakby co rok
                spedze w anglii z moim facetem :-) pozdrawiam all

• Gość: ola*** Re: AM Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.05, 13:33
                  Z tego co wiem to kandydaci z Nową Maturką mogą maxymalnie uzyskać z niej 320
                  pkt na AM-ie we Wrocku...
                  • Gość: dziubas Re: AM Wrocław IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.05.05, 13:42
                    ale lipa ://// za kazdym razem cos innego!!! :////
                    no to slyszelismy juz 3 wersje:
                    1) liczy sie rozszerz = ???pkt
                    2) liczy sie podst&rozszerz +test =330pkt
                    3) liczy sie podst&rozszerz +test =310pkt
                    jeszcze opcje 1) mozna dowolnie rozwinac.... :////

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka