floraifauna 29.05.05, 10:37 Wiecie może ile jest chętnych (osób na miejsce)na farmację w Sosnowcu i Lublinie? Proszę o odpowiedż. Nie mogę się zdecydowac gdzie złożyć papiery. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: AM - KATOWICE, LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:09 Zdecydowanie mniej osob będzie w Sosnowcu- mniejsza miejscowość mniej znana, ja skladam na łódź oj bedzie ciezko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: AM - KATOWICE, LUBLIN IP: *.krak.tke.pl 29.05.05, 20:38 Tez sie zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: AM - KATOWICE, LUBLIN IP: *.krak.tke.pl 30.05.05, 18:07 W zeszlym roku bylo mniej chetnych do Sosnowca nie wiem jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floraifauna Re: AM - KATOWICE, LUBLIN IP: *.krak.tke.pl 02.06.05, 17:28 Dziekuje za komentarze. Prosze o kolejne. Odpowiedz Link Zgłoś
midi.max Re: AM - KATOWICE, LUBLIN 14.06.05, 11:25 Dincolo de placere, sexul te ajuta sa devii mai inteligent. Concluzia apartine cercetatorilor germani de la Institutul de Cercetari medicale din Hamburg. Potrivit acestora, momentul in care faci dragoste nu inseamna doar o excitare a corpului, ci si a creierului, precum si o crestere substantiala de adrenalina si hormoni, care duc la stimularea activitatii cerebrale. in plus, o partida reusita de sex stimuleaza, de asemenea, increderea de sine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackrebel Re: AM - KATOWICE, LUBLIN IP: *.rybnet.pl 14.06.05, 11:58 w sumie ja jutro jade do Sosnowca złożyć teczke to sie zapytam..w zeszłym roku było coś chyba ok. 4,1 os. na miejsce.teraz pewnie ceż około tego ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
midi.max Re: AM - KATOWICE, LUBLIN 14.06.05, 12:00 powodzenia i zycze SZCZESLIWEGO NUMERKA Odpowiedz Link Zgłoś