Dodaj do ulubionych

WYNIKI - KIEDY?

29.05.05, 11:46
Jak obstawiacie, kiedy CKE przyśle łaskawie wyniki do szkół? (Ponoć maja czas
DO 27 czerwca...)
BTW - nie orientujecie sie może, czy przyjdą wszystkie na raz, czy partiami,
w miarę, jak poszczególne przedmioty będą sprawdzone?

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paulina Re: WYNIKI - KIEDY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:29
      Ktoś tam kiedyś pisał tu na forum, że będą przychodzić partiami i ze pierwsza
      ma przyjść już po niedzieli(polki, angielski, historia i nie wiem co
      jeszcze),ale nie wiem czy to prawda powtarzam tylko co tu przeczytałam. Myśle
      że do 27 powinni zdążyć........
      • Gość: vvv Re: WYNIKI - KIEDY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 16:02
        co ty opowiadasz. oke.krakow podaje ze wyniki beda 27 czerwca, nie partiami i
        nie wczesniej
    • Gość: pus Re: WYNIKI - KIEDY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 14:48
      Ale głupota. 27 do szkół trafią świadectwa maturalne czyli logiczne, że ze wszystkimi wynikami. I w ogóle kto takie głupoty rozpowiada, że będą każdy przedmiot osobno wysyłać, czy ktoś wpadł na to, że to by trwało dłużej niż wysłanie 1 paczki do każdej szkoły?
      • Gość: maturzysta Re: WYNIKI - KIEDY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 16:08
        wyniki beda 27 czerwca a jesli nie zdales to masz tylko trzy dni zeby napisac
        deklaracje ze chesz zdawac w styczniu moim zdaniem to za malo czasu bo trzeba
        sie zastanowic czy jeszcze raz zdawac ten przedmiot ktory oblales czy wybrac
        inny a inna sprawa ze musimy zyc w stresie przez caly miesiac
      • Gość: pucus Re: WYNIKI - KIEDY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 16:41
        nie wiem czy pus ma mozg, ale niech zrozumie, ze wyniki moga przyjsc przed
        swiadectwem, ktore dostanie sie do reki kilka dni pozniej
        • Gość: vvv Re: WYNIKI - KIEDY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 16:58
          moga oczywiscie, no ale maja byc 27 czerwca, a nie wczesniej
      • Gość: pucytator Re: WYNIKI - KIEDY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 16:43
        nie wiem tez czy puc nie wie, ze w dzisiejszych czasach poczta nie jest jedynym
        srodkiem komunikacji.
        • Gość: Paulina Re: WYNIKI - KIEDY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 11:33
          No właśnie nie muszą iść pocztą, a pozat7ym do 27 to my je mamy już dostać, a
          nie że one dopiero w szkołach się pojawią. Napisałam przecież że ja nie wiem,
          tylko tak wyczytałam tu na forum, ze będą spadać partiami, ze czyjaś dyrektorka
          tak mówiła.... Ale być może to nie prawda...
          • Gość: *** wyniki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 11:58
            juz kiedys pisalam o tym ze wyniki beda przychodzic zaleznie od okregu w ktorym
            byla matura u mnie bedzie to droga pocztowa to jest pewne. wposminano takze iz
            mozliwe jest wczesniejsze pojawienie wynikow ale to kwestia jedynie 2dni wiec
            duzej roznicy to nie robi i tak czekac musimy dluuugo...
          • Gość: nika Re: WYNIKI - KIEDY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:03
            moja dyrektorka powiedziala ze tak jak pisze oke.krakow wyniki beda 27 czerwca,
            nie partiami i nie wczesniej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka