tarara19 07.06.05, 12:50 kto idzie na finanse i bankowośc badz na ekonomie na Uniwerek Warszawski i z jakimi mniej wiecej wynikami( sprawdzone z kluczem) .oczywiscie jest jeszcze test predyspozycji ale ja mowie o wynikach matur. wpisujcie sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarara19 Re: UW EKONOMIA I FINANSE 07.06.05, 13:48 pioszcie bo ja nie wiem mniej wiecej z jakim pulapem punktów mozna sie dostac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: UW EKONOMIA I FINANSE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:23 próg ok 60-70% Odpowiedz Link Zgłoś
peppe Re: UW EKONOMIA I FINANSE 07.06.05, 14:59 Ja sie wybieram na te kierunki. Wynik z matmy bede mial sredni (nie wiem moze 60%?), ale za to z anglika dobry. Ale to jednak wszystko gdybanie. W zeszlym roku prog wynosil 64 % pkt wne. Do zobaczenia 8.07!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimi Re: UW EKONOMIA I FINANSE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 16:52 A wiecie czy ten test predyspozycji jest traktowany jako CEW? Bo ci co zdaja CEWy musza sie zarejestrowac do 15.06, reszta to 3.07. Wydaje mi sie ze te testy nie sa CEWami i nie trzeba robic oplat juz teraz. /tez proboje na ten wydzial, wyniki: mat: pod 80-85 roz 70-75 ang: pod ~95 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: UW EKONOMIA I FINANSE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 17:06 nie pomagam konkurencji :) testy nie zaliczaja się do CEW. rejestrować się można do któregośtam lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: UW EKONOMIA I FINANSE IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.05, 14:05 do 15..to powodzenia.......12VI, nie siej dezinformacji( choc w zasadzie...czemu nie:P)...reszta zostala juz powiedziana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarara19 Re: UW EKONOMIA I FINANSE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:53 co nie ma chetnych???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: UW EKONOMIA I FINANSE IP: *.bpl.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 09.06.05, 18:57 Chciałabym pójść na finanse i bankowość, ale obawiam się, że zbyt słabo poszła mi matura z matmy:( Poczekam na wyniki. Wtedy zdecyduję, czy się rejestrować. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: UW EKONOMIA I FINANSE IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.05, 20:06 Male pytanie...a z jakim wynikiem odwazysz sie zarejestrowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kina Re: UW EKONOMIA I FINANSE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 20:30 ja mam z matmy podst wyniki dobrze,zobaczymy ile odejma mi za brak jakichs zapisow, mysle ze bedzie ok 90%, a rozszerzonego ok 60% z angielskiego: w podstawowym jden blad znalazlam, nie wiem jak pisanie,a w rozszerzonym 5 bledow :/ a wlasciwie :? no bo nie wiem.. ale nie trace nadziei :)) powodzenia wszystkim jak juz ktos powiedzial do 8! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarara19 Re: UW EKONOMIA I FINANSE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 23:12 no ja mam takie sobie wyniki i wlasnie nie wiem czy wogole rejestrowac si bo mam z pods matmy ok 70% rozsz 50% i anglik 98% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kina Re: UW EKONOMIA I FINANSE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 10:06 sama napisalas ze z anglika dobrze, wiec moze tym podgonisz hmm nie bede radzila czy skladac czy nie, bo sama nie wiem jakie kto ma szanse, jaki bedzie prog, wiem tylko ze gdybym nie zlozyla a potem okazalo sie ze moglabym powalczyc to bym sobie plula w brode, a nie chce tego, dlatego pal licho te ich 80zl :) Odpowiedz Link Zgłoś
peppe Re: UW EKONOMIA I FINANSE=WNE 10.06.05, 10:27 Tak naprawde nie ma znaczenia czy idziecie na ekonomie czy finanse i bankowosc czy nawet informatyke i ekonometrie, poniewaz to rekrtuacja o te same miejsca w sumie z tych 3 kierunkow przyjmuja 180 osob. Ponadto specjalizacji dokonuje sie dopiero po drugim roku. Na I wszyscy maja to samo. Mozesz dostac sie kandydujac na FiB, a potem wybrac Ekonomie (EIE lub EP lub ESP) Odpowiedz Link Zgłoś