marge_85 07.06.05, 23:41 Probuje od rana bo zalezy mi na sprawdzeniu wynikow z matmy a nie moge tego zrobic bo strona nie chce sie wyswetlic za kazdym razem:((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA Re: CZEMU NIE DZIAŁA STRONA cke.edu.pl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 00:38 spróbuj teraz. mnie wcześniej też nie wchodziło. teraz jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: CZEMU NIE DZIAŁA STRONA cke.edu.pl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 07:55 bo za dużo ludzi na nią wchodzi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: CZEMU NIE DZIAŁA STRONA cke.edu.pl? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 08.06.05, 09:41 Hej, jak to jest naprawde z tymi wynikami??? Mozna juz sprawdzać?????? Jesli tak, to jak??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marge_85 Re: CZEMU NIE DZIAŁA STRONA cke.edu.pl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 10:49 No ja nie moge w dalszym ciagu sprawdzic wynikow- dalej nie chce mi sie strona wgrac- a to, z eniby duzo ludzi wchodzi to chyba nie to, bo wczesnije juz nie raz wchodzilam bez problemu po tych maturach, ktore wiecej osob pisalo. Odpowiedz Link Zgłoś
izajz Re: CZEMU NIE DZIAŁA STRONA cke.edu.pl? 08.06.05, 11:01 Bo debile nie chca sie przyznc do błedu...boja sie nas!!!!!!!!!! Poza tym wyniki chyba bedą na stronie Okregowej komisji Edu.??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: CZEMU NIE DZIAŁA STRONA cke.edu.pl? IP: *.magma-net.pl 08.06.05, 11:29 na cke nie ma zadnych wynikow! co wy znow wymyslacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aliceliddell Re: CZEMU NIE DZIAŁA STRONA cke.edu.pl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 11:32 izajz ma racje- coś ukrywają i nie chcą nas wpuścić!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marge_85 Re: CZEMU NIE DZIAŁA STRONA cke.edu.pl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:31 male sprostowanie-chodzi mi o odpowiedzi z wloskiego a nie "wyniki z matmy"- nie wiem czemu to napsialam mialam na jysli co innego a napsialam o matmie (ktorej z reszta nie zdawalam) :P w kazdym razie strona w dalszym ciagu nie chce się wyświetlić:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupi86 Re: CZEMU NIE DZIAŁA STRONA cke.edu.pl? IP: 80.50.49.* 10.06.05, 19:46 wsród maturzystów sa tez hakerzy:> tak mala zaplata i wdziecznosc za matury Odpowiedz Link Zgłoś