Dodaj do ulubionych

CZEMU NIE DZIAŁA STRONA cke.edu.pl?

07.06.05, 23:41
Probuje od rana bo zalezy mi na sprawdzeniu wynikow z matmy a nie moge tego
zrobic bo strona nie chce sie wyswetlic za kazdym razem:(((((
Obserwuj wątek
    • Gość: JA Re: CZEMU NIE DZIAŁA STRONA cke.edu.pl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 00:38
      spróbuj teraz. mnie wcześniej też nie wchodziło. teraz jest ok.
    • Gość: samanta Re: CZEMU NIE DZIAŁA STRONA cke.edu.pl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 07:55
      bo za dużo ludzi na nią wchodzi .
    • Gość: Malutka Re: CZEMU NIE DZIAŁA STRONA cke.edu.pl? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 08.06.05, 09:41
      Hej, jak to jest naprawde z tymi wynikami??? Mozna juz sprawdzać?????? Jesli
      tak, to jak???
      • Gość: marge_85 Re: CZEMU NIE DZIAŁA STRONA cke.edu.pl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 10:49
        No ja nie moge w dalszym ciagu sprawdzic wynikow- dalej nie chce mi sie strona
        wgrac- a to, z eniby duzo ludzi wchodzi to chyba nie to, bo wczesnije juz nie
        raz wchodzilam bez problemu po tych maturach, ktore wiecej osob pisalo.
    • izajz Re: CZEMU NIE DZIAŁA STRONA cke.edu.pl? 08.06.05, 11:01
      Bo debile nie chca sie przyznc do błedu...boja sie nas!!!!!!!!!! Poza tym
      wyniki chyba bedą na stronie Okregowej komisji Edu.???
      • Gość: G. Re: CZEMU NIE DZIAŁA STRONA cke.edu.pl? IP: *.magma-net.pl 08.06.05, 11:29
        na cke nie ma zadnych wynikow! co wy znow wymyslacie?
    • Gość: aliceliddell Re: CZEMU NIE DZIAŁA STRONA cke.edu.pl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 11:32
      izajz ma racje- coś ukrywają i nie chcą nas wpuścić!!! ;)
    • Gość: marge_85 Re: CZEMU NIE DZIAŁA STRONA cke.edu.pl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:31
      male sprostowanie-chodzi mi o odpowiedzi z wloskiego a nie "wyniki z matmy"-
      nie wiem czemu to napsialam mialam na jysli co innego a napsialam o matmie
      (ktorej z reszta nie zdawalam) :P w kazdym razie strona w dalszym ciagu nie
      chce się wyświetlić:((
    • taatus zablokowali 10.06.05, 19:44
    • Gość: jupi86 Re: CZEMU NIE DZIAŁA STRONA cke.edu.pl? IP: 80.50.49.* 10.06.05, 19:46
      wsród maturzystów sa tez hakerzy:> tak mala zaplata i wdziecznosc za matury
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka