aanntteekk 08.06.05, 12:51 Kto z Was złożył już papiery na analitykę medyczną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chicchita Re: ANALITYKA MEDYCZNA W GDAŃSKU 08.06.05, 15:17 ja złoże papiery w piątek, ale na am w Lublinie ( analityka med.) ehh właśnie kończe gromadzić wymagane dokumenty;P Odpowiedz Link Zgłoś
lila-julka Re: ANALITYKA MEDYCZNA W GDAŃSKU 08.06.05, 19:13 na amg na analityke mozna skladac dokumenty od 30.5 do 20.7 Odpowiedz Link Zgłoś
chicchita Re: ANALITYKA MEDYCZNA W GDAŃSKU 09.06.05, 14:42 serio?? bylam dzis na stronie... nic takiego nie znalazlam ale jestes juz kolejna osoba ktora tak pisze... skad to wiesz... moze cos na tej stronie przeoczylam dobrze by bylo do 20 lipca:] ale ehh przeciez test jest 7 lipca wszedzie o tej samej porze i tego samego dnia chyba... to jak oni to zrobia... czy to znaczy ze np bede mogla przeniesc papiery z analityki na am lublin na amg jesli sie nie dostane tam ( w lublinie jest tylko 30 miejsc) razem w moim wynikiem z testu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: ANALITYKA MEDYCZNA W GDAŃSKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 11:31 W Gdańsku nie ma testów na analitykę. Pytałam się osobiście. A papiery można składac do 20 lipca. To jest tutaj napisane: www.amg.gda.pl/uczelnia/dydaktyka/rekrutacja_2005_warunki.html#dzienne (w studiach licencjackich <punkt 2> na wydz. farmaceutycznym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urka01@wp.pl Re: ANALITYKA MEDYCZNA W GDAŃSKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 12:40 hej! ja tez wybieram ie na AMg na analityke. Jak wyniki matur rozsz? ja mam 85 (chemia) i 86 5 (biola) . Odpowiedz Link Zgłoś
aanntteekk Re: ANALITYKA MEDYCZNA W GDAŃSKU 16.07.05, 11:18 Ja 56 i 43, tragedia, ale łudze sie ze próg bedzie podobny jak na innych AM, w Poznaniu był 91 w Katowicach bodajże 96, a gdzies tam indziej 106. Odpowiedz Link Zgłoś