julas89 09.06.05, 18:05 kto wie czy matura wypadla lepiej w 1 czy w 3 LO w Tarnowie??? czekam na odpowiedzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: =] Re: MATURA W TARNOWIE - piszcie IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 09.06.05, 22:05 Podobno lipa i w tym i w tym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: MATURA W TARNOWIE - piszcie IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 10.06.05, 09:27 Ale w którym gorzej?Słyszałam ,że w 3 nie zdało 1/3 osób?! Takie niby dobre liceum ? i tak fatalnie ludzie zdali? Wiecie coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: MATURA W TARNOWIE - piszcie IP: 80.85.231.* 12.06.05, 00:12 Wierzysz we wszystko co Ci powiedzą? Jeśli w III LO nie zdało 1/3 to pomyśl ile byłoby tych osób w innych szkołach... 7/8? Moim znajomym i mi samemu poszło znośnie choć są jednostki które się nieco boją o to czy zdały. PS Jestem z III :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: MATURA W TARNOWIE - piszcie IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 12.06.05, 15:27 Leon a mógłbyś mi napisać jak jest w III LO? Czy warto tam się wybierać po gimnazjum?(tyle sprzecznych informacji na temat tego LO krąży?!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: MATURA W TARNOWIE - piszcie IP: 80.85.231.* 12.06.05, 19:06 Jeśli chodzi o mnie to chciałbym jeszcze trochę pochodzić do 3. Może to przez to że poznałem tam dużo bardzo fajnych ludzi. Niektórzy mówią że w 3 się tylko uczy. Bujda na resorach. Zależy od indywidualnych możliwości ;) Jak wszędzie oczywiście znajdziesz też nauczycieli u których nie trzeba się przykładać :P Ja się praktycznie uczyłem tylko przed sprawdzianami a średnia bardzo bardzo przyzwoita. Jeśli chcesz wybrać szkołę żeby tylko mieć kompletny luz (w głowie też) to pomyśl nad innymi szkołami. Jeśli jednak chcesz coś wiedzieć po liceum to wybieraj 3. Dla mnie fajna atmosfera i spoko ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: MATURA W TARNOWIE - piszcie IP: *.zetosa.com.pl 13.06.05, 09:18 Dzięki za info.Chcę iść do III na biol.-chem.,ale wszyscy mi odradzają(bo b.ciężko podobno?!).Znajomi polecają I LO (podobno" elitarne"? i o wiele lepsze pod każdym względem niż III?!).A ja coś nie bardzo w to wierzę(no,luzu pewnie dużo, ale czy poziom wysoki ??? i nauczyciele tak rewelacyjni?? to już wątpię!). Nie wiem, dlaczego tak wszyscy w tym roku zachwycają się I LO??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: MATURA W TARNOWIE - piszcie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.05, 00:14 Ano byla:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: MATURA W TARNOWIE - piszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 09:57 nikt nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś