billiejean1 14.06.05, 18:49 Dziś ława przysięgłych uznala Michael'a Jackson'a za niewinnego. Jestem bardzo zadowolona z takiego obrotu sprawy !! Michael na pewno wroci na scene wierze w to bardzo Kocham Cię !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :/ kolejny dowod na to jaki jest nasz swiat.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 18:59 pomysl a jesli on naprawde molestował tego chłopca?? jestes za pedofilia?? bez wzgledu na to czy jest sie popularnym czy nie za takie cos powinna byc kara ale stało sie jak to u nas zwykle jest masz kase mozesz wszystko... nawet byc pedofilem... Odpowiedz Link Zgłoś
ratyzbona Re: kolejny dowod na to jaki jest nasz swiat.. 14.06.05, 19:06 Nie jestem fanką Jacksona ale gdyby nie miał milionów to prawdopodobnie jego sprawa nigdy nie trafił by przed sąd. Chodzi o pieniądze. Jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: kolejny dowod na to jaki jest nasz swiat.. 14.06.05, 19:06 A może gdybyś trochę więcej się interesował,to wiedziałbyś,że pierwszy pozew przeciwko Michaelowi to była czysta prowokacja matki chłopca,którego rzekomo molestował,zwykła próba wymuszenia olbrzymich pieniędzy(suma liczona w milionach dolarów)i zastraszanie własnego dziecka,które Michaela widziało raz w życiu.Gdy pokrzywdzona mamusia nagłośniła sprawę,nagle kilka innych matek wniosło pozew w tej samej sprawie-po prostu liczyły na to,że wynajmą dobrego adwokata,a pieniądze i tak zwrócą im się z nawiązką... Wszystkie przegrały.I nie interesuje mnie czy Jackson ostatecznie przekupił sąd,owe matki czy adwokatów,a może wszystkich razem.Mnie na przykład interesuje tylko jego muzyka-bo niezaprzeczalnie jest najlepszym wokalistą w historii.A w głowach wszystkim się przewraca... Odpowiedz Link Zgłoś
drobiazg_lesny Re: kolejny dowod na to jaki jest nasz swiat.. 14.06.05, 19:17 matkojedyna. ja się nie wypowiem.. Odpowiedz Link Zgłoś