Dodaj do ulubionych

ŻYCIORYS NA AE.................

16.06.05, 14:50
Mam mały problem jeżeli ktoś sie wybiera na Akademie Ekonomiczną np. w
Poznaniu,wie że w formularzu znajduje się życiorys i mam problem jak go
napisać:// Bo już słyszałam dużo wersji,może już ktoś go napisał i wie. Proszę
o pomoc!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: wojciech Re: ŻYCIORYS NA AE................. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.06.05, 14:56
      Właśnie mam ten sam problem, może ma ktoś jakiś przykładowy życiorys. Mój e-mail : wojciech0404@o2.pl
      • Gość: mija_n Re: ŻYCIORYS NA AE................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 17:13
        No bo czas nagli,więc byłabym wdzięczna za odpowiedź !!!!!!!!!!
    • Gość: słonko Re: ŻYCIORYS NA AE................. IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:48
      www.twojakariera.pl/dokumenty/zyciorys.php
      www.praca.gov.pl/index.php?page=abc&status=101
      sciaga.szkola.net/?tree=4&id=15
      moze to pomoze :)
      • Gość: ZDEGUstowana Re: ŻYCIORYS NA AE................. IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.06.05, 22:36
        Czy wy pytający sie o zyciorys naprawdę chcecie studiować??? A nie umiecie
        napisać życiorysu??? To robiło się w gimnazjum. Nie panikujcie!
        • Gość: mija_n Re: ŻYCIORYS NA AE................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:48
          no ja wiem,że to robiło ie w gimnazjum,ale nie wiem czy napisać na takiej
          podstawie czy juz to pozmieniać...bo jest naprawde duużoo wersji. Jakie
          zamieścić tam informacje? O rodzinie?? o zainteresowaniach? moze jakies kursy??
          • Gość: lalalalalal Re: ŻYCIORYS NA AE................. IP: *.PN.NL 17.06.05, 20:23
            hm... ma ono byc wg ustalonego wzoru? wzorow jest maaaaaaaasaaaaaa.. czy AE ma
            jakis swoj wlasny? wg mnie na to wyglada.. ale skad go wziasc???

"podanie i curriculum vitae (cv) wypełnione według ustalonego wzoru, "
            • Gość: karolinka-b Re: ŻYCIORYS NA AE................. IP: *.debnet.pl 18.06.05, 11:04
              no właśnie dobre pytanko:-)
    • Gość: mija_n Re: ŻYCIORYS NA AE................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 19:05
      Ale tam jest napisane na środku życiorys i 3/4 kartki A4 przeznaczone na to,ale
      tam są linie jak w zeszycie.
      • ala1986 Re: ŻYCIORYS NA AE................. 03.07.05, 10:32
        Mam ten sam problem. Oni chcą CV czy opowiadania, takiego jak się kiedyś
        pisało? Jak ktoś wie to bardzo proszę o informację.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka