wysoka9 26.06.05, 20:24 tzn. ze nie będą wywieszone listy tylko rozdawane swiadectwa i jesli nie bede chciała komus pokazac swiadectwa to nikt sie nie dowie jakie miałam wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaja86 Re: tzn, że.. 26.06.05, 20:26 tak, nikt się nie dowie, z tym, ze my mamy rozdanie na auli z dyrektorem i wtedy trudno będzie ukryć swoje wyniki, ale jak nie powiesz nikomu to nikt sie nie dowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wysoka9 Re: tzn, że.. 26.06.05, 20:27 to ja w akim razie nie przyjdę na rozdanie swiadectw tylko dopiero na nasteny dzien Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: tzn, że.. 26.06.05, 20:30 hehe, to tez jest sposób, ale nie przejmuj się nie tylko Ty chcesz ukryć swoje wyniki, wszystkie osoby z którymi rozmawiam chcą to zrobić. Zresztą pewnie w czasie tego rozdania każdy będzie się zajmował głównie swoimi a nie czymiś. Mnie np tylko moje interesują :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molk Re: tzn, że.. IP: *.crowley.pl 27.06.05, 08:34 Ludzie, ale macie problemy. Co sie stanie jak ktos zobaczy wasze wyniki? Mi to wisi, moga moje swiadectwo wywiesic na drzwiach szkoly, nawet gdybym nie zdal. To tylko matura, wyluzujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
paninocy Re: tzn, że.. 26.06.05, 23:03 hehe no mnie moje też jedynie obchodzą :) Dlatego, gdy dostanę świadectwo od razu pakuje je w teczkę i dopiero pod szkołą podglądnę... :) ech...no zobaczymy jak będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: tzn, że.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 08:47 A u nas powiedzieli,że wywieszą listy jutro,bo rozdanie dopiero 30. Odpowiedz Link Zgłoś