mateuszm13 27.06.05, 13:11 dostal ktos wogule wyniki z informatyki napisane na swiadectwie?? bo u mnie nic nie pisze, a telefon cke jest non stop zajety :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tom Re: INFORMATYKA - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 13:17 Ja również nie miałem informatyki na świadectwie, ale babka z mojej szkoły zdołała się dodzwonić do OKE i okazuje się, że mają jakiś błąd w systemie komputerowym i nikt nie ma wyniku z infy na świadectwie. Poprawione świadectwo ma jutro przywieźć do szkoły kurier. BTW mój wynik z infy to 44% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayertienna Re: INFORMATYKA - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 13:20 to ciekawe, bo u mnie (OKE Gdansk) były wyniki z infy wpisywane, ja jej nie zdawalam, ale widzialam swiadectwo kolegi z klasy i mial podany wynik z informatyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kariz Re: INFORMATYKA - wyniki IP: *.telsten.com / 195.205.6.* 27.06.05, 13:23 ja mialem wszystko dobrze wypisane...a moj wynik to 49%...jakims cudem:) gratz wszystkim co zdali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: INFORMATYKA - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 13:27 Ten błąd z informatyką był chyba tylko w OKE Kraków Odpowiedz Link Zgłoś