Dodaj do ulubionych

INFORMATYKA - wyniki

27.06.05, 13:11
dostal ktos wogule wyniki z informatyki napisane na swiadectwie?? bo u mnie nic nie pisze, a telefon cke jest non stop zajety :/
Obserwuj wątek
    • Gość: Tom Re: INFORMATYKA - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 13:17
      Ja również nie miałem informatyki na świadectwie, ale babka z mojej szkoły zdołała się dodzwonić do OKE i okazuje się, że mają jakiś błąd w systemie komputerowym i nikt nie ma wyniku z infy na świadectwie. Poprawione świadectwo ma jutro przywieźć do szkoły kurier. BTW mój wynik z infy to 44%
      • Gość: Ayertienna Re: INFORMATYKA - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 13:20
        to ciekawe, bo u mnie (OKE Gdansk) były wyniki z infy wpisywane, ja jej nie
        zdawalam, ale widzialam swiadectwo kolegi z klasy i mial podany wynik z informatyki
        • Gość: kariz Re: INFORMATYKA - wyniki IP: *.telsten.com / 195.205.6.* 27.06.05, 13:23
          ja mialem wszystko dobrze wypisane...a moj wynik to 49%...jakims cudem:)

gratz wszystkim co zdali
          • Gość: Tom Re: INFORMATYKA - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 13:27
            Ten błąd z informatyką był chyba tylko w OKE Kraków

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka