Dodaj do ulubionych

Rejestracja internetowa - Wroclaw

27.06.05, 16:30
Co nalezy wpisac w kwestionariuszy w posycji skala ocen : 2-5, 1-6 czy
inna ??
Obserwuj wątek
    • Gość: mz Re: Rejestracja internetowa - Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 16:41
      To skala ocen na świadectwie szkolnym.

Ja dałem 2-5 bo najniższą ocene miałem 3 a najwyższą 5:)
      • n_nicky Re: Rejestracja internetowa - Wroclaw 27.06.05, 16:49
        > Ja dałem 2-5 bo najniższą ocene miałem 3 a najwyższą 5:)
        bzdura,to ogólna skala ocen,więc wpisujesz 1-6.

A ktoś może wie czy przy podawaniu wyników matury zaznacza się w okienku
        skala/oceny liczbę procentów(np.89%,więc zaznacza się 89) czy
        punktów(np.89%odpowiada tylu i tylu punktom i wpisuję liczbę punktów)?Mam
        nadzieję,że wiecie o co mi chodzi;)
        • klina86 Re: Rejestracja internetowa - Wroclaw 27.06.05, 17:10
          ja w koncu napisałam ze skala jest inna, bo -6, 2-5 dotyczy straej matury, a my
          na nowej maturze mamy skale procentowa i nie ma zadnego przelicznika na punkty!
          Ja wpisałam poprostu tyle ile dostałm, bez zaznaczania ze sa to procenty
        • klina86 Re: Rejestracja internetowa - Wroclaw 27.06.05, 17:12
          do N-Nicky tak srednio kumam o co Ci chodziło! W tabelce trzeba podac ocene/
          punkty.... wiec napisałam licbe punktow poprostu! Ta rejestrcja dotyczy take
          straej matury stad te oceny zamiast punktow...
          • Gość: Triss Re: Rejestracja internetowa - Wroclaw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.05, 19:01
            Hm... z ta skala ocen to chyba nie chodzi o procenty, tylko poprostu jaka
            najnizsza i jaka najwyzsza mozecie dostac ocene na swiadectwie. Niezaleznie od
            tego czy ja macie czy nie :) Wiec chyba 1-6, bo chyba nie zlikwidowali Wam pal
            i szostek. Jak nie to mnie poprawcie :) Pozdro ;)
            • Gość: selphie Re: Rejestracja internetowa - Wroclaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 19:08
              ja zaznaczyłam że skala jest inna bo tak mi sie wydaje prawidlowo. bo w koncu
              wyniki mamy jednak w procentach...
              • Gość: Triss Re: Rejestracja internetowa - Wroclaw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.05, 19:19
                Skala ocen jest zawsze podawana na swiadectwie, na ostatniej stronie na dole.
                Moze dla pewnosci poczekajcie na swiadectwa, albo zadzwoncie do dziekanatu.
                Przemile panie napewno pomoga :)
            • Gość: kz Re: Rejestracja internetowa - Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 19:26
              Nie, nie.. To chodzi o świadectwo dojrzałości, czyli o to maturalne. I na nim mamy skalę ocen 'inną'.
              • Gość: zainteresowana Re: Rejestracja internetowa - Wroclaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 19:40
                spokojnie. wyslalam im email'a z zapytaniami i zobaczymy co odpisza :) jak sie
                cos wyjasni to dam znac :) pozdrawiam
              • Gość: ewka Re: Rejestracja internetowa - Wroclaw IP: 82.160.102.* 27.06.05, 19:44
                >>A ktoś może wie czy przy podawaniu wyników matury zaznacza się w okienku
                skala/oceny liczbę procentów(np.89%,więc zaznacza się 89) czy
                punktów(np.89%odpowiada tylu i tylu punktom i wpisuję liczbę punktów)?Mam
                nadzieję,że wiecie o co mi chodzi;)

Ja rozumiem o co ci chodzi i tez nie wiem czy mamy to sobie sami przeliczać na
                punkty czy podawać w procentach. Raczej to drugie bo tam jest wszędzie skala
                0-100 a inaczej to byłoby spore utrudnieni, poza tym chyba mamy pisać to co na
                świadectwie ale to nie na pewno . jak ktos to lepiej rozumie niech napisze a jak
                nie to trzeba będzi zadzwonić :/
                • Gość: Tycia Re: Rejestracja internetowa - Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:53
                  Ja dzwoniła, poni owszem miła - stwierdziła, że to akurat nie ma większego
                  znaczenia - wcześniej ( albo później - nie pamiętam ) musisz zaznaczyć, że
                  zdawałaś nowa maturę i to daje im już do myślenia, że możliwe iz na świadectwie
                  masz procenty ;)
                  • Gość: 18axis Re: Rejestracja internetowa - Wroclaw IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.06.05, 22:59
                    Jesteście beznadziejni. Przecież to jasne jak słońce, że podajecie procenty.
                    Ludzie, wy z waszym rozumieniem na uniwerek????????????????????
                    • n_nicky Re: Rejestracja internetowa - Wroclaw 27.06.05, 23:01
                      A ty gdzie się wybierasz?

Gość portalu: 18axis napisał(a):

> Jesteście beznadziejni. Przecież to jasne jak słońce, że podajecie procenty.
                      > Ludzie, wy z waszym rozumieniem na uniwerek????????????????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka