Dodaj do ulubionych

EUROPEISTYKA UJ

27.06.05, 17:11
Jeżeli wybieracie się na ten kierunek to wpiszcie tu swoje wyniki. Mnie
poszło fatalnie, wstydze się nawet przyznać ile procent dostałam :( Myśle już
nad poprawką tej matury, ale najpierw chciałam się upewnić jak wam poszło...
Obserwuj wątek
    • vilijonkka Re: EUROPEISTYKA UJ 27.06.05, 17:27
      nie licz na wsparcie, tu Cię zaszczują wynikami z kosmosu
      • Gość: Monia Re: EUROPEISTYKA UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 17:53
        Ja bardzom cgcialabym dostac sie na europpeistyke ale nie wiem czy moje wyniki
        wystarcza....mam nadzieje,ze egzamin pojdzie mi lepiej i jakos nadrobie nim
        straty a moje wyniki z matury to pols. pods. 66% ang. podst. 74 a rozsz.65 i
        geogr. pods.76 rozsz. 53 a jak wasze???
        • Gość: magda Re: EUROPEISTYKA UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:21
          a czy ktos sie nie orientuje, czy te wszystkie dokumenty można zanieść
          osobiście czy trzeba listem poleconym (bo tak wynika w tego co tam pisze przy
          rejestracji)
          • Gość: mija Re: EUROPEISTYKA UJ IP: *.76.classcom.pl 27.06.05, 18:24
            mozna zaniesc (to nawet lepiej - masz pewnosc ze dotarly w ich rece)
            • Gość: magda Re: EUROPEISTYKA UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:26
              to dobrze :) bo z pocztą to nigdy nic nie wiadomo ... :)
    • Gość: XYZ Re: EUROPEISTYKA UJ IP: *.netcontrol.pl 27.06.05, 18:30
      wlasnie probowalam sie zarejestrowac na te studia i przy okazji troche sie
      zdziwilam. Jak zdawalam mature z wosu i historii to bedzie liczony tylko jeden
      z tych przedmiotow a nie obydwa???
      • Gość: magda Re: EUROPEISTYKA UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:33
        no tak jest.
        • Gość: XYZ Re: EUROPEISTYKA UJ IP: *.netcontrol.pl 27.06.05, 18:57
          a jeszcze jedno mam pytanko: dlaczego przy koncu rejestracji bylo napisane, ze
          mam zdawac test z historii od XVI wieku i z wiedzy o spoleczenstwie? Przeciez
          to zdaja starzy maturzysci, a ja zaznaczylam ze zdawalam nowa mature. Wie ktos
          o co tu chodzi? :>
          • Gość: magda Re: EUROPEISTYKA UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:58
            też mnie to zaniepokoiło ... bo miał byc test ze współczesnych ... Nie wiem o
            co tu chodzi, ale nie podoba mi sie to, bo jest subtelna różnica pomiędzy
            testem ze współczesnej historii, a historią od XVI wieku ...
            • Gość: summer18 Re: EUROPEISTYKA UJ IP: *.netcontrol.pl 28.06.05, 01:18
              jutro moj kumpel bedzie tam dzwonil- tez sie niezle wkurzyl jak to zobaczyl-
              przeciez jakby zrobili takie jaja to tylko starzy maturzysci sie dostana, bo to
              ich temat :/
              • Gość: summer18 Re: EUROPEISTYKA UJ IP: *.netcontrol.pl 28.06.05, 19:13
                jak się to wydrukuje to wszystko jest w porządku
    • szanti_m Re: EUROPEISTYKA UJ 27.06.05, 18:56
      masakra ...
      • Gość: poinformowana Re: EUROPEISTYKA UJ IP: *.autocom.pl 28.06.05, 22:27
        tam był błąd tzn. wczoraj i przedwczoraj nie zmienili jeszcze arkusza (był dla
        starych maturzystów) nie chce was straszyc ale pani powiedziała że jak ktos to
        zaakceptował to teraz bedzie musiał to pisac...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka