Dodaj do ulubionych

TO SKANDAL

27.06.05, 23:56
wszyscy wypisują że się nie dostaną a mają po 80-90 procent z podst. i
rozszerz. to przecież żałosne, już panika mineła bo jeszcze miesiąc temu
czytalem na tym foru przerażone posty, iż 50 procent maturzystów nie zdało.
To żałosne :( Wstydzcie sie. Cieszcie się z tego co macie

Ja

Ustne
POL 100%
ANG 55%
Pisemne
POL PP 77%
POL PR 45%
ANG PP 76%
WOS PP 72%
WOS PR 80%

I co już wiem, że na studia się dostałem ponieważ dziś zakończyła się u mnie
rekrutacja - i nie panikowałem. Wstyd mi za was - naprawde. Wystarczy się
przecież postarać. Pamiętajcie, że na studia nie chodza tylko orły ale też
średni uczniowie. POZDRO DLA NORMALNYCH
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: TO SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 00:03
      Chyba na prywatne lub zaoczne...
      • Gość: paperino Re: TO SKANDAL IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 28.06.05, 13:59
        Piszcie co o tym myslicie przegladalem przed chwila srednie wyniki polski to 55
        procent cos nie pokrywa sie z tym co tu pisze ang 75 a wos 55 geniusze
    • Gość: karolcia Re: TO SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 00:04
      masz racje. 'normalni ludzie' tez rozpoczynaja studia. :) ja mam jeszcze cala
      rekrutacje przed soba. ale szczerze mowiac to chcialabym miec ją juz za soba...
      ps - a mozna spytac gdzie bedziesz studiowac? :) pozdrawiam serdecznie, Ciebie
      i wszystkich innych ...normalnych, pa
      • paperino Re: TO SKANDAL 28.06.05, 00:09
        Nie, nie na prywatne dostalem sie na teologie i bardzo chcialem sie tam dostac,
        wybaczcie ale caly zcas wyobrazam sobie smieszne dziewczynki o blond wlosach,
        ktore siedza przed swoim swiadectwem gdzie sa same oceny powyzej 80 procent i
        rozpaczaja nad swoim losem, ludzie opanujcie sie bo to jest smieszne!!!
        • arturrysiek Re: TO SKANDAL 28.06.05, 00:37
          z całym szacunkiem ale co ma do tego kolor włosów,?, bez komentarza
          • Gość: grooby ziom Re: TO SKANDAL IP: *.244.157.105.ip4.tnp.pl 28.06.05, 00:46
            w 100% popieram autora tego tematu!!!! masz u mnie duuzego plusa :D

mnie tez to cholernie drazni jak wszyscy pisza "o jej mam tylko 99 % co to
            bedzie..." doslownie szlak mnie trafia... przed wynikami wszyscy jęczeli ze nie
            zdadza bla bla bla... co sie okazuje wlasnie ci co najwiecej jeczeli i plakali
            na forum gazeta.pl zdali i to z wynikami srednio80% z kazdej czesci. Jestescie
            poprostu ŻENUJĄCY i ŻAŁOŚNI brak mi slow... pozdro dla autora tematu
    • Gość: infomratyka MATURA Z !!!!!!!!!! INFORMATYKI !!!!!!! TO SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 01:20
      infrmatyka to byla porazka, nie dosc ze to olimpiada informatyczna w 2 godziny
      do napisania to jeszcze balagan ze swiadectwami - nnie mam wynikow infy na
      swiadectiwe jutro maja przyslac z oke krakow poprawione wyniki :/

inni tez maja takie problemy z matura z informatyki??????????
      • Gość: Paperino Re: MATURA Z !!!!!!!!!! INFORMATYKI !!!!!!! TO SK IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 28.06.05, 12:19
        Wygląda na to, że 80 procent uczniów zdało średnio wszystko na 75-85 procent, a
        gdzie pzoostali. Gdzie przeciętniacy po50-60%??? OPNUJCIE SIE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Wersja mobilna