ola099 28.06.05, 10:47 jak myślicie jaki będzie próg przyjęcia, tzn. ile będzie trzeba mieć punktów rekrutacyjnych, aby się dotać? jak oceniacie swoje szanse? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paula.cw Re: AM wroc, jak myślicie? IP: *.euronet.net.pl 28.06.05, 14:19 dwa lata temu wystarczylo 60 na 120 pkt czyli 50% czyli trzeba miec teraz 165 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tgdd Re: AM wroc, jak myślicie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.05, 17:17 tacy ludzie jak ty mnie po prostu rozsmieszaja! tych matr nie mozna porownywac z poprzednimi testami na medyczna, ale jesli to cie tak dowartosciowuje to zycze powodzenia. tak w ogole to pociesze cie ze we wroclawiu w tamtym roku byl najwyzszy po krakowie prog : przyjmowali od 82 pkt wiec jak juz tak lubisz przeliczac to z matur musisz miec jakies 70%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola099 Re: AM wroc, jak myślicie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.05, 22:50 ja myślę,że w tym roku progi wszędzie będom niższe....fizyka wszystkim pozaniżała wyniki, myślę że ludzie z wynikami w okolicach 210 pkt mogom realnie myślieć o tych studiach Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: AM wroc, jak myślicie? 28.06.05, 22:56 nie zapominaj jednak o tym,ze na AM zdają też ludzie z nową maturą i mają jednakowe szanse na to by się dostać,a jesli okaże sie że lepiej napiszą test niż Wy maturę,wtedy,żegnaj akademio,warto było o tobie marzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfdg Re: AM wroc, jak myślicie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.05, 23:18 a mi sie wydaje ze starzy maturzysci beda mieli zadania jeszcze trudniejsze od naszych gdyz akademia medyczna stawia zazwyczaj na swiza krew o wiekszym potencjale umyslowym nizli na wyuczonych, wycwiczonych studentow z chemii ktorzy przez caly rok podciagali sie z fizyki... wiem, to byl ostry pojazd :P Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwaczka2 Re: AM wroc, jak myślicie? 29.06.05, 22:49 tak dla waszej informacji starzy maturzyści beda miec ten sam poziom bo arkusze też beda z CKE. Jedyny ich minus to to żę pierwszego dnia piszą 8 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assamita Re: AM wroc, jak myślicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 07:56 Dlaczego niby az 8h??!! Przeciez rozszerzony arkusz trwal 2h?? Podobno starych maturzystow jest 400 na am wroclaw, wiec jak im pojdzie lepiej to rzeczywiscie moga zajac 220 miejsc :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rev Re: AM wroc, jak myślicie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.05, 10:10 no oczywiscie, wystarczy ze beda mieli prostrza fizyke i od razu kazdy z nich bedzie mial te 10 pkt wiecej od nas ... a tyle wystarczy:} Odpowiedz Link Zgłoś