Dodaj do ulubionych

AM wroc, jak myślicie?

28.06.05, 10:47
jak myślicie jaki będzie próg przyjęcia, tzn. ile będzie trzeba mieć punktów
rekrutacyjnych, aby się dotać? jak oceniacie swoje szanse?
Obserwuj wątek
    • Gość: paula.cw Re: AM wroc, jak myślicie? IP: *.euronet.net.pl 28.06.05, 14:19
      dwa lata temu wystarczylo 60 na 120 pkt czyli 50% czyli trzeba miec teraz 165 pkt
      • Gość: tgdd Re: AM wroc, jak myślicie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.05, 17:17
        tacy ludzie jak ty mnie po prostu rozsmieszaja! tych matr nie mozna porownywac
        z poprzednimi testami na medyczna, ale jesli to cie tak dowartosciowuje to
        zycze powodzenia. tak w ogole to pociesze cie ze we wroclawiu w tamtym roku byl
        najwyzszy po krakowie prog : przyjmowali od 82 pkt wiec jak juz tak lubisz
        przeliczac to z matur musisz miec jakies 70%.
        • Gość: ola099 Re: AM wroc, jak myślicie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.05, 22:50
          ja myślę,że w tym roku progi wszędzie będom niższe....fizyka wszystkim
          pozaniżała wyniki, myślę że ludzie z wynikami w okolicach 210 pkt mogom realnie
          myślieć o tych studiach
          • bad_habit Re: AM wroc, jak myślicie? 28.06.05, 22:56
            nie zapominaj jednak o tym,ze na AM zdają też ludzie z nową maturą i mają jednakowe szanse na to by się dostać,a jesli okaże sie że lepiej napiszą test niż Wy maturę,wtedy,żegnaj akademio,warto było o tobie marzyć...
            • Gość: sfdg Re: AM wroc, jak myślicie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.05, 23:18
              a mi sie wydaje ze starzy maturzysci beda mieli zadania jeszcze trudniejsze od
              naszych gdyz akademia medyczna stawia zazwyczaj na swiza krew o wiekszym
              potencjale umyslowym nizli na wyuczonych, wycwiczonych studentow z chemii
              ktorzy przez caly rok podciagali sie z fizyki...

wiem, to byl ostry pojazd :P
              • poszukiwaczka2 Re: AM wroc, jak myślicie? 29.06.05, 22:49
                tak dla waszej informacji starzy maturzyści beda miec ten sam poziom bo arkusze
                też beda z CKE. Jedyny ich minus to to żę pierwszego dnia piszą 8 godzin
                • Gość: assamita Re: AM wroc, jak myślicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 07:56
                  Dlaczego niby az 8h??!! Przeciez rozszerzony arkusz trwal 2h?? Podobno starych
                  maturzystow jest 400 na am wroclaw, wiec jak im pojdzie lepiej to rzeczywiscie
                  moga zajac 220 miejsc :/
                  • Gość: rev Re: AM wroc, jak myślicie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.05, 10:10
                    no oczywiscie, wystarczy ze beda mieli prostrza fizyke i od razu kazdy z nich
                    bedzie mial te 10 pkt wiecej od nas ... a tyle wystarczy:}
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka