olencja86 28.06.05, 17:52 Kandydaci wpisujcie wyniki z angielskiego (bo polski się chyba nie liczy? Czy licz?Moze w razie czego polski też wpisujcie :P angielski: PP-92% PR-79% polski: PP-69% PR-58% Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oli Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.aster.pl 28.06.05, 18:39 no co jest? nikt nie idzie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juju Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:36 wloski pp 94% pr 81% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loreczka Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:53 o ile o Wawe Ci chodzi (a nie wroclaw np;)) to polskiego nie biora pod uwage. angielski 94 i 83 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:15 ja z polskiegoo PP 86 PR 40 ( hahaha brawo OKE krakow ) niemiecki 100 94 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:38 oli wolalabym lingwistyke ale czuje ze sa nikle szanse wiec bede probowac rowniez na italianistyke moze na ktorys kiesrunek sie uda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.aster.pl 29.06.05, 10:25 ciszyłabym się, gdybyś się na lingwistykę dostała. Bo u mnie italianistyka to nie "ratunkowy" kierunek, tylko ja naprawdę tam od kilku lat chcę iść :( Ale sądząc po waszych wynikach się nie dostanę ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 10:28 ale matura to tylko 50% wiec jeszcze mamy szanse ;) chociaz szczerze mowiac ten test predyspozycji jakos do mnie nie przemawia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.aster.pl 29.06.05, 12:47 do mnie też nie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isola Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 00:07 matura to tylko 1/3, test jest wazniejszy, wiec nie przejmujcie sie matura :) testem tez nie, bo do niego nawet nie da sie uczyc :P idzie sie i sie zdaje - wszyscy sie dostaniemy eheh :) a tak powaznie to ja po prostu pragne tam studiowac ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.aster.pl 30.06.05, 10:24 A myślisz że ja nie! To nie jest mój awaryjny kierunek, tylko taki na którym bardzo mi zależy :( A wyników wcale takich rewelacyjnych nie mam. jak tu wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hard life Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:40 ja mam 96 i 84, fajnie byłoby się tam dostać, ale tylko 45 miejsc... może ktos mi powiedzieć czy są gdzieś odpowiedzi do tego testu na stronie italienistyki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hard life Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:05 odpowie mi ktos....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isola Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 16:22 italiAnistyki... :) nie ma nigdzie odpowiedzi hehe nie dośc że dali nam jeden test to jeszcze bez klucza... pewnie na tym 13 lipca dadza w ogóle coś zupełnie innego :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isola Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 16:24 skoro chcesz tak bardzo jak ja to na pewno się dostaniemy :) a ci, dla których to jest awaryjny kierunek niech sie lepiej postaraja dostac na te nieawaryjne coby nam marzen nie odbierac ;) :p eheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isola Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 16:26 a ja mam jeszcze takie pytanko, biora pod uwage punkty z jezyka z poziomu rozszerzonego, tzn że tylko i wylacznie rozszerzony czy sumują podst. i rozsz.? bo ja już sie pogubilam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.05, 01:15 hej:) biorą pod uwagę i podstawę-przelicznik 0.5, i rozszerzenie-przelicznik 1.5 ja też będę próbować:) wyniki z matury z angola p-100% i roz-98% zdajecie na italianistykę gdzieś jeszcze oprócz UW? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś