Dodaj do ulubionych

FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW

28.06.05, 17:52
Kandydaci wpisujcie wyniki z angielskiego (bo polski się chyba nie liczy? Czy
licz?Moze w razie czego polski też wpisujcie :P

angielski:
PP-92% PR-79%
polski:
PP-69% PR-58%
Obserwuj wątek
    • Gość: oli Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.aster.pl 28.06.05, 18:39
      no co jest? nikt nie idzie? :P
      • Gość: juju Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:36
        wloski

pp 94% pr 81%
        • Gość: loreczka Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:53
          o ile o Wawe Ci chodzi (a nie wroclaw np;)) to polskiego nie biora pod uwage. angielski 94 i 83
    • Gość: marcia Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:15
      ja z polskiegoo PP 86 PR 40 ( hahaha brawo OKE krakow )
      niemiecki 100 94
    • Gość: marcia Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:38
      oli wolalabym lingwistyke ale czuje ze sa nikle szanse wiec bede probowac
      rowniez na italianistyke moze na ktorys kiesrunek sie uda ;)
      • Gość: oli Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.aster.pl 29.06.05, 10:25
        ciszyłabym się, gdybyś się na lingwistykę dostała. Bo u mnie italianistyka to
        nie "ratunkowy" kierunek, tylko ja naprawdę tam od kilku lat chcę iść :( Ale
        sądząc po waszych wynikach się nie dostanę ;(
        • Gość: marcia Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 10:28
          ale matura to tylko 50% wiec jeszcze mamy szanse ;) chociaz szczerze mowiac ten
          test predyspozycji jakos do mnie nie przemawia ...
          • Gość: oli Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.aster.pl 29.06.05, 12:47
            do mnie też nie :/
          • Gość: Isola Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 00:07
            matura to tylko 1/3, test jest wazniejszy, wiec nie przejmujcie sie matura :)
            testem tez nie, bo do niego nawet nie da sie uczyc :P idzie sie i sie zdaje -
            wszyscy sie dostaniemy eheh :) a tak powaznie to ja po prostu pragne tam
            studiowac ehhh
            • Gość: kasia Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.aster.pl 30.06.05, 10:24
              A myślisz że ja nie! To nie jest mój awaryjny kierunek, tylko taki na którym
              bardzo mi zależy :( A wyników wcale takich rewelacyjnych nie mam. jak tu wszyscy.
              • Gość: hard life Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:40
                ja mam 96 i 84, fajnie byłoby się tam dostać, ale tylko 45 miejsc...
                może ktos mi powiedzieć czy są gdzieś odpowiedzi do tego testu na stronie italienistyki?
                • Gość: hard life Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:05
                  odpowie mi ktos.......
                • Gość: Isola Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 16:22
                  italiAnistyki... :) nie ma nigdzie odpowiedzi hehe nie dośc że dali nam jeden
                  test to jeszcze bez klucza... pewnie na tym 13 lipca dadza w ogóle coś zupełnie
                  innego :/
              • Gość: Isola Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 16:24
                skoro chcesz tak bardzo jak ja to na pewno się dostaniemy :) a ci, dla których
                to jest awaryjny kierunek niech sie lepiej postaraja dostac na te nieawaryjne
                coby nam marzen nie odbierac ;) :p eheh
    • Gość: Isola Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 16:26
      a ja mam jeszcze takie pytanko, biora pod uwage punkty z jezyka z poziomu
      rozszerzonego, tzn że tylko i wylacznie rozszerzony czy sumują podst. i rozsz.?
      bo ja już sie pogubilam :P
      • Gość: ola Re: FILOLOGIA WŁOSKA (ITALIANISTYKA) na UW IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.05, 01:15
        hej:)
        biorą pod uwagę i podstawę-przelicznik 0.5, i rozszerzenie-przelicznik 1.5
        ja też będę próbować:)
        wyniki z matury z angola p-100% i roz-98%
        zdajecie na italianistykę gdzieś jeszcze oprócz UW?
        pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka