Dodaj do ulubionych

a jak nie mam drugiego odpisu to co?

29.06.05, 14:30
kurcze wszedzie chcą oryginał swiadectwa albo odpis a mi zabraklo jednego i
co teraz?
Obserwuj wątek
    • pina-colada Re: a jak nie mam drugiego odpisu to co? 29.06.05, 14:44
      Idź do notariusza i poproś o odpis.
      • bombel186 odpis 29.06.05, 14:47
        zadzwoń na uczelnie czy będą honorować notarialną kopię bo nie każda uczelnia
        takie przyjmuje. U notariusza za odpis płacisz ok. 7,30 zł
        • Gość: rafii Re: odpis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:50
          ja uważam że mozesz swiadectwo skserowac i poswiadczyc z oryginalem u czlonka
          komisjii rekrutacyjnej. Nic sie stanie. Przeciez i tak trzeba bedzie doniesc
          swiadectwo dojrzalosci o mocy oryginalu w chwili dostania sie.

Pozdrawiam
          • Gość: peper6 Re: odpis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 08:48
            Taaa? A jak znaleźć takiego członka?
        • Gość: peper6 Re: odpis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 08:49
          No własnie juz mi powiedzieli, że nie:(
    • Gość: lublinianka2 Re: a jak nie mam drugiego odpisu to co? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 29.06.05, 14:51
      No właśnie co ,bo ja też nie wiem
      • Gość: jezu Re: a jak nie mam drugiego odpisu to co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 15:00
        k.. patrz na watki poboczne
        • Gość: lublinianka2 Re: a jak nie mam drugiego odpisu to co? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 29.06.05, 15:03
          Nie bulwersuje się,bo jak to wpisywałam to nie wiedziałam ,ze ktoś odpisał!
          Akurat rozmawialam przez telefon!K....nie można!Po co tyle agresji odrazu!
          • Gość: Elka odpis notarialny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:59
            Nie wszystkie uczelnie przyjmują odpis notarliany!! ja wczoraj własnie zrobiłam,
            poszłam na uczelnie i pani w sekretariacie mi papierów nie przyjęła, bo musi byc
            originał świdectwa lub odpis wydany przez oke. Paranoja. Chciałam składac na 3
            kierunki, a teraz zostaje mi tylko złozyc na 2, nie mam wyjscia.
            • Gość: peper6 Re: odpis notarialny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:39
              kurcze skandal! chce skladac na ae w Poznaniu na dwa kierunki, ale chce tez
              spróbować w Bydgoszczy. Na Ae zaniósłbym oryginał i notarialny odpis a do B.
              odpis OKe. Ale na AE sztywniaki sie tym nie chcą zadowoalic, choc oryginal
              będzie w tym samym dziekanacie w innej teczce. K.. i co teraz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka