peper6 29.06.05, 14:30 kurcze wszedzie chcą oryginał swiadectwa albo odpis a mi zabraklo jednego i co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pina-colada Re: a jak nie mam drugiego odpisu to co? 29.06.05, 14:44 Idź do notariusza i poproś o odpis. Odpowiedz Link Zgłoś
bombel186 odpis 29.06.05, 14:47 zadzwoń na uczelnie czy będą honorować notarialną kopię bo nie każda uczelnia takie przyjmuje. U notariusza za odpis płacisz ok. 7,30 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafii Re: odpis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:50 ja uważam że mozesz swiadectwo skserowac i poswiadczyc z oryginalem u czlonka komisjii rekrutacyjnej. Nic sie stanie. Przeciez i tak trzeba bedzie doniesc swiadectwo dojrzalosci o mocy oryginalu w chwili dostania sie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peper6 Re: odpis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 08:48 Taaa? A jak znaleźć takiego członka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peper6 Re: odpis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 08:49 No własnie juz mi powiedzieli, że nie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinianka2 Re: a jak nie mam drugiego odpisu to co? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 29.06.05, 14:51 No właśnie co ,bo ja też nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezu Re: a jak nie mam drugiego odpisu to co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 15:00 k.. patrz na watki poboczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinianka2 Re: a jak nie mam drugiego odpisu to co? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 29.06.05, 15:03 Nie bulwersuje się,bo jak to wpisywałam to nie wiedziałam ,ze ktoś odpisał! Akurat rozmawialam przez telefon!K....nie można!Po co tyle agresji odrazu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka odpis notarialny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:59 Nie wszystkie uczelnie przyjmują odpis notarliany!! ja wczoraj własnie zrobiłam, poszłam na uczelnie i pani w sekretariacie mi papierów nie przyjęła, bo musi byc originał świdectwa lub odpis wydany przez oke. Paranoja. Chciałam składac na 3 kierunki, a teraz zostaje mi tylko złozyc na 2, nie mam wyjscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peper6 Re: odpis notarialny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:39 kurcze skandal! chce skladac na ae w Poznaniu na dwa kierunki, ale chce tez spróbować w Bydgoszczy. Na Ae zaniósłbym oryginał i notarialny odpis a do B. odpis OKe. Ale na AE sztywniaki sie tym nie chcą zadowoalic, choc oryginal będzie w tym samym dziekanacie w innej teczce. K.. i co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś