tegucigalpaa 30.06.05, 12:31 Ktore macie miejsce w rankingu na turystyke na sggw? Ciekawi mnie ile osb juz wpislao swoje wynki..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaaa Re: SGGW- TURYSTYKA-RANKING!!!!!! IP: *.aster.pl 30.06.05, 12:55 ja jak na razie zajmuje zaszczytne 90 miejsce;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tegucigalpaa Re: SGGW- TURYSTYKA-RANKING!!!!!! 30.06.05, 13:15 ale mnie najbardziej przeraz to, ze sie tak szybko przesuwa....co patrze na strone to dalej i dalej jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwwwwwwww Re: SGGW- TURYSTYKA-RANKING!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:17 a co to za szkola i gdzie? prywatna?/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: SGGW- TURYSTYKA-RANKING!!!!!! IP: *.aster.pl 30.06.05, 13:21 a ty najbardziej chcesz isc na turystyke? bo ja wlasnie caly czas sie zastanawiam i nie wiem czy walczyc czy odpuscic... ;) i czytam i czytam o tych kierunkach i sama nei wiem gdzie chce isc:(( porazka... sggw --> SZKOŁA GŁÓWNA GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO w Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fika Re: SGGW- TURYSTYKA-RANKING!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:27 tez zlozylam na sggw ale to pieniadze wyrzucone w bloto:( tak przynajmniej mi sie wydaje...bo wynik mam nieciekawy. a jak uwas z wynikami?i ile czekaliscie na przelew pienidzy na sggw bo ja wyslalam we wtorek rano i jeszcze mi sie nie zaktualizowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: SGGW- TURYSTYKA-RANKING!!!!!! IP: *.aster.pl 30.06.05, 13:30 ja tez wyslalam we wtorek rano i dzisiaj mi sie zaktualizowalo... ale to chyba jest tak ze jak sie robi przelewem przez telefon lub internet to jest szybciej:/ Odpowiedz Link Zgłoś
tegucigalpaa Re: SGGW- TURYSTYKA-RANKING!!!!!! 30.06.05, 13:25 w sumie to tez nie jestem zdecydowana na 100% bo troche sie martwie jaka praca i jakie perspektywy po tym kierunku...pewnie i tak los zadecyduje i pojde tam gdzie mnie przyjma:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: SGGW- TURYSTYKA-RANKING!!!!!! IP: *.aster.pl 30.06.05, 13:29 tez bym chetnie chciala zdac sie na los... ;) ale przez te rozne terminy rekrutacji skladania papierow itd... to cos mi sie wydaje ze jednak ebde musiala wybrac... bo prawd ajest taka ze turystyka to po prostu modny kierunek teraz... ale jakie perspektywy po nim to ja nei iwem... ;// chociaz z drugiej strony jakbym wybrala geografie na uw to te perspektywy pewnie tez bede miala niewielkie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunflower kolejka sie przesuwa IP: *.msk.net.pl / 213.17.190.* 30.06.05, 13:38 Jeszcze jestem sobie na liscie,ale analizujac wyniki poszczegolnych osob to nie wiem do kiedy. Licze juz tylko na to, ze nikt nie bedzie mial wiecej. No ale rzeczywistosc boli i pokazuje co innego... Gigi, jesli jestes na forum to powiedz czy sie cos przesuwasz czy stoisz w miejscu w rankingu. p.s. ja od wczoraj posunelam sie o jedyne 10 miejsc;] co to jest, prawda??? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
fika86 Re: kolejka sie przesuwa 30.06.05, 13:55 powiedzcie prosze ile wypadaloby miec punktow co by miec jakakolwiek szanse na turystyke sggw...to tylko 90 miejsc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: kolejka sie przesuwa IP: *.aster.pl 30.06.05, 13:59 nie mam pojecia... przez to ze tak bardzo duzo osob... chociaz z drugiej strony wydaje mi sie ze nei wszyscy ktorzy sie tam zarejestrowali bardzo chca tam isc...mozliwe jest ze sporo osob zrezygnuje na rzecz innych uczelni... ja juz po ich przeliczeniu mam 80,2 z geografii i 88,8 z ang... i juz spadlam na 92 miejsce:PP \ i caly czas sie zastanawiam czy bede probowac czy jednak za pare dni nei zmienie na gospodarke przestrzenną... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Re: kolejka sie przesuwa IP: *.aster.pl 30.06.05, 14:29 240... i ciągle spadam. A miałam 92% i 79% z angielskiego, a z geografii 86% i 65%. No cóż wydawało mi się że to dobre wyniki, ale moje miejsce w rangingu na to nie wskazuje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: kolejka sie przesuwa IP: *.olsztyn.mm.pl 30.06.05, 14:54 Hej sunflowe. Też spadam :P wczoraj spadłam o 2. Ale dzisiaj się trzymam dzielnie na 16 :) Ale już sie 1975 osób zarejestrowało więc nic dziwnego że ranking leci. Ja się cyba decyduje jednak na ekonomie w turystyce. Nie mam pojęcia co moge robić po tym sggw - chociaż studia i uczelnia super. Nie wiem co wybrać. Ale możliwe ze się jedno miejsce zwolni. A ty na którym teraz jesteś? Podobno dużo osób rezygnuje bo się dostało gdzieś indziej - tak mówili na dniach otwartych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: SGGW- TURYSTYKA-RANKING!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 14:36 wczoraj byłam na 15 pozycji zobaczymy co jest dziś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: SGGW- TURYSTYKA-RANKING!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 30.06.05, 14:55 eee. to ty mnie wyprzediłaś, fuuu :P Jakie miałaś wyniki, chcesz iść najjbardziej na tą turystyke czy jeszcze gdzieś startujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunflower Re: SGGW- TURYSTYKA-RANKING!!!!!! IP: *.msk.net.pl / 213.17.190.* 30.06.05, 15:46 Hejo! no,ja okupuje 55 obecnie:) tylko teraz czekac jak beda wpisywac wyniki ze wstepnych:] pozyjemny zobaczymy. w razie czego obstawiam jeszcze turystyke na UAM i ekonomie na AE w Poznaniu <ze specjalizacja z turystyki po 2 albo 3 roku> ale jesli tylko zechca mnie na SGGW to z kilku waznych przyczyn wybiore Wawe:) Pozdrowienia dla konkurencji:) Odpowiedz Link Zgłoś
mootya Re: SGGW- TURYSTYKA-RANKING!!!!!! 30.06.05, 20:18 kurcze piszecie o tej turtystyce na SGGW i coraz bardziej zaluje ze tam nie zdaje... moze bym sie dostala (geo. 96 i 81, ros. 100 i 100), a na UAMie to nic nie wiadomo, zadnych rankingow nie ma, ja nawet nie wiem czy moje dokumenty poczta na czas dostarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: SGGW- TURYSTYKA-RANKING!!!!!! IP: *.aster.pl 30.06.05, 20:20 na pewno bys sie dostala... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mootya Re: SGGW- TURYSTYKA-RANKING!!!!!! 30.06.05, 20:29 oja, lepiej mi tego nie mow- bo moze sie okazac ze to byla jedyna uczelnia na ktora bym sie dostala gdybym zlozyla (gdyby, gdyby...) (na UŁ tylko 40 miejsc jest, na UAMie chyba wiecej, ale tam z kolei nie wiem czy moje papiery na czas dotrą) ale moze sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa... Re: SGGW- TURYSTYKA-RANKING!!!!!! IP: *.aster.pl 30.06.05, 20:42 jej mootya przez ciebie naprawde mozna popasc w depresje.... :// Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: SGGW- TURYSTYKA-RANKING!!!!!! 30.06.05, 20:50 Dokładnie. Mootya, nie panikuj, bo to się udziela innym. Zrezygnowałem dziś z wysyłania opłaty na SGGW, a teraz zaczynam tracić pewność ;) /Gdabski (TR) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donata Re: SGGW- TURYSTYKA-RANKING!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:10 83 i 68 gegra 94 i 81 angol stracilam 80 zl-moglam poczekac:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi do sunflower IP: *.olsztyn.mm.pl 30.06.05, 21:30 a mozesz powiedzieć dlaczego? Bo ja tez waham się pomiędzy ae w poznaniu a sggw, na poznań mam 183 pkt czyli uwazam że się dostane. I też tam chciałam robić ekonomie w turystyce. Mój wybór się zmienia tak średnio 3 razy dziennie. Jak patrze na przedmioty na ae na pierwszym roku to mysle tylko czy nie byłby to moj pierwszy i ostatni tam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tegucigalpaa 55 30.06.05, 23:21 ja jestem teraz 55 .Pewnie i tak sie nie zalapie ale naprawde nie wiem czy warto walczyc bo ten kierunek ma takie sprzeczne opinie- z jedenej strony ciekawe przedmioty, interesujace studia z drugiej obijanie sie, tymczasowa moda, zerowe perspektywy pracy.... czy gospodarka przestrzenna na uw lepsza? a moze europeistyka bo juz sama nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunflower do gigi IP: *.msk.net.pl / 213.17.190.* 30.06.05, 23:29 dlaczego wawa?? no coz,troszke przyczyny osobiste :P a poza tym latwiej by mi bylo znalezc mieszkanie bo mam tam kilku znajomych:) ale to nie az tak wazne:D na AE mam 175 wiec wydaje mi sie ze mam spore szanse. I rozmawialam z kims kto konczyl AE w Poznaniu w tym roku i powiedzial ze 1 rok jest do przezycia, nawet dla tych co ida tamze z historia. tez nie stoje z matma na nieprzecietnym poziomie ale jednak wierze ze wszystko jest do pokonania:) Troche wiary Gigi:) bedzie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: do gigi IP: *.olsztyn.mm.pl 01.07.05, 09:45 tylko ja tej matmy nie lubie i na studiach w końcu chciałam się uczyć tego co mi sprawia przyjemniość. A to na pewno nie jest matma. Jeszcze prawie miesiąc żeby się zdecydować więc jakoś to będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkiTaczer Re: do gigi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 11:22 holera czy to mozliwe ze 5 dzien idzie mi przelew? bo juz sie bardzo denerwuje nie mogac zobaczyc swojego miejsca w rankingu...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mootya Re: SGGW- TURYSTYKA-RANKING!!!!!! 01.07.05, 20:34 a studiowanie na ktorej uczelni wg was jest, ze tak powiem, najbardziej prestizowe: SGGW, UŁ czy UAM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: SGGW- TURYSTYKA-RANKING!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 01.07.05, 21:46 chyba uam jest 3 na li9ście najlepszych uczelnie wg perspektyw a pierwsze w wprost czy jakoś tak. sggw wperspektywach jest na 9 miejscu. Ale ranking w sumie sie tak nie liczą. Na uamie jest magisterka więc to jest duży plus, za to wawa to wawa - niby większe perspektywy i bogata uczelnia, bardzo dobre warunki. No i sggw jest rolnicza, brzmi średnio i jest na to nakierunkowana. Wiadomo że rolnctwo biotechnologia to tamsą super. Turystykla leci dopiero 3 rok. Ale ja doway ma 2 h pociągiem a do poznania ponad 5. No i zawsze chciałam studiowac w wawie. O geografii na uaemie nie słyszałam dobrych rzeczy. No a o łodzi to nie mamzielonego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babel Re: SGGW- TURYSTYKA-RANKING!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 21:46 wg mnie UAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunflower Re: SGGW- TURYSTYKA-RANKING!!!!!! IP: *.pro-internet.pl 02.07.05, 15:14 Smiesza mnie tego typu rankingi. Przeciez chyba nie o to chodzi w studiowaniu zeby skonczyc uczelnie nr 1 wg rankingow tylko zeby robic to co sie lubi , prawda? Po co skonczyc znienawidzona ...<tu sobie wpiszcie sami> i zarabiac kupe kasy i nie byc szczesliwym?? A wydaje mi sie ze na kazdej uczelni mozna wkladac w studiowanie cale serce. A jesli jest to jdna z lepszych uczelni to po prostu jest fajnie. Finito:) Odpowiedz Link Zgłoś
mootya Re: SGGW- TURYSTYKA-RANKING!!!!!! 03.07.05, 20:43 alez nie o to chodzi! w ogole jakoś błędnie rozumujesz- no powiedzmy, ze jesli ktos bardzo chcialby studiowac prawo (bo nie chodzi mu tylko o kase czy prestiz tego kierunku, ale po prostu od dawna o tym marzyl) to chyba jasne jest ze znacznie bardziej wolałby studiowac ten kierunek na UJ niz np. na UO czy UŚ wiadomo ze jesli cche sie isc na dany kierunek to rownie bardzo chce sie studiowac go na uczelni ktora wykłada go najlepiej, posiada najlepszą kadrę czy zaplecze- to chyba oczywiste! Odpowiedz Link Zgłoś