nelkaa 01.07.05, 17:33 gdzie mohe znalezc to podanie?? i jakie papiery mam wyslc oprucz podania i swiadectwa??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bartuss86 Re: PODANIE NA UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:42 na stronie internetowej ktora obecnie nie dziala jest wszystko i podanie i potrzebne dokumenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsc Re: PODANIE NA UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 17:19 a dokladnie: www.us.edu.pl/uniwersytet/informator/wymagane_dokumenty2005.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: PODANIE NA UŚ IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.07.05, 23:01 Narazie musisz posłać tylko Świadectwo ukonczenia szkoły i świadectwo maturalne ładnie w teczce podpisane Ma się tam znaleźć Imie,nazwisko,pesel,kierunek,specjalizacja,adres zamieszkania , znowu pesel , (NM)* lub (SM)* oraz numery telefonów Komórki (NAJLEPIEJ) lub też domowego :] I to musisz posłać wraz z kartką jaką dostałeś na rejestracji:] Podanie dostarczasz dopiero jak sie dostaniesz :] *NM Nowa matura **SM Stara matura Mam nadzieje że pomogłem :D Odpowiedz Link Zgłoś
maturzysssta Re: PODANIE NA UŚ 02.07.05, 23:42 O kurde, ja nie wyslalem tej kartki, o prawie mowisz? -- Niepokoje maturalne -> na moj watek zapraszam :) ds.pl/index.php?showtopic=798 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: PODANIE NA UŚ IP: *.ssnet.pl 03.07.05, 13:34 JHa skladałam dokumenty osobiście i oni mówili, że tylko świadectwa bez żadnych kartek. Nawet mi zaglądali do teczek i sprawdzali, więc ta kartka widocznie nie jest potrzebnz. Odpowiedz Link Zgłoś
majaodgucia Re: PODANIE NA UŚ 03.07.05, 13:40 Ja składałam świadectwo (jestem SM) w dniu rejestracji bo można było i nic więcej składać mi nie kazali.Dopiero jak się dostanę (no już to widzę!!!! hihihi) to reszte papiurków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: PODANIE NA UŚ IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.07.05, 18:53 No wiecie (NIE O PRAWIE :P) Mianowicie gadam o tej kartce co na rejestracji dostaliśmy Chyba wiesz o co biega Tam pisze kiedy masz dowieść papiery :]Mi to ta pani szpakła i oddała :]A tak to tylko dwa świadectwa MAturalne i Szkolne (Ja dałem dwa orginały) I to tyle :] Odpowiedz Link Zgłoś