Dodaj do ulubionych

AE Kraków

01.07.05, 19:47
Gdzie mogę znaleźć informacje na temat teczki, którą rzekomo trzeba u nich zakupić?

Czy na AE w Krakowie akcpetują odpis z CKE, albo kserokopię poświadczoną notarialnie?
Obserwuj wątek
    • rosquito Re: AE Kraków 02.07.05, 01:27
      up
      • Gość: danielek86 Re: AE Kraków IP: 80.48.33.* 02.07.05, 02:34
        o znowu sie spotykamy. teczke mozna zamowic w necie na stronie AE. Zawiera ona
        podanie, wzór CV, druk opłaty rekrutacyjnej i informacje o rekrutacji. Z tego co
        tam pisze przyjmują oryginał lub odpis z OKE. pozdrawiam. i napisz mi o tym
        egzaminie z gegry na SGGW
        • Gość: mp Re: AE Kraków IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 02.07.05, 11:20
          przeciez to jest zalosne, zebym musial jezdzic specjalnie ze Szczecina do
          Krakowa po jakas pieprzona teczke za 5 zl i tam skladac papiery! czy oni mysla,
          ze nie mam nic ciekawszego do roboty?! :///

pozdrawiam,
          mp

• Gość: nightdream Re: AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 14:56
            nie musisz jechac - mozesz teczke kupic przez internet a potem wypelnione
            dokumenty wyslac poszta...;)
          • Gość: student_ae Re: AE Kraków IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 03.07.05, 14:01
            hehe jak jestes ze szczecina to po cholere zdajesz do krakowa?
            poza tym chyba to nie jest takie straszne wymaganie żeby przyjechac i złozyc
            papiery tam gdzie sie chce studiowac
        • rosquito Re: AE Kraków 02.07.05, 15:08
          O egzaminie z gery napisałem ci w innym wątku. Dostałem 63 punkty rekrutacyjne SGGW. No i nie dostałem się na ekonomię.

Co do tej teczki - możesz mi podać adres strony, gdzie to się zamawia? bo nie mogę znaleźć nigdzie.
          • danielek86 Re: AE Kraków 02.07.05, 15:40
            kangur.ae.krakow.pl/ tam mozna kupic teczke. pozdrawiam
    • Gość: nightdream Re: AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 18:57
      odpis CKe - tak
      odpis notarialny - nie... dzwonilam, pytalam...
      info o teczce -
      kangur.ae.krakow.pl/Biblioteka/Ksiegarnia/index.php?Link=kandydaci
      tu mozna ja zamowic, ale spieszcie sie bo dosc dlugo idze poczta.......
    • rosquito Re: AE Kraków 02.07.05, 19:00
      Wiecie co, jednak nie będę wam robił konkurencji, bo szkoda zachodu. :)

Jak myślicie dostałbym się na ekonomię z 68 pkt?
      • Gość: student_ae Re: AE Kraków IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 03.07.05, 14:03
        w zeszłym roku tak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka