martusia7777 01.07.05, 20:23 Ile macie ptk wg przelicznika na uczelni i ktore miejsce zajmujecie w rankingu??.Ciekawi mnie czy mam jakas szanse dostac sie tam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aka Re: SGGW IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.05, 20:26 a jaki kierunek Cie interesuje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.05, 20:35 to trzeba mieć na pewno coś koło 175-180 conamniej... bo moja kolezanka ma niewiele mniej i wyleciała:( PozdrawiaM:) i masz tyle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.05, 20:37 tzn wyleciała z listy tych którzy się dostają :) w rankingu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.05, 20:41 ja tylko szacuje patrząc na wynik mojej kolezanki, w sumie to niewiadomo jakie są różnice, mozliwe że sporo osób ma tyle pkt co Ty i jest na liście... bo tak też może się zdarzyć... ale z tego co widze, to niestety kandydatów przybywa... ale już się rejestrowałas? PozdrawiaM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: SGGW IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.05, 20:47 dobra ja zmykam:) ale jesli się już zarejestrowałaś i opłaciłaś to przeciez próbowac możesz:) ale jesli jeszcze tego nie zrobiłas a koniecznie chcesz na weterynarie to hm... zrobisz jak uwazasz:) PozdrawiaM i życzę powodzenia:) Pa:) Odpowiedz Link Zgłoś