kasiulkaa1 01.07.05, 22:06 Kto na jaką i z jakimi wynikami ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gioconda Re: Pedagogika UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 17:21 na animację społeczno - kulturalną stara matura - polski 5 i 5, historia - 4 i 6, angielski -4 wiesz może, kiedy będą wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Pedagogika UŁ IP: *.vlan.euronet.net.pl 18.07.05, 00:19 ja tez wlasnie nie wiem...a chce wiedziec jak najszybciej...coraz mniej osob ktore sie jeszcze na zadne studia nie zalapaly...a wsrod nich ja... pozdro;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gioconda Re: Pedagogika UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:26 Dzisiaj o 12 pojadę na wydział na Kopernika, może już są listy. A jak nie, to się chociaż zapytam w sekretariacie, kiedy można oczekiwać wyników. Pewnie i tak się nie dostałam, ale co tam. Wszysto lepsze niż niepewność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cxz Re: Pedagogika UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:02 i co dowiedziałaś się czegos? kiedy wyniki na pedagogike? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gioconda Re: Pedagogika UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:40 Nie dowiedziałam się niczego, bo przyjechałam 20 minut po zamknięciu rektoratu. List nie było jeszcze. Cały czas usiłuję się dodzwonić i dupa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pedagogika UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:26 wyniki wszystkich kierunków, gdzie obowiązywał konkurs świadectw, mają się znaleźć jutro w necie a to oznacza, że listy już są ułożone, tylko niepodane do wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gioconda Re: Pedagogika UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:38 Jeśli to kogoś interesuje, to na Kopernika jest już lista zakwalifikowanych na ped. społeczno - opiekuńczą. Odpowiedz Link Zgłoś