aurora33 03.07.05, 13:55 jak myślicie czy hira 70/30 wos 71/59 pozwala mieć nadzieje żeby sie tam dostać?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikasa5 Re: prawo w Białymstoku 03.07.05, 14:05 Dlatego ,że niżej masz taki dłuugi wątek prawo w Białymstoku i nowy jest niepotrzebny:P Poza tym podajesz wyniki i historię i wos ,a wiadomo ,żeliczy się lepszy wynik albo podstawa albo rozszerzenie.U Ciebie będzię to 70/71? z historii podst.-tak mi się wydaję. Czy masz szanse ,tego nie wiem...(jakieś na pewno;)) Słyszłam ,że składali tam ludzie mający zarówno po 50 % jak i po 80 parę%.Trzeba więc czekać:) Jeszcze starzy maturzyści piszą test ,chętnych jest dużo . Odpowiedz Link Zgłoś
mikasa5 Re: prawo w Białymstoku 03.07.05, 14:07 o ile się nie mylę będą Ci liczyć podstawowy Wos-71% bo to najlepszy wynikpo przeliczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
blazek999 Re: prawo w Białymstoku 03.07.05, 19:28 Oczywiscie, że ten Twój wynik pozwala mieć nadzieję i wydaje mi się, że powinnaś ją mieć. Masz całkiem przyzwoite wyniki! Nie przejmuj się zabardzo. Powinno znaleźć się miejsce jak nie na tej uczelni to na innej. Gratuluję wyników i pozdrawiam serdecznie! Może, do zobaczenia na uczelni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aurora33 Re: prawo w Białymstoku 03.07.05, 19:30 też sie wybierasz na prawko na UWB?? jakie miałeś wyniki?? jeśli nie chcesz na forum to moje gg 4440891 bitte!! Odpowiedz Link Zgłoś