Dodaj do ulubionych

PUNKTY NA UW

05.07.05, 10:17
mam małe pytanko, jak to jetst z tymi punktami na UW, ja mam pewnie bardzo
mało, ale chciałabym sie dowiedziec jak tam to u was wyglada, moje pkt 298,
tak około
Obserwuj wątek
    • aga.1986 Ale na jaki kierunek? 05.07.05, 10:20
      jw.
      • wojcik.aga Re: Ale na jaki kierunek? 05.07.05, 10:25
        a zapomniałm dodac, ze składałam na stosunki miedzynarodowe .... a tak na
        powaznie to ide na wieczorowe, bo na dziennych nie ma juz dla mnie miejsca :(
        • Gość: w Re: Ale na jaki kierunek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 20:51
        • Gość: wojcik.aga Re: Ale na jaki kierunek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 20:53
          fajnie ze ktos ma ochote podzielic sie swoimi ynikami, ja wiem ze wszyscy
          jestescie juz tym zmeczeni i dlatego nie bede sie czepiac .... pocieszmy sie ze
          to wszystko nie potrwa juz długo, trzeba sie wziąsc w garsci wytrzymac te kilka
          dni albo .................isc na wieczorowe :)
          • Gość: Pikciu Re: Ale na jaki kierunek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 07:41
            no ja moge sie podzielic :) 397,5 na stosunki
            • Gość: wojcik.aga Re: Ale na jaki kierunek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:15
              no, to tylko 80 pkt wiecej ode mnie :), tylko sie pochlastac ....
              • aga_86 Re: Ale na jaki kierunek? 06.07.05, 13:25
                chyba był juz kiedyś taki teat oże dlatego ludzie sie nie wpisują..
                składałaś na dzienne>??ile osób przyjują?
    • aliceliddell Re: PUNKTY NA UW 06.07.05, 13:27
      ja mam 349. trudno. spróbuje.
      • Gość: wojcik.aga Re: PUNKTY NA UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:38
        przyhjują 150 z tego co pamietam, składałam na dzienne, ale raczej nastawiam
        sie na wieczorowe na administracje za ..... 3700 za rok, to super cena, biorac
        pod uwage fakt ze na uw te wszystkie wieczorowe są za 5000
        • Gość: olencja Re: PUNKTY NA UW IP: *.aster.pl 06.07.05, 14:27
          Powiedzcie skąd wy wiecie ile macie pkt? Ja widzę w swoich wynikach na IRJ tylko
          procenty... :( Moze coś przeoczyłam w rejestracji? Help!
          • Gość: aga Re: PUNKTY NA UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 14:32
            to nic prostszego , jak sie zalogujesz i otworzysz wyniki egzaminów to bedziesz
            miała zsumowane wyniki poszczególnych przedmiotów, w zaleznosci od kierunku i
            jakieprzedmioty są ci poptrzebne wyliczas punkty według wzoru ... na stosunki
            jest wos Poziom podst + poziom roz + his PP + PR + ((Ang PP + PR):2)
            • Gość: o Re: PUNKTY NA UW IP: *.aster.pl 06.07.05, 16:53
              to jak ja na italisanistyke to mam tylko % z angielskiego PP i PR dodać i
              podzielic przez 2?
              Ale też macie zapisane na stronie UW w % wyniki egzaminów?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka