Dodaj do ulubionych

UŁ przekombinował

07.07.05, 12:54
Właśnie dostałam odpowiedź na maila z pytaniem o to, kiedy będzie lista osób
przyjętych. Kobieta napisała mi, że dopiero na przełomie lipiec/sierpień.
Problem w tym, że inne uczelnie każą się zdecydować już gdzieś 25-28 lipca. A
taki UŁ poda wyniki np. 29. I co wtedy? Bardzo zależy mi na UŁ, ale jeśli nie
dostanę się tam, a dostanę się gdzieś indziej, to nie chciałabym z tego
rezygnować. A wszystko przez to, że UŁ jest opóźniony... ;|

Sądzicie, że można coś z tym zrobić? Że pisanie maili/telefony z prośbą o
szybsze ogłoszenie wyników coś zmieni? Sądzicie, że to ma jakikolwiek sens? :/
Obserwuj wątek
    • Gość: lukasz Re: UŁ przekombinował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 12:57
      Mam podobny problem. Wolałbym na UŁ niż na UMCS, na który złożyłem (choć mam
      nadzieję, że chociaż na któres mnie przyjmą, bo się boję, że na żadne). Ale
      chyba zanim poznam wyniki na UŁ będę się musiał na inną uczelnię zdecydować i z
      Łodzi nici. Beznadziejnie zrobili, bo stracą dobrych uczniów z własnej głupoty.
      • Gość: ......... Re: UŁ przekombinował IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 07.07.05, 13:11
        Gdzie Wy widzicie problem?Dostajecie sie wczesniej na inna uczelnie
        deklarujecie chec rozpoczecia studiow ,spokojnie czekacie na wyniki na uł i
        potem ewentualnie rezygnujecie.
        • Gość: lukasz Re: UŁ przekombinował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 13:20
          Jest mały problem. Nie wiem, jak to jest dokładnie, ale słyszałem, że np jak
          ktoś zadeklarował chęć studiowania na UW i złożył świadectwo to może je odebrać
          najwcześniej w październiku. Jeśli tak jest też na innych uczelniach to jest
          problem.
    • Gość: karolo Re: UŁ przekombinował IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 13:37
      ja się nie przejmuje wswzystkie potrzebne dokumenty włącznie ze świadectwem mam
      w domu
      • malgoskaa Re: UŁ przekombinował 07.07.05, 15:19
        Wlasnie chodzi o to,ze gdy deklarujesz chec podjecia studiow,to skladasz
        swiadectwo. A potem tak latwo go nie odzyskasz. O ile w ogole oddadza... ://
        • Gość: ..... Re: UŁ przekombinował IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 07.07.05, 15:21
          Hmmm to jakies dziwne zwyczaje.
          • Gość: milka Re: UŁ przekombinował IP: 217.153.164.* 07.07.05, 17:43
            a co jesli oryginal swiadectwa zlozony bedzie akurat w Łodzi ? np. na UO do 26
            lipca trzeba podjąć decyzje czy chce tam wlasnie studiowac. A jesli sie zgodze
            i okaze sie, ze w Łodzi tez mnie przyjeli..to juz nie ma odwrotu ?? troche nam
            UŁ pokrzyzowal plany :)
    • Gość: zbulwersowany :[ Re: UŁ przekombinował IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 07.07.05, 18:33
      a to wszystko dlatego ze tam siedza same nieroby a biora za to kupe kasy...
      zakonczenie rejestracji na Uł jest przewaznie 15.07 (10.07 dla prawda)... wiec
      ile moze zajac podliczenie punktow i zrobienie listy?
      ja wiem ze wplynelo iles-tam tysiecy podan, ale przeciez nie robi tego jedna
      osoba i nie uzywaja do tego liczydla... zyjemy chyba w XXI wieku, nie?;]
      • Gość: lukasz Re: UŁ przekombinował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:52
        Na anglistyke dopiero 18 sie zaczynają egzaminy dla staromaturzystów. Normalne
        uczelnie je robiły już w czerwcu i na początku lipca i teraz czekają na
        nowomaturzystów. A na UŁ na odwrót. Zwariowali.
        • Gość: milka Re: UŁ przekombinował IP: 217.153.164.* 07.07.05, 19:01
          ale przeciez nas - ludzi z nowa matura, czekaja jeszcze rozmowy kwalifikacyjne,
          nie wiem czy na wszystkich kierunkach..ale na wiekszosci tak, dlatego zajmie to
          tyle czasu...
          • Gość: Izza19 Re: UŁ przekombinował IP: 81.210.17.* 07.07.05, 20:15
            Ja mam na przykład na psychologię test dopiero 1.08 To bardzo późno!!! z jednej
            strony fajnie, jest więcej czasu na przygotowanie (pytanie tylko z czego bo to
            test kompetencji czy jakoś tak), lecz z drugiej strony ktoś może się na tym
            przejechać... Pozdrowki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka