profusion 07.07.05, 18:23 Ktoś jeszcze na to składał, czy jestm sam;P? Macie może jakieś info o poniedziałkowej rozmowie kwalfikacyjnej? Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SMoQ Re: UAM: HISTORIA spec. KULTURA POLITYCZNA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:49 Rowniez na to skladalem...jesli chcesz pogadac o to moj numer gg 5341041 :) a w poniedzialek jest jzu rozmowa kwalifikacyjna ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polok Re: UAM: HISTORIA spec. KULTURA POLITYCZNA... IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.05, 20:45 witam przyszłych kolegów.kiedy macie rozmowy??ja niestety jeszcze nie dostałem zaproszenia:)z tego co wiem to troche ludzi na to jest ale w wiekszości podobno ten kierunek jest wybierany jako 3 z kolei.pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
profusion Re: UAM: HISTORIA spec. KULTURA POLITYCZNA... 07.07.05, 21:45 Szczerze, to ja ten kierunek wybrałem ze względu na: 1) specjalizację - studiowanie historii jest strasznie nudne 2) studia w Poznaniu 8) 3) bo jest w miarę przyjemna rozmowa kwalfikacyjna "na temat zainteresowań kandydata i motywacji do podjęcia studiów na tym kierunku" także za bardzo nie chce tam studiować, ale chyba warto spróbować - tylko ciekawe, co trzeba powiedzieć, żeby komisja przyjęła?... pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
profusion Re: UAM: HISTORIA spec. KULTURA POLITYCZNA... 07.07.05, 21:41 hehe wyobraź sobie, że to już w poniedziałek ;p www.amu.edu.pl/strony/rekrutacja2005/terminy_egz.html sprawdź, jak nie wierzysz... Odpowiedz Link Zgłoś