gostyn66 10.07.05, 14:09 jak idzie nauka do rozmowy no i jakie macie wyniki z matury???moja nauka idzie bardzo kiepsko a punktów według ich przelicznika mam ok.540/630:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kz Re: politolodzy - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:21 Jesteś z Gostynia w wlkp? :D Do jakiej szkoły chodziłeś? Może Cię znam :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kz Re: politolodzy - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:29 Dodam tylko, że ja w/g ich przeliczeń mam ... 401! Więc takie pytanie, po co ja tam złożyłem dokumenty? :/ No ale niestety zapłaciłem już 80zł zanim dowiedziałem się wyników (Z polaka liczyłem na 70, 70 a miałem 61 i 35! LOL, a wydawało mi się, że dobrze napisałem.. ) :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: politolodzy - UAM IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.05, 17:02 ja się w ogóle nie uczę...lipiec, upał itp. po cholerę ta rozmowa skoro pisałam Wos ( i nic już z niego nie pamietam...) a z matury 480 czyli tak hmmm sama nie wiem jak pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kz Re: politolodzy - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 17:13 Wysłałem maila do nich w sprawie listy przyjętych na rozmowę kwalifikacyjną. Odpisali, że przyjmują do rozmowy każdego kto złożył dokumenty (nowa matura). Więc albo osoba która mi odpisała nie ma pojęcia co pisze albo nie wiem.. Na j. angielski była lista. Zresztą ja mam 401 pkt, za rozmowę mogę mieć max 50. To co mi po tym 451 pkt? Jak będą pewnie przyjmować od >500 :> Dziwne;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kz Re: politolodzy - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 17:16 Co do nauki, to ja się nie uczę. Ale tylko dlatego, że nie wierzę żeby mnie z moimi 401/630 w ogóle na rozmowę zaprosili :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: politolodzy - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 22:00 ja mam 493/630... niby duzo ale roznie to moze byc z ta politologia... jak narazie tez sie nie ucze tylko pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgana Re: politolodzy - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 22:22 na rozmowe zapraszaja kazdego kto zlozyl dokumenty i po tej rozmowie wywieszaja liste przyjetych. nie ma tak jak na innych kierunkach ze jest jakos limit. a co do nauki to tez bardzo cieniutko. jeszcze nic sie nie uczylam i nie wiem czy zdaze :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kz Re: politolodzy - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 23:53 Ale skoro ktoś ma 490 pkt, to raczej nie musi się martwić tymi co mają 400 i są dopuszczeni do rozmowy (przecież można zdobyc jedynie 50 pkt) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: politolodzy - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:01 liczy sie przedmioty pol ang wos rozszerzone i postawy plus te 30 pktow tak? wtedy mam 499... ale ise ciesze ze kazdy jestz aproszony kto skladal dokumenty... czyli wszyscy sie tams potkamy :P wiecie co mam klopoty z ta strona internetowa Poznania nic nie moge znalezc napiszcie wszystko co wiecie ok? ODP :> jakby co moj mail verona26@wp.pl moge podzielic sie spostrzezeniami co do rozmowy wstepnej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: politolodzy - UAM IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.05, 16:12 po pierwsze:reaktywuje temat, a po drugie ciekawa jestem jak ida przygotowania do rozmowy, bo u mnie kiepsko...kurcze, na wszystkich kierunkach rozmowa jest bardzo luźna a tutaj lista zagadnień, chyba pójdę trochę na żywioł może się uda:)ciekawe jak ta rozmowa będzie wyglądać...jakieś losowania pytań?wiecie coś? ja w każdym razie mam na 9:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kz Re: politolodzy - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:26 Ja mam 21-ego na 9 :> Tylko dziwi mnie jedno. Np. a filologię angielską zrobili listę osób które zakwalifikowały się na rozmowę. Na politologię biorą wszystkich. A jest taka sytuacja, że ja mam 401/630 pkt (pol 96, historia 141, niemiecki 134 + wos 30). Więc nawet 50 pkt z rozmowy mi praktycznie nic nie daje. No ale pójdę tam bo do końca życia nie chcę sobie wypominać 'A co by było gdybym poszedł?' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: politolodzy - UAM IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.05, 16:48 rozumiem, że z historii masz więcej punktów niż z wos-u?bo oni biorą ten przedmiot z którego masz lepszy wynik, w moim przypadku to wos:)ogólnie mam 470pkt ale ta rozmowa brrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: politolodzy - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:08 no wlasnie ja tez nie wiem co bedzie z ta rozmowa... czy tez bedzie taka luzna... choc te zagadnienia nie ma co to przerazaja:) ale nie wiem moze tylko mnie:P u mnie z nauka cienko. Ja tez mam w czwartek 21.07 rozmowe... a domyslacie sie moze kiedy beda na to wyniki? jak przypuszczacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kz Re: politolodzy - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:22 Tak, z historii miałem więcej (85,56) a z wosu - 75, 43. I właśnie martwi mnie to, że próg będzie pewnie około 500:) A ja maks mogę mieć 451. Więc jeśli o naukę chodzi to idę tam z tym co wiem teraz. Bardziej liczę na UWr (tam rozmową można nadrobić 150 pkt). Ale ciekawi mnie jak ta rozmowa wygląda. Losujemy temat i opowiadamy co wiemy? Czy może jakieś konkretne pytania do danego tematu są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: politolodzy - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:49 Ja mam jak narazie 532 pkt (pol 94 i 80, ang 94 i 78, wos 89 i 67 + wos 30)... A rozmowa... Sama nie iwem... Próbuję się uczyć i mi nie idzie... A tak bym isę chciała tam dostać...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: politolodzy - UAM IP: *.gorzow.mm.pl 15.07.05, 19:04 polski 66 i 45, ang. 100 i 95, wos 77 i 90 + 30 z wosu = 503p. na rozmowie nie bedzie zle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: politolodzy - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 10:39 Chciałabym mieć tę rozmowę za sobą i wreszcie przestać czytać ustawy i raporty ośrodka studiów wschodnich... :-/ Jeszcze kilka dni... Wpisujcie ile macie punktów!!! Ja uzbierałam 541 z matury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kz Re: politolodzy - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:19 Jak was tak czytam to aż mi wstyd, ze tam dokumenty złożyłem :D Jak ktoś się przed rozmową mnie zapyta 'Ile miałeś pkt' a ja powiem '401' a on 'A ja 540' LOL :> Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna86 Re: politolodzy - UAM 17.07.05, 10:47 A nie iwecie czy jak się dostanie 0 pkt z rozmowy czyli (wg tego co jest na www) nie zda się egzaminu to to jakoś dyskwalifikuje klienta? Odpada mimo ze z pkt-ów z matury ma np 600? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: politolodzy - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:10 tak odpadasz automatycznie nawet gdybys z matury mial maxa... wiec wiecie bedzie niezly przesiew na rozmowie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna86 Re: politolodzy - UAM 17.07.05, 11:15 No to chyba lepiej nie podpadac komisji,bo jak beda chcieli to nas usadzą i...żegnaj uam... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś