Dodaj do ulubionych

Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój?

• another_story "Wszystko się może zdarzyć", hihi ;) 22.07.05, 18:46
      • Gość: aliceliddell Re: "Wszystko się może zdarzyć", hihi ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:02
        a u mnie "Feeling good" i "St. Jimmy" GD :p
        • Gość: dzidzi Re: "Wszystko się może zdarzyć", hihi ;) IP: *.68.80.10.ostrow80.tnp.pl 22.07.05, 19:47
          z rep. Queen bedzie 'You don't fool me' i Radio gaga';dont stop me now, too
          much love will kill u, this could be heaven 4 everyone- do menis, do
          maturzystow: we are the champions, it's a hard life , under pressure i the
          show must go on ,
          • another_story Serdecznie pozdrawiam fana (fankę?) Queen :-) 22.07.05, 20:39

• Gość: kck Snoop Dogg - "Gangsta shit" IP: *.local.pl / 213.199.218.* 22.07.05, 20:17
      Yeah, bitch.
      • Gość: Gość Re: Snoop Dogg - "Gangsta shit" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:32
        The Greatest View (Silverchair)
        • Gość: gość The Greatest View (Silverchair) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:35
          The Greatest View (Silverchair)
    • meee1 korova milky bar by Myslo 22.07.05, 20:28
      Praca, szkoła, śmierć, zaraz wpadnę w szał
      Obrzydliwy dzień, nie wytrzymam tak
      Czuję się, jak śmierć, jak nic, jak nikt, bez szans
      Jestem jakoś tak, jak coś na prąd
      (...)

Gdzie ja jestem czy to ty
      Wpadam w obłęd, nie mam sił
      Mózg wysycha, pomóż mi
    • kawa_malinowa Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? 22.07.05, 22:47
      1. "Co się stało z naszą klasą" Kaczmarskiego, jako zem właśnie wróciła z
      piwka...
      2. Cokolwiek smętnego Scorpionsów, bo mi źle....
      3. "I just don't know..." z powodów chyba oczywistych.........

ech...
      • umbradomini1 Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? 22.07.05, 22:57
        Ev'ry night Mandaryny;P
    • melancholia18 Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? 22.07.05, 22:59
      obecny nastroj??? jest taka piosenka Various Manx pt: I CO DALEJ .... ech ta
      niepewnosc :/
      • melancholia18 Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? 22.07.05, 23:00
        zreszta mnie to dotyczy nie tylko w sprawie uczelni ....ale tez w innej
        dziedzinie !!!
        • Gość: martynika Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? IP: 81.219.117.* 22.07.05, 23:15
          lonely no more - rob thomas
          • melancholia18 Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? 22.07.05, 23:17
            fajne to jest :)
            do mnie teraz pasuje jeszcze brodka i MIAŁES BYC(przy MNIE ..)ech...
    • ania19-86 Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? 23.07.05, 00:08
      "juz za rok matura" - tylko zeby zmienic slowo matura na studia :/
      • Gość: motylek Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? IP: 81.219.117.* 23.07.05, 10:20
        hahahha "znów za rok matura!!
        za rok caaaaaaaaaaaaaaaaaały :))"
    • kawa_malinowa Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? 23.07.05, 11:10
      "the girl with the pearl's hair" Omega
      • Gość: marta Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:39
        we are the champions =P
    • Gość: ohyeah tc 'desperate andy' IP: *.is.net.pl 23.07.05, 14:39
      The Cranberries 'Desperate Andy'

'The world is your oyster now
      You can do as you want to do'
      • Gość: e-meg Re: tc 'desperate andy' IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 23.07.05, 14:48
        "I wanna make sex on the beach, come on everybody... "

pogoda w s-ciu tak fatalna, ze chyba to jest jedyna szansa na rozgrzanie
        afmosfery ;ppp
      • Gość: ladys18 as above so below - behemoth IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.05, 14:55
        lasy pomorza!!!!!!!!!:D
        • Gość: bellastella Re: as above so below - behemoth IP: *.poswietne.sdi.tpnet.pl 23.07.05, 15:00
          zdecydowanie Linkin Park "NUMB"..polecam wszystkim

peace!!!!!!!
          • Gość: ladys18 the northern hemisphere - carpathian forest IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.05, 16:16
    • natalf Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? 23.07.05, 17:36
      hie hie...
      placebo 36 degrees :D ( bo tak malymi kroczkami zblizam sie do czasu kiedy UŁ
      oglosi wyniki :P)
      poza tym Mad world garego julesa no i ...
      with arms wide open creeda i..
      lithium nirvany:) a dla calego CKE proponuje : all apologise ( nirvany of
      cooz :D )
      • Gość: anetaaaa1 Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? IP: *.mdz.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:50
        monika brodka - nazwij go jak chcesz
        red & spinache - uwierz mi
        moze troche tandetne ale bardzo pasuja do mojego obecnego nastroju i mojej
        obecnej sytuacji...
    • Gość: lukas Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.07.05, 19:04
      mniej niz zerooooooo mniej niz zeroooooo mniej niz zerooooooo oooo
      • Gość: ola Re: nastroj grobowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 01:19
        counting crows -colurblind

nawet nie chodzi o slowa tylko o melodie Az chce mi sie plakac polecam
        wszystkim ktorzy sie nie dostali na studia :(:(

ide pic i plakac:(
        • Gość: Przemek Re: nastroj grobowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 13:38
          Cezary Pazura - Przystojny jestem :p
          a tak na serio to:
          Queen - We are the champions:D
          Global Deejays - What a feeling:D
          dla tych ktorym sie nie powiodlo: Bobby McFerrin - Don't worry be happy
          a dla kochanej CKE i Minstra Edukacji: Melendiz - Fuck you all

no to by bylo na tyle:)
    • Gość: Kasia Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 24.07.05, 14:26
      NOw:

Brooklyn Funk Essentials
      "I've got a date with my baby ..."

After date:

Hooverphonic "Mad about you"
      • Gość: agus Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 18:48
        Will Young - Evergreen ... zajebista piosenka :] naprawde polecam... zreszta tak
        jak Anything Possible :] tez w jego wykonaniu :] lallaalalalaala :]

tak sobie czytam to forum... i mysle ze takie zajebistego rocznika jak nasz to
        niue bedzie jush nigdy... wszystkiego probowalismy od podstaw...teraz Ci inni,
        młodsi beda mieli lepiej...ale zawsze co nowe to jest jakies inne,
        niebezpieczne, chcemy do tego dazyc... bo jest nowe, pierwsze... ehhhhh :] 1986
        the besta rocznik in the world :] pozdrawiam Was wszystkich :] :*młłłłłłłłłłłłłła
        • Gość: wściekła i brudna lady pank "marchewkowe pole" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 18:55
          • Gość: sweetnsour przetańczyc z tobą chcę całą noccccc :D:D:D IP: *.osiedle.net.pl 24.07.05, 20:45
        • mstr1 Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? 24.07.05, 20:51
          zgadzam sie 1986 jest najlepszy!!! btw mysle ze to nie przypadek ze w tym samym
          roku wybuchł Czarnobyl....to mialo na nas jakis wplyw...i dlatego jestesmy tacy
          zajebisci ;D
          • mstr1 Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? 24.07.05, 20:55
            a co do piosenki to "White Dove" Scorpions

"White Dove fly with the wind,
            Take our hope under your wings.."
            • sweetnsour Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? 24.07.05, 21:02
              ojciec Czarnobyl,matka reforma.

jak pech to pech.
    • kawa_malinowa Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? 24.07.05, 22:16

Jako, ze Wydzialowa KOmisja Rekrutacyjna przyjeła moje oświadczyny: "We are the
      champions". :)))
      POza tym: do spółki "Paranoid" Black Sabbath & "Piece of my heart" cioteczki
      Janis...
      • umbradomini1 Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? 24.07.05, 22:25
        "Memory " z "Cats"- wspomnienie pięknej szkoły:) i sukcesów:)
    • sweetnsour Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? 25.07.05, 10:45
      right about now i'm 50/50,bo nie wiem ktory kierunek i gdzie wybrac.
      • Gość: paulina_dziubus Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:23
        "Dumb" Nirvany. Obecnie czuje sie kompletnie oglupiala, poniewaz nie moge
        zdecydowac sie na jeden kierunek: medycyna lub biotechnologia. Znajomi mowia ze
        lepiej lekarski a wszyscy ze srodowiska medycznego ze to nie najlepsza droga. I
        badz tu madrym czlowieku....
        • Gość: teraam Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:28
          "Suck my kiss" RHCP, "Alive" Pearl Jam
          • Gość: yankiel Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 21:54
            "DANCE OF DEATH" - wszyscy wiedzą a może się mylę co??????
    • kawa_malinowa jestem nałogową użytkowniczką tego wątku... 26.07.05, 19:36
      Dzisiejszy nastrój jest sponsorowany przez:
      Piosenkę ONA o pretensjonalnym tytule i kilka numerów Urszuli..
      • Gość: meg Re: jestem nałogową użytkowniczką tego wątku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 20:22
        Może "i jeszcze jeden i jeszcze raz"
        Bo chyba jeszcze jeden i jeszcze raz będę zdawać maturę;-)
        • Gość: kasia Re: jestem nałogową użytkowniczką tego wątku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:58
          crazy frog :D :D :D
          • despretina Re: jestem nałogową użytkowniczką tego wątku... 04.08.05, 09:55
            A u mnie dzisiaj to chyba tylko Sexu smak......
    • kasienqaz Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? 05.08.05, 11:16
      JAKAŚ 50centa heheeh :P
      • sharon9 Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? 05.08.05, 13:06

baby bash - suga suga
        • Gość: Ania Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? IP: 212.244.54.* 05.08.05, 13:14
          Feels like heaven :D
        • diablica_mhm Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? 05.08.05, 13:15
          Ira - "parę chwil"
          • Gość: xxx17 Re: Jaka piosenka oddaje Wasz obecny nastrój? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:28
            Proponuje: Scorpionsow-"White Dove', "bialy krzyz "Czerwonych Gitari "Time to
            burn " the Rasmus, podly nastroj nie musi byc koniecznie zwiazany ze studiami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka